Samsung klíma távirányító, hogy királyi kényelemben lehessen részünk

2018-03-15 16:37

Ismerős a történet, mikor kint rekkenő hőség uralkodik, szikrázó napsütéssel, de bent a lakásban kellemes hőmérséklet uralkodik. Mindez persze annak köszönhető, hogy a csendes légkondicionáló gép biztosítja a teljes kényelmet számodra. Ám fontos, hogy szabályozható legyen a hőfok, ventilláció, illetve kikapcsolható legyen kényelmesen a székről, ágyról is. Ebben van segítségedre a Samsung klíma távirányító. 

Programozott univerzális távirányítóink segítségével ezt a kényelmet bármikor érezheted, sőt a különböző márkájú légkondicionáló berendezéseket is irányítani tudod velük. Könnyű őket beüzemelni, tehát emiatt sem kell aggódnod. Fontos, hogy beállítható legyen előre a preferált hőmérséklet is. Esztétikai megjelenésének köszönhetően nyugodtan tárolható például a nappaliban, hálóban egy kis asztalon a Samsung klíma távirányító, hiszen nem fog megütközést kelteni a lakás vagy ház többi lakberendezési elemei között. Olcsó működés jellemzi ezeket a távirányítókat, hiszen elemmel működnek, mely hosszú élettartamot biztosít. A távirányítók be vannak programozva a különféle klímákhoz, csak az elemet kell belehelyezni és utána lehet használni bátran, a programot a készülék nem fogja elfelejteni. 

Ráadásul 12 hónap garanciát is adunk a készülékek mellé, így semmit nem kockáztatsz, ha megrendeled az univerzális távirányítót. Pár klikkelés után, várhatóan 1-2 napon belül ki is szállítatjuk Neked a Samsung klíma távirányítót. Ha posta ponton veszed át az adott terméket, akkor 790 Ft a kiszállítás díja, ha házhozszállítást kérsz, akkor 1.200 Ft-ba kerül a kiszállítás költsége. 

Honlapunkon egyéb kategóriákat is megtalálsz, ha esetleg más-más termékek iránt is érdeklődnél, például fali konzolok, porzsákok, laptop töltők. Online hétköznap állunk a rendelkezésedre és keress minket bátran, hogy minél hamarabb segíthessünk Neked. Átvételkor vagy banki átutalással tudsz fizetni nálunk és a vételár már tartalmazza az általános forgalmi adót. Fontos, hogy megrendeléskor megadd a mobil elérhetőségedet, melyre csak akkor van szükségünk, ha a szállítás kapcsán plusz információt kell megosztanunk Veled. Egyéb célra nem használjuk azt fel.

2018-03-15 16:37