Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
star star star star star 4.8 (5)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
AKCIÓ! 4 489 Ft
4 150 Ft
star star star star star 5 (5)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 891 Ft
2 710 Ft
star star star star star 4.75 (4)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 990 Ft
4 810 Ft
Nem rendelhető
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
star star star star star 5 (1)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
star star star star star 5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft

Siemens porzsák

Siemens porzsákok

Az 1847-ben alapított Siemens cég jelentős szerepet tölt be számos kulcsfontosságú területen, termékeinek széles palettája várja a vásárlókat az elektronikus termékek piacán.

Mivel az egyik legnépszerűbb háztartási cikk a porszívó, egy modern háztartást nehéz elképzelni nélküle, ezért természetesen a Siemens termékpalettáján is megjelentek a porszívók.

Természetesen a Siemens a saját márkás porszívójához gyárt Siemens porszívó porzsákot is.

Három típusú porzsákot különböztetünk meg: papír, szintetikus és textil porzsák. A papír és a szintetikus porzsákok eldobhatóak, így ha azok megteltek porral, nem kell őket kiüríteni, mint a textil porzsákot. Ez utóbbinak hátránya lehet akár az előnye is, ha valakinek nem okoz az problémát, hogy a porzsákot időnként ki kell üríteni – illetve nem szenved porallergiától – akkor a textil verzió egy költséghatékony és kényelmes megoldás lehet.

A szintetikus porzsák rendelkezik a legtöbb előnnyel. Hosszabb az élettartama, mint egy papír porzsáké, mivel rugalmasabb és strapabíróbb anyagból készült, ezért nem is fog elszakadni. A porszívó szívóteljesítménye nem fog változni, amíg a szintetikus zsák meg nem telik teljesen. Létezik kifejezetten antiallergén szintetikus porzsák, azonban bármilyen szintetikus verzió képes a port magában tartani, ezért a por nem szivárog át a porszívó belsejébe, illetve nem kerül vissza a levegőbe. Emiatt a takarítás is sokkal hatékonyabb, ha szintetikus porzsákot használunk.

A szintetikus porzsákok több rétegből épülnek fel. A belső réteg funkciója, hogy a porzsákot tartóssá, strapabíróvá tegye, illetve az, hogy minél inkább csökkentse a porszivárgást. Ez a réteg felel azért is, hogy a pórusok eltömődését megakadályozza, ezzel növelve a porzsák ellenálló képességét, szűrőképességét, élettartamát is. A középső, második réteg funkciója elsősorban a szűrés, ez felel azért, hogy a porszívó a lehető legkevesebb szennyeződést engedje vissza környezetébe, illetve hogy mindig biztosítsa az elérhető legnagyobb szívóhatást. A legszilárdabb, legkevésbé rugalmas réteg a külső, amely így biztosítja az extra védelmet a belső, lágyabb és rugalmasabb rétegek számára.

A Siemens porzsákokhoz használt új fajta kelme nem-szőtt szintetikus gyapjú, innovatív anyagok kombinációjából készül. Hosszabb élettartamot kínál, emellett állandóan optimális teljesítményt és nagyobb szívóerőt biztosít a porzsák feltöltődése közben. Folyamatos magas szintű szűrőrendszer az egészségesebb otthoni környezet érdekében. A porzsákok zárórendszere lehetővé teszi az egyszerű és tiszta poreltávolítást, a belsejébe zárt szennyeződés kiömlése nélkül.

A mikroszálas Siemens porzsákok kétszer hatékonyabb szűrést biztosítanak a papír és a textil porzsákokhoz képest, kitűnő légáteresztés mellett. Anyagszerkezete miatt az éles tárgyakkal szemben az ellenálló-képessége sokkal jobb, mint a papír porzsákoké. Váratlan nedves érintkezés a porzsák szerkezetét nem roncsolja,  ilyen esetben a papír porzsák viszont kilyukadhat, elszakadhat. Speciális szövetének köszönhetően gátolja a a poratka és annak ürüléke, a baktériumok, a penész és különböző mikroorganizmusok további terjedését, melyek az allergia legfőbb okozói. A Siemens porzsák többrétegű szűrése javítja a porszívó szűrését, ezzel is hozzájárulva az egészségesebb lakókörnyezethez.

A Siemens szintetikus porzsák hosszú élettartamát annak köszönheti, hogy felülete nem tömődik el, ezért szívóhatása nem csökken, így nincs szükség gyakori cserére. Szintetikus anyagának köszönhetően a por nem kerül bele a porszívó belső tereibe, így az eszköz élettartama is megnövekszik. Hasonló okokból kifolyólag porallergiások számára is jó választás, mert a por nem tud kijutni a porzsákból. Környezetbarát termék.

Webshopunkban Siemens márkájú és különböző típusú porszívókhoz kínáljuk a nem szőtt textíliából készült Siemens porzsákokat, amelyek a beszívott levegőből kiszűrik a mikroszkopikus szennyeződéseket és a biológiai szempontból káros anyagokat is. Minden porzsák kiválóan szűr, erős és szakadásálló, valamint nagy térfogatú. Az antibakteriális tulajdonság biztosítja, hogy a tiszta levegőben ne legyen egészségkárosító szennyeződés.

Az új Siemens porzsákok a kis teljesítményű készülékek esetén is nagy szívóerőt nyújtanak. Az új generációs antibakteriális porzsákok nagyobb szívóerőt biztosítanak és hatékonyan gátolják a legkisebb szennyeződések levegőbe jutását. A multi-layer technológia maximális porszívást eredményez. A porzsák, ellentétben a papírral, tökéletesen felveszi a porszívó tartályának formáját, így kevesebbszer kell cserélni. A karton zárórendszer lehetővé teszi az egyszerű és higiénikus eltávolítást.

Minden porzsák-csomag tartalmaz 1 db motorvédő szűrőt is.

Rendeljen most webáruházunkból és 1-2 munkanapon belül már örömmel használhatja a kiváló minőségű Siemens márkájú mikroszálas porzsákokat.