Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
star star star star star 3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft
star star star star star 5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 3.66 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
Nem rendelhető

Sencor porzsák

Sencor porzsákok

A Sencor egy fogyasztói elektronikai termékek gyártására és kereskedelmére szakosodott vállalat, melyet a 60-as évek végén, Japánban alapítottak. Az elsődleges cél magas presztízs elérése volt az audio technológiai megoldások terén. A 90-es évek elején, amikor a SENCOR európai márka lett, a termékskála jelentősen bővült. A SENCOR a legmodernebb technológiák megalkotásának és alkalmazásának japán márkákra jellemző tradícióját köti össze a modern, komfortos otthon trendjeivel – kiegészülve emocionális, egyediségre törekvő és szórakoztató jellemzőkkel. A márka jellemzői a széles termékskála, a remek design, az innováció és a kifinomult márka-image.

A Sencor minden aktuális témában jelen van és folyamatosan bővíti termékskáláját, mely mára több mint ezer terméket jelent, hat nagyobb termékkategóriában (fogyasztói elektronikai termékek, tabletek, mobiltelefonok, irodai és autós elektronikai termékek, háztartási készülékek, egészség és szépségápolás), de havonta újabb és újabb termékek megjelenése is jellemzi. És, miközben más márkák sokszor csak beszélnek az innovációról, a SENCOR folyamatosan alkalmazza azt a termékpaletta teljes kínálatára.

A Sencor porszívók egy része porzsák nélküli változatban készül, természetesen ennél a márkánál is jelen vannak a porzsákos porszívók. A Sencor porszívói többségében eldobható porzsákban gyűjtik a beszívott port. Az eldobható porzsák lényege, hogy amikor megtelik, a porzsákot a porral együtt helyezzük a szemétbe. Ez a megoldás nyújtja a legnagyobb komfortot a porszívó használójának.

A köztudatban sok helyen eldobható porzsák alatt papír porzsákot értenek, de manapság ezek már jellemzően nem papírból, hanem puha, textilhez hasonló speciális anyagból (pl. polipropilén) készülnek, melyek azon túl, hogy a portartályként funkcionálnak, a közepes és nagy mennyiségű port, szennyeződést is kiszűrik a porszívó által beszívott levegőből. Ráadásul mindezt úgy teszik, hogy – a papír vagy textil porzsákokkal ellentétben – közben nem tömítik el a porzsák pórusait. A polipropilén porzsák előnye továbbá, hogy dinamikusan illeszkedik a porszívó belsejéhez, így teljes mértékben kihasználja a rendelkezésére álló helyet; valamint a porzsák telítődésével nem csökkenti a szívóerőt, így nyugodtan meg lehet várni, amíg a porzsák megtelik és csak utána lesz szükség a cserére. Ezzel tehát a hatékonyságot nem fogjuk csökkenteni, viszont kevesebbszer lesz szükség a porzsák cseréjére.

A mikroszálas porzsákok kétszer hatékonyabb szűrést biztosítanak a papír és a textil porzsákokhoz képest, kitűnő légáteresztés mellett. Anyagszerkezete miatt az éles tárgyakkal szemben az ellenálló-képessége sokkal jobb, mint a papír porzsákoké. Váratlan nedves érintkezés a porzsák szerkezetét nem roncsolja,  ilyen esetben a papír porzsák viszont kilyukadhat, elszakadhat. Speciális szövetének köszönhetően gátolja a a poratka és annak ürüléke, a baktériumok, a penész és különböző mikroorganizmusok további terjedését, melyek az allergia legfőbb okozói. A porzsák többrétegű szűrése javítja a porszívó szűrését, ezzel is hozzájárulva az egészségesebb lakókörnyezethez. Ez a szűrési hatékonyság rendkívül kedvező hatású az asztmában és allergiában szenvedők számára.

A mikroszűrős zsák a porzsákok legújabb fejlesztése. Többrétegű, rugalmas, nem szakad ki, könnyen rögzíthető. Kiszűri az apró porrészecskéket, poratkákat, polleneket. A különleges porzsák porbefogadó képessége nagyobb a normál papír porzsákkal szemben.

A szintetikus porzsák rendelkezik a legtöbb előnnyel. Hosszabb az élettartama, mint egy papír porzsáké, mivel rugalmasabb és strapabíróbb anyagból készült, ezért nem is fog elszakadni. A porszívó szívóteljesítménye nem fog változni, amíg a szintetikus zsák meg nem telik teljesen. Létezik kifejezetten antiallergén szintetikus porzsák, azonban bármilyen szintetikus verzió képes a port magában tartani, ezért a por nem szivárog át a porszívó belsejébe, illetve nem kerül vissza a levegőbe. Emiatt a takarítás is sokkal hatékonyabb, ha szintetikus porzsákot használunk.

Az új generációs antibakteriális porzsákok nagyobb szívóerőt biztosítanak és hatékonyan gátolják a legkisebb szennyeződések levegőbe jutását. A multi-layer technológia maximális porszívást eredményez. A szintetikus porzsák, ellentétben a papírral, tökéletesen felveszi a porszívó tartályának formáját, így kevesebbszer kell cserélni. A karton zárórendszer lehetővé teszi az egyszerű és higiénikus eltávolítást.