Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:
star star star star star 5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 860 Ft
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
4 810 Ft
Nem rendelhető
star star star star star 5 (1)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft

Tefal porzsákok

Tefal porzsákok

A koszt senki sem szereti. Sőt! Mindenki nagyon utálja. A gyűlölet, az undor mindennapos jelenségek a kosszal szemben. Mert a kosz mindenhol elbújik, bárhol meglapul, még a bútorok mögött és alatt is, csak ne találja meg senki, igyekszik eltűnni minden kíváncsi tekintet elől! Pedig még öntudata sincs! Nem törődik semmivel, még azzal sem, ha esetleg feltakarítják! Mégsem elégedettek sokszor az emberek. Még arra sem hajlandóak, hogy összeszedjék és eltüntessék az egészet egy új Tefal porzsákba. Mindenki a koszra vetíti ki az összes rosszkedvét, pedig az nem tehet semmiről. Teljesen ártatlan! Többféle módon is feltakaríthatjuk, de legeredményesebbek akkor leszünk, ha egy Tefal porszívóval porszívózzuk bele vadonatúj egy Tefal porzsákba!

Mentsük meg a lakást egy új Tefal porzsákkal ellátott Tefal porszívóval! Szabadítsuk meg a házat a sok kosztól, portól! A porcicák nem vadállatok, nem kintről szöknek be, hanem a szobákban, helyiségekben keletkeznek a sok ott lévő porból! Nem tehet róla, hogy senki nem bír el vele! Nem ártott senkinek, senkit sem háborgat, csak egy cuki-muki aranyos kis porcica! Segítsünk magunkon, és cseréljük le a régi dugig telt porzsákot, mielőtt kipukkan a Tefal porszívóban, egy új mikroszálas Tefal porzsákra! Osszuk meg minél többet, hogy minden emberhez eljusson ez a nagyon fontos információ!

Tefal porszívóba érdemes Tefal porzsákot tenni! Az újabb típusú Tefal porszívók már jelzik is ha porzsák cserére van szükségük. Van, amelyik lámpával jelzi, ha túlságosan sok a kosz a Tefal porzsákjában, más típusoknak megváltozik a hangja. Hangosabbak lesznek, kevésbé szívnak, vagy a biztonsági szelepnél süvítő, visító hangot adnak ki. Ez biztos jele annak, hogy új és üres Tefal porzsákot kell rakni a Tefal porszívóba!

A porzsák csere elsőre igen nehéz feladatnak hangzik, de valójában egy egyszerű folyamat, amelyet bárki könnyedén el tud végezni, különösebb előképzettség, vagy egy szerelő segítsége nélkül is. Ha a Tefal porszívó már jelzi, hogy a porzsák cserére szorul, vagy akár csak látszik, hogy a Tefal porzsák nagyra duzzadt, akkor a következő a teendő!

Első lépésként ellenőrizni kell, hogy a Tefal porszívó nincs bedugva a konnektorba! Ez igen egyszerű, de annál fontosabb lépés, de feltétlenül szükséges az áramütéses balesetek elkerülése miatt. Ha be van dugva, akkor feltétlenül ki kell húzni, még a művelet megkezdése előtt! Az sem jó, ha véletlenül felpörög a Tefal porszívó motorja, mert akkor felkavarja a port!

Ki kell nyitni a Tefal porszívót, meg kell keresni a fedelét! Ezután hamar szembetűnik a porzsák helye. Óvatosan ki kell emelni a megtelt porzsákot a tartójával együtt (már ha van neki kivehető tartója)!

Be kell fogni a nyílást, majd kivenni a tele porzsákot a tartóból! Gondosan kell megfogni a Tefal porzsákot a kemény karton tetejénél, nehogy véletlenül kiboruljon a hetek-hónapok alatt összeszedett por! A régi Tefal porzsákot a szemetesbe kell doni, lehetőség szerint szabad térben!

Az újonnan vásárolt üres Tefal porzsákot be kell tenni a tartóba, és mindkettőt a Tefal porszívóba! A Tefal porzsákot a sínbe kell csúsztatni, így biztosan jó helyen lesz. Akár egy Tefal porszívó illatosítót is be lehet dobni a zsákba. Ezt fel tudja szívni a Tefal porszívó, így az sem gond, ha épp nincs otthon, jó lesz később is.

Vissza kell csukni a Tefal porszívó tetejét, majd el is lehet felejteni az egészet, mert jó ideig nem lesz rá újból szükség, hogy a Tefal porszívónkba porzsákot kelljen cserélni!

Plusz lépésként érdemes megnézni, hogy milyen állapotban van a Tefal porszívó motorszűrője, hátha cserélni kell azt is. A HDplanet-nél ez sem gond, sőt, vannak olyan porzsák csomagok, melyek a motorszűrőt is tartalmazzák.

A Tefal porzsák csere ezzel letudva. Ennyi! Tényleg csak ennyi! Ezért megéri szenvedni? Ez semmi! Egyszerű és nagyszerű dolog, el lehet hinni, bátran nekikezdhet bárki! Ha morgás is van közben néha, a végén biztos, hogy hatalmas sikerélmény lesz!

Nem kell félni, nem fog fájni, a Tefal porszívó újra jól fog szívni! Ha a Tefal porszívó nem szív, nem szabad tovább várni, pár kattintás csak a megoldás: egy új Tefal porzsák vásárlás!