Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
Porzsák anyaga: papir
AKCIÓ! 3 190 Ft
3 990 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
star star star star star 5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 990 Ft
AKCIÓ! 4 489 Ft
4 150 Ft
star star star star star 5 (5)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 891 Ft
2 710 Ft
star star star star star 4.75 (4)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 990 Ft
star star star star star 3.66 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (1)
Porzsák anyaga: papir
AKCIÓ! 3 190 Ft
3 990 Ft
star star star star star 5 (10)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft

LUX porzsákok

LUX porzsákok

NEM GYÁRI LUX TERMÉK! – HQ LUX 180 porzsák (W753902/HQN)

Kompatibilis a LUX 1, LUX D 815, LUX D 820, LUX D 820B, LUX D 820M készülékekkel

Az igazán igényes emberek, akik magukra és a környezetükre is sokat adnak, legtöbbször befektetnek egy Lux porszívóba. A Lux készülékek híresek kiváló teljesítményükről, felhasználó-barátságukról, energiatakarékos megoldásaikról, valamint a piacon létező legjobb szűrőrendszerükről. A korszerű és sokoldalú gépek extra tartozékaikkal és ergonomikus kialakításukkal könnyűvé és örömtelivé teszik a takarítás folyamatát. Ráadásul még halkan is dolgoznak, tehát alvó kisbaba vagy nagypapa mellett, éjszakás férj esetén is ki lehet bontakozni, ha éppen házitündérkedni van valakinek kedve. Sőt, a készülék magas minősége és kifinomult technikai megoldásai akár egy férfit vagy kamaszt is arra csábíthatnak, hogy megmutassa, milyen nagyszerűen lehet kezelni ezeket a masinákat. A kicsiket is be lehet vonni a munkába, hiszen egy Lux gép abszolút biztonságos, gyerekjáték a használata. Élettartama alapján meg is örökölhetik, tehát jobb is, ha tudják, hogyan működik!

Viszont fel kell hívnunk egy apró problémára a figyelmet! Még egy Lux készülék sem tudja magától kicserélni a porzsákját! Brit tudósok már kutatják, hogyan lehet megoldani a kérdést, de addig is nekünk van egy javaslatunk, ha nem is fogunk érte Nobel-díjat kapni! A nagyméretű, jól látható, egyértelmű kijelző ikonok közt megtalálható a Lux porszívó porzsák állapotát jelző ábra is. Ha ez arra utal, hogy hamarosan telítődik a Lux porzsákunk, akkor meg kell oldanunk a cserét. De nem kell kétségbe esni, nem kell sehová elrohanni! A porszívózás befejezése után, vagy takarítás közben, pihenésképpen le lehet ülni a számítógéphez, és gyorsan meg lehet rendelni a www.hdplanet.eu oldalon a következő adag Lux porszívóhoz való porzsákot!

Ezek szintetikus, több rétegből álló zsákok. A belső réteg teszi a porzsákot tartóssá, illetve feladata még, hogy a pórusok eltömődését megakadályozza, így növeli a porzsák élettartamát, szűrőképességét. A középső, második réteg funkciója elsősorban a szűrés, ez felel azért, hogy a porszívó a lehető legkevesebb szennyeződést engedje vissza környezetébe, és a legnagyobb szívóhatást is biztosítsa. A legszilárdabb, legkevésbé rugalmas réteg a külső, amely a belső, lágyabb és rugalmasabb rétegek védelmére szolgál. Mivel a csomagban 4 porzsák van, így ez jó ideig ki fog tartani a háztartásban. Ennél nagyobb készleteket nem érdemes felhalmozni, ezért vagyunk mi, ezért van a webáruházunk a www.hdplanet.eu! A raktározás munkáját is elvégezzük, és éjjel-nappal rendelhetnek vevőink tőlünk..

A rendelés folyamata egyszerű, átlátható, gyors. Ráadásul 1-2 munkanap alatt meg is fog hozzád érkezni a porzsák, tehát pánikra semmi ok! A házhozszállítás 1.200 forint,  de átvehető a csomag az MPL Posta Ponton is 790 forintért. Újpestiek vagy akik máshol laknak, de éppen erre járnak (1042 Budapest, Árpád út 39. H-P 9-18), és bejönnek hozzánk, természetesen ingyenesen vehetik át a csomagjukat. Személyes átvételnél is érdemes megrendelni a termékeket, mert akkor nem fordulhat elő, hogy pont nincs a keresett termék az üzletünkben, és feleslegesen fárad be egy kedves vevő hozzánk.

Mivel mi minden téren korrekten akarjuk kiszolgálni ügyfeleinket, fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a Lux termékeknél a garancia csak eredeti Lux porzsákok és szűrők használata esetén érvényes! A nem gyári porzsák használatából származó károk nem tartoznak a garanciális javítás körébe a gyártó honlapján szereplő tájékoztatás szerint. Mi egy olyan porzsákot kínálunk, amelyet leteszteltünk, és nem érkezett eddig panasz hozzánk, tehát joggal bízhatunk abban, hogy a minőségével nincs gond. De megrendelőink, vásárlóink érdekében rögzítjük ezt a tényt is, hogy körültekintően tudjanak döntést hozni, és értékes tulajdonukat – saját belátásuk szerint – a legjobb módon karbantartani.

Nekünk első a vevőink elégedettsége, kényelme, ezért üzemeltetünk webáruházat, ezért fejlesztjük folyamatosan a rendszerünket, ezért veszünk szívesen minden kérést, kérdést, javaslatot. A leírás alatti kis űrlap segítségével azonnal üzenhet nekünk, ha valamit nem magyaráztunk el kellőképpen vagy egyszerűen kimaradt a leírásból, és a lehető leghamarabb megadjuk a kért információt, hogy segítsünk a döntésben, vásárlásban. Ha a brit tudósok eredményre jutottak, azonnal jelentkezni fogunk!