Itt vannak a Sceptre új LED-es HD tévéi kis lakásokba

2014-06-28 21:16

Folyamatosan jelennek meg nagyobb és nagyobb lapostévék a műszaki boltok kínálatában, gondoskodva a tévénézők minél teljesebb filmélményéről. Egy kisebb garzonba azonban hiába szeretnénk becsempészni a legmodernebb technikát; egy 70 colos tévé kis túlzással beterítené az egész szobát. A Sceptre most viszont kifejezetten azokra gondolt, akik szintén kiváló minőségben szeretnék élvezni a filmeket, azonban nem állnak tágas terek a rendelkezésükre az új tévé elhelyezésére.

A 24 colos tévé bárhol elfér

A júniusban bemutatott új LED-es HD tévéket kifejezetten kis szobákba szánják. A szerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkezők számára tévéket gyártó Sceptre újdonságai persze nem vehetik fel a versenyt a Samsung vagy az LG behemótjaival, amelyek beszerzéséhez a legtöbbünknek minimum bankot kellene rabolni; hiszen mindössze 24 colosak. De egy kis szoba esetén ez kifejezetten előnynek számít, úgyhogy ne ítéljük meg ezeket a tévéket a méretük alapján. Azoknak, akik munka reményében költöznek a fővárosba, és vidéki házukat egy kis budapesti lakásra cserélik, hozzá kell szokniuk a sokkal kisebb élettérhez; ahhoz, hogy mindenből a helytakarékos változatot kell keresniük. A Sceptre újdonsága az ő dolgukat is megkönnyíti.

Beépített DVD-lejátszó

A HD tévé egy beépített DVD-lejátszót is tartalmaz, így a legkisebb helyen is tökéletes szín- és grafikai élményben lehet részünk, illetve megspórolhatunk egy helyet a polcon és a konnektorban is. Igaz, a korral haladva talán érdemesebb lett volna egy Blu-ray-lejátszót beépíteniük a gyártóknak a DVD-lejátszó helyett. A tévé forgatható alappal rendelkezik, így a kép több szögből is élvezhető, illetve a készüléken több HDMI- és egy USB-bemenet is található, azaz a más készülékeken tárolt képeket vagy videókat is nézegethetjük rajta. A kristálytiszta, 1080 pixeles képet adó készülék felbontása 1920×1080. A LED panel élettartama több mint 50 ezer óra. A Sceptre 24 colos HD tévéje 399,99 dollárért (90 ezer forintért) elérhető.

2014-06-28 21:16