Televízió elhelyezése TV tartó konzol segítségével

2018-09-10 6:35

Televízió elhelyezése TV tartó konzol segítségével

 

A televízió elhelyezése a lakásban problémát jelenthet sokunk számára. Megvásároltuk a hatalmas szélességű, lapos TV készülékünket, de aztán az is fontos, hogy élvezhető legyen a családi TV nézés, ne legyen se túl közel, se túl távol a képernyő és ne legyen útban a lakásban közlekedők számára. Mindezért érdemes praktikus elhelyezést találni számára, ami nem utolsó sorban még esztétikus látványt is nyújt. Egy nagy képernyős televízió hatalmas részt képes birtokolni meglévő polcrendszereinkből vagy külön bútorokat kell feláldoznunk a tárolásukra, ha éppen van olyanunk, ami méretben, magasságban megfelelő. 

 

Ha sehogy sem boldogulnál az elhelyezéssel, gondolkodj TV tartó konzolban, melyek sokféle kivitelben és méretben kaphatóak. Találhatsz közöttük falra vagy mennyezetre szerelhető, forgatható, dönthető vagy karos változatot, melyek strapabíró, erős szerkezetűek és a felszerelésük sem jelent különösebb nehézséget.

 

A TV állványok esetében a gyártók megjelölik, hogy melyik milyen méretű készülékhez használható.

 

A televízió nézés a legnagyobb élményt akkor jelenti a számunkra, ha egy bizonyos méretű TV képernyőt a hozzá javasolt távolságból nézzük, ehhez pedig nem mindegy, hogy hol helyezkedik el az ülő alkalmatosság, illetve hogyan tudjuk megoldani a TV elhelyezését.  Minőség szempontjából a képernyőre való rálátás szöge is fontos szempont, ezért praktikusabb egy dönthető konzol felszerelése, mellyel könnyedén módosíthatjuk bizonyos határok között TV képernyőnk dőlésszögét.

 

A konzolok felfogatási méretei VESA szabvány szerint történnek és garancia is jár hozzájuk. Így neked csak annyi a dolgod, hogy a készüléked méreteihez illő TV tartó konzolt kiválaszd a neked megfelelő funkciókkal és kivitelben, melyet rövid határidővel kiszállítunk otthonodba.

 

Amennyiben nem vagy biztos választásodban, kérj tőlünk bátran segítséget, hamar válaszolunk neked, hogy megtalálhasd a számodra legmegfelelőbbet, ami biztos, hogy alkalmas lesz a TV készülékedhez és biztonsággal el fogja bírni azt.

2018-09-10 6:35