Egy roppant nehéz téma: ajándékválasztás férfiaknak

2021-01-19 18:21
Egy roppant nehéz téma: ajándékválasztás férfiaknak
A férfiak egy részének igazán nehéz ajándékot választani, hiszen a „minek örülnél kérdésre” általában azt a választ adják, hogy mindenük meg van már. Különösen akkor necces a helyzet, ha egy olyan hobbijuk sincs, amivel szívesen foglalkoznának.

Amennyiben a hasonló mentalitású férfi rokonaidat vagy barátaidat szeretnéd meglepni valamivel, íme néhány remek ajándékötlet a webshopunk kínálatából.

Az elengedhetetlen borotva

Egy elektromos vagy más néven villanyborotvával biztosan nem lőhetsz mellé. A hangsúly a minőségen van, ami minden férfinál elsődleges szempontnak számít. De mitől is lesz egy borotva tökéletes?

Mivel a legtöbb elektromos borotvát nedves környezetben kell használni, fontos, hogy vízhatlan legyen. Manapság a legtöbb termék már hozza ezt az elvárást. Az igazán komfortos készülékek azonban akár a zuhanyozás közben is alkalmazhatók. Szintén a kényelmet szolgálja a hordozhatóság, ami elsősorban a tölthető akkumulátor meglétén alapszik. Ugyanakkor egyáltalán nem mindegy, hogy egy adott borotva mennyi töltési idővel rendelkezik. A legjobb eszközök a gyorstöltési funkciónak köszönhetően pár perc alatt készen állnak a bevetésre.

Végül, olyan borotvát célszerű választanod, ami az ergonómiai kritériumoknak is megfelel. Bár a borotválkozás általában nem tart tovább pár percnél, egy rossz fogású készülékkel ez a rövid idő is kellemetlen tud lenni.

A webshopunkban elérhető elektromos borotvákat az itt tekintheted meg.

Ajándék férfiaknak

Egy hasznos társ az ideális megjelenésért: a hajvágó

Tudtad, hogy az első, otthoni célra is bevethető hajvágó gépek már körülbelül száz éve léteznek? Sokan viszont a mai napig tartanak a használatuktól, pedig egy-két trükk elsajátításával nem csak unalmas frizurákat lehet készíteni velük.

A jó hajvágó több ismérvvel is rendelkezik. Ilyen például az aprólékos, milliméterről milliméterre történő beállítási és a vezeték nélküli alkalmazási lehetőség. Utóbbi azért is fontos, mert a konnektorba dugott gépekkel sokkal nehezebb a munka, a kábel szinte folytonos figyelmet követel.

A borotvákhoz hasonlóan a hajvágóknál is kiemelt jelentősége van a töltési és az üzem időnek. Egy minőségi hajvágó egy rövid töltés után hosszú használatot tesz lehetővé. Amennyiben hajvágót vásárolsz, törekedj arra, hogy a pengék is megbízhatóak legyenek. Rendkívül bosszantó tud lenni, ha az életlen pengék kifogásolható eredményt hagynak maguk után. Webshopunkban a következő hajvágókat tudod beszerezni:

Orr és fülszőr nyírók

A tökéletes megjelenésre napjainkban már nem csak a nők, de a férfiak is szívesen áldoznak. Éppen ezért egy hatékony orr és fülszőr nyírónak a legtöbb úr nagyon örül. Mivel ezek a termékek kis helyen elférnek, bármikor bevethetők, akár egy fontos üzleti megbeszélés előtt is. Jellemző rájuk, hogy 2 az 1-ben funkcióval bírnak, vagyis az orrban és a fülben megjelenő szőrszállak ellen egyaránt alkalmazhatók. Egyes gépek pedig a szemöldök megformázásának feladatát is képesek ellátni.



2021-01-19 18:21