Megéri tartalék notebook töltőt vásárolni?

2023-08-26 10:58
Megéri tartalék notebook töltőt vásárolni?

Mikor érdemes notebook töltőt vásárolni?

A notebook vagy laptop esetében gyakori probléma, hogy megsérül, megrongálódik, esetleg teljesen tönkre is megy a töltő. Hiába nagyszerű dolog, hogy a laptop vagy notebook mobil munkavégzést tesz lehetővé, sajnos a szeretett munkaeszközünk előbb-utóbb lemerül, így nem marad más hátra, mint a töltőre kapcsolás. A töltő azonban számos környezeti hatásnak van kitéve. Lehetetlen helyeken könnyen eldeformálódhat, meglazulhat, elszakadhat. Sajnos a vezetékre akár rálépni is könnyű, hiszen gyakran lebeg vagy húzódik olyan térben, ahol ki van téve ennek a veszélynek. Kollégiumban, tárgyalóteremben, kisgyerek vagy kisállat mellett pedig hatványozottan növekszik ezeknek a sérüléseknek az esélye.

Célszerű lehet-e tartalék notebook töltőt tartani?

Olyan esetekben, amikor tudjuk, hogy a notebook töltőnk fokozott veszélynek van kitéve, a folyamatos használatáról pedig nem tudunk lemondani, megfontolandó lehet egy második vagy tartalékos notebook töltő megvásárlása. A második vagy tartalék notebook töltő segítségével azonnal használatba vehetjük munkaeszközünket akkor is, ha a gyári töltő megsérült, a szervizelés pedig adott esetben akár hetekig is eltarthatna, vagy nem is jutunk már gazdaságosan hozzá, hiszen lejárt a garancia a notebookra.

Tartalék laptop töltő

Tartsunk-e notebook töltőt az irodában, közösségi munkavégzés helyszínén?

Irodákban, könyvtárakban, nyilvános helyeken praktikus megoldás egy-egy tartalék notebook-töltőt elhelyezni. Egy internetkávézóban ez például rendkívül nemes és méltányolt gesztus szokott lenni, amikor is minimális befektetéssel szerezhetünk számos, fölöttébb elégedett, hálás, ezért visszatérő vevőt, törzsvásárlót magunknak. Kollégiumi tanulószobák, céges tárgyalótermek, meeting-room-ok bevett szokása is lehetne a közös notebook-töltő, hiszen valaki biztosan mindig elfelejti magával vinni, vagy csak nem bír ki a gépe egy hosszúra nyúlt tárgyalást, ezzel pedig értékes időt veszíthet az egész csapat. De akár egy több irodahelyiségből álló vagy többszintes házban is jól jöhet akár minden szobában is egy tartalék notebook töltő, hiszen rengeteg időveszteségtől, idegeskedéstől kímélhetjük meg így magunkat!

Mikor lehet jó megoldás az utángyártott laptop vagy notebook töltő?

Sokszor esik a választás egy utángyártott laptop vagy notebook töltőre, nem véletlenül. Az utángyártott notebook töltő ugyanis sok-sok notebook töltő helyettesítésére is tökéletesen megfelel. Érdemes megnézni a termék leírásában, hogy pontosan milyen márkájú és típusú laptopoknál és notebook-oknál jelenthet segítséget az utángyártott notebook töltő.

Gyári vagy utángyártott laptop töltőt vegyek?

Nem marad hálózati kábel nélkül az új notebook töltő vásárlása esetén sem!

Töltőinkhez új hálózati kábelt is küldünk, hiszen tudjuk, hogy mennyire fontos része ő is a folyamatnak. Nem hagyjuk hálózati kábel nélkül, sőt, ajándékba biztosítjuk ezt önnek! Gyakran tapasztaljuk ugyanis, hogy valójában nem is a töltő sérült meg, hanem csupán az állandó mozgatástól, elmozdulástól, ki- és bedugástól, a hálózati kábelnek lett problémája. Így ön két legyet üt egy csapásra, ha megvásárolja a notebook töltőt!

Ne idegeskedjen tehát többé ön sem az otthon hagyott, megsérült notebook töltők miatt, hanem vásároljon új notebook töltőt webáruházunkban!

2023-08-26 10:58