Televízió elhelyezése TV állvány, TV tartó segítségével

2018-09-08 6:37

Televízió elhelyezése TV állvány, TV tartó segítségével

A televízió központi helyet foglal el egy lakásban, közös családi együttlétek színtere az a helyszín, ahol elhelyezésre kerül a TV. Általában a nappali kiemelt pontjára szeretnénk tenni, anélkül, hogy zavarná a szobában a közlekedést és az egyéb életviteli tevékenységeket. A képernyőre jó rálátást kell biztosítanunk egy-egy kényelmes ülőalkalmatosságról, ahonnan adott esetben többen is nézhetjük. A minőségi szórakozáshoz a TV és a kanapé közötti távolság sem mindegy. Ehhez javaslatot tesznek a gyártók attól függően, hogy mekkora és milyen felbontással rendelkezik a képernyőnk vagy milyen annak a betekintési szöge.

Nos, ha a fentiekkel kezdünk tisztában lenni, akkor érdemes elkezdeni helyet keresni az újonnan megvásárolt televíziónak, de akár régi darabjainkat is áthelyezhetjük komfortosabbá téve a tévézést. Ha nem tudjuk, vagy nem szeretnénk megoldani az elhelyezést bútorjainkon, akkor TV tartó vásárlását kell terveznünk.

Soha ne felejtsd el, hogy a saját készülékedhez alkalmas tartót válassz! Ne a konzolt vedd meg először, hanem a tévédhez keress állványt. A kivitel tekintetében találni fogsz többfélét is, falra vagy akár plafonra szerelhetőt. A karos vagy kihajtható verzió nagyon hasznos lehet a lakásban, mert a lapos képernyőt a falhoz közel tudod elhelyezni, így az nem foglal el sok helyet a térből. Ha pedig kihajtod, akkor közelebbről is nézhetitek azt, akár 60 cm-rel is közelebbre hozva a képernyőt.

A fali konzol vagy TV tartó rendelkezhet dönthető vagy forgatható funkcióval is, ezzel is könnyebbé téve a pontos beállítást illetve kényelmesebbé téve a televíziózást akár a szoba több pontjáról is.

A strapabíró fali konzolok felszereléséhez mellékelve vannak a rögzítő kiegészítők, csavarok, valamint leírás is található az összeszereléshez és a gyártó garanciával is ellátta a termékeket. A rögzítés VESA szabványok szerint történik, így nem kell attól tartanod, hogy a készülékedhez kiválasztott TV tartó nem fog passzolni hozzá.

Keresgélj webáruházunkban és kérdezz tőlünk bátran, ha segítségre van szükséged!

2018-09-08 6:37