Asus laptop töltők széles választékban a HDplanet webshopban!

2018-09-24 6:46

A tajvani Asus cég már lassan 30 éve foglalkozik különféle hardveres eszközök gyártásával, így nem meglepő, ha itthon is rengeteg ember választja az Asus laptopokat, melyek nemcsak kedvező áron biztosítanak megfelelő felhasználói élményt, de rendeltetésszerű használat esetén igen sokáig bírják a kiképzést.


Az egyedüli alkatrész, ami más márkájú laptopok esetén is egy idő után elhasználódik az a laptop töltő, hiszen elég egy rágcsálót kiengedni a ketrecből, s máris harapásnyomok tarkítják a kábelt. De ugyanez igaz a kisgyermekesekre is, hiszen nincs is annál jobb móka, mint - akaratlanul ugyan - de a felnőtteknek való eszközökkel játszani.


Így az Asus laptop töltő is egy idő után felmondhatja a szolgálatot, de szerencsére rengeteg utángyártott, illetve eredeti gyári tartozék is kapható már, így csak meg kell nézni a régi töltőt, és kiválasztani azt a modellt, melynek teljesítménye megfelel majd.


Ezt azért fontos alaposan megnézni a vásárlás előtt, mert nem mindegy, hogy valaki csak böngészésre használja a gépét vagy videókat készít benne, mellette zenét hallgat és persze megy a háttérben valamilyen YouTube videó is.


Annak, aki csak felhasználói szinten kezeli a laptopját, fölösleges nagy teljesítményű Asus laptop töltőt vennie, hiszen pasziánszozással nem lehet olyan hamar lemeríteni az akksit.


Viszont ha teljes gőzerővel dolgoztatjuk meg a gépet például videók nézésével, zenehallgatással és közben egy hatalmas szoftvert futtatunk a munkánk miatt, akkor már érdemes elgondolkodni egy nagyobb teljesítményű Asus laptop töltő vásárláson, hogy ne okozzon fennakadást az akksi idő előtti lemerülése.


HDplanet webshopunkban a márka kiválasztása után a rendszerünk kiadja a szűrő alatt az összes Asus laptop töltőt, de ha gyorsabban szeretné megtalálni az Ön laptopjához illő modellt, érdemes megnéznie a gép típusát, s a gyártó alatti mezőből kiválasztani azt. Így nem kell egyesével megjelenítenie a termékleírásokat, hogy a kiválasztott Asus laptop töltő kompatibilis-e az Ön készülékével.

2018-09-24 6:46