Szenzációs karácsonyi ajándék ötletek fiúknak, férfiaknak

2020-11-24 18:54
Szenzációs karácsonyi ajándék ötletek fiúknak, férfiaknak

Régen sokkal könnyebb volt kiválasztani számára a megfelelő karácsony ajándékot, mert kisebb volt, és írt egy levelet a Jézuskának, amit feladtál (és persze előtte alaposan áttanulmányoztál). Így biztos volt a meglepetés. Ma nehezebb, de van 5 olyan karácsonyi ajándék ötletünk, amelyik minden férfinak beválik. Összegyűjtöttünk olvasd el. (Ezeket mi is meg mernénk venni nekik)

A walkman története

Oké ezzel kicsit el is árultuk, hogy nem mai srácok vagyunk, de a walkmannak egy igazán szívmelengető karácsonyi története van. Amikor kicsi (nagyon pici) voltam létezett egy olyan eszköz, amit a mai fiatalok már nem biztos, hogy ismernek: a walkman. Kazettáról szólt benne a zene, elemmel ment, és minden lépésnél kihagyott.

De én imádtam volna, ha kapok, és hozzá egy (talán Pet Shop Boys) kazettát, merthogy akkor még nem online, és nem a neten hallgattuk a zenét.

Nem bíztam benne, hogy megkapom, pedig menő volt, ám egyszer (karácsony előtt egy héttel) takarítva észrevettem valamit, és gyorsan rájöttem, hogy az bizony egy walkman. Sunyiban kibontottam, és karácsonyig rongyosra hallgattam a Sony walkmant és a vágyott Pest Shop Boys kazettát. Karácsonykor persze kicsit rossz volt, hogy „nem kapok semmit”, de azért látványosan örültem a walkmannak, amit aztán évekig büszkén használtam.

A zene örök ajándék, de ma már nem a walkman-ra vágynak a fiatalok. Íme a mi top 5 fiús karácsonyi ajándékötletünk.

Az öt legmenőbb fiús ajándékötlet.

1: A fej és fülhallgató

Kihagyhatatlan, soha nem megy ki a divatból, és egyaránt szuper ötlet kiegészítő ajándéknak is, és akár főajándéknak. A mi kínálatunkban találsz gamer fejhallgatót nagyobbaknak (az kifejezetten a játékokhoz való, a játékeffekteket emeli ki, kényelmes és nagy) vicceset a kicsiknek, mikrofonosat a meetingekre, van vezetékes és vezeték nélküli is. Szuper ajándék pasiknak.

Kattints a fej és fülhallgatókért nézd meg őket

2: Egy szuper hangfal vagy hangprojektor.

Nehéz a hangfalakról írni, mert kell, és kész. Teljesen mindegy, hogy zenét szeretne rajta hallgatni, a számítógéppel / laptoppal köti össze, vagy Bloothoot-on keresztül a telójával, egy hangfal szuper ajándék. Ráadásul a bőség zavarával küzdesz, mert éppúgy vehetsz pár ezer forintért bloothootos party hangfalat, mint egy komolyabb szettet a géphez, esetleg egy hangprojektort a tévéhez. Válaszd bármelyiket is, remek döntést hozol.

Kattints a hangfalakért nézd meg őket

Karácsonyi ajándék férfiaknak

3: Navigáció

Tudom, hogy most legyintesz egyet, hogy „de hát navigáció minden telefonban van” és ez igaz is, de elképesztően veszélyes az ablakra ragasztott telefon kijelzőt nézni 130-nál az autópályán, és keresni rajta a kihajtót - vagy épp azt mikor kell jobbra kanyarodni a kis utcában, ahol jobbra balra autók állnak, és szűk a hely. Sokkal egyszerűbb, biztonságosabb egy GPS navigáció. És már 14000 forinttól van megbízható. Tökéletes ajándékötlet.

Elnavigálhatunk a navigációkig? Kattints!

4: Digitális ébresztőóra

Ideje másként gondolni a digitális ébresztőórákra, mint eddig, hiszen – meglepetésünkre – lépést tartottak a telefonok, és a kütyük fejlődésével, és bizony elengedhetetlenek. Millió példát lehetne mondani, hogy miért, de mi csak kettőt mondunk. Egyrészt multifunkcióok lettek. A legtöbb már nem csak egy hagyományos óra ami digitálisan jelzi neked az időt: például a Gembird DAC-WPC-01-S digitális ébresztőóra tölti a telefonodat, mutatja az időt, és a hőmérsékletet, és ébreszt. De a Lexon Flip érintésérzékelő fényű, és sorolhatnánk. A másik amiért elengedhetetlenek az, hogy a telefonod ugyan felébreszt (bár van amelyik kikapcsolt állapotban nem és le is merülhet) de soha nem látod rajta éjjel kettőkor az időt. Ahhoz, hogy megtudd hány óra van fel kell kelned, meg kell keresnek, fel kell oldanod, és nagy nehezen megmutatja. Az ébresztő órára meg csak ránézel. Szuper ajándék, pár ezer forinttól.

Ha biztosan fel akar kelni, akkor nézzen szét ébresztőóráink között.

5: Ha sportol

Ha sportol, és izmot épít akkor az izomtömeg növelő is remek ajándék lehet neki: segít izmot építeni, gyorsabban „nő” és szuper alakot épít magának. Egyébként éppen ezért jó az időzítés is: ha karácsonykor megkapja a Jézuskától akkor nyárra jó alakja lehet a használatával.

Izomtömeg növelők itt


2020-11-24 18:54