Porzsák kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú porszívóhoz keres porzsákot!

Gyártó:
Típus:

DE'LONGHI PORZSÁKOK

Megjelenítés:

HQ Univerzális porzsák
starstarstarstarstar3.81 (11)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 890 Ft
3 990 Ft
HQ Rowenta RB - RS porzsák
starstarstarstarstar5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 860 Ft
HQ Electrolux E66 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ ETA porzsák
starstarstarstarstar5 (2)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
2 990 Ft
HQ Tristar - Solac JC802/917 porzsák
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 160 Ft
HQ Samsung, Daewoo SB90 porzsák
starstarstarstarstar5 (3)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 1 990 Ft
1 810 Ft
HQ Rowenta Bully ZR 765 porzsák
starstarstarstarstar5 (1)
Porzsák anyaga: mikroszalas
AKCIÓ! 2 990 Ft
3 990 Ft

Oldalak:

1
 

DE'LONGHI

Delonghi porzsákok

Kedves vásárlónk! Ön a Delonghi porzsákok oldalára érkezett. Porzsák kínálatunk egyik kiemelkedő márkája a DeLonghi, amely a kifinomult ízlésű vásárlók kedvence. A DeLonghi termékek innovatív, stílusos háztartási gépek, amelyek fejlesztése nemzetközi igények figyelembevételével történik.

Az olasz DeLonghi vállalat 1974 óta gyárt háztartási kisgépeket, nagy figyelmet fordítva köztük a padlóápolásra. Az alábbiakban a webshopunkban megvásárolható Delonghi porzsákokról ejtünk néhány szót.

Az eredeti DeLonghi porzsák típusok közül kétfélét különböztetünk meg, melyek a következők:

1.     Papír filter tasak (porzsák)

2.     Mikroszálas filter tasak (porzsák)

A papír filter (szűrő) tasak, vagyis a papír porzsák

A papír szűrő tasak talán nem szorul különösebb magyarázatra, hiszen webshopunk azon termékeinél, ahol a "papír” felirat látható, ott értelemszerűen egy papírból készült porzsákról van szó. A DeLonghi papír porzsákok kevesebb használatra lettek kifejlesztve, mint mikroszálas textil társaik, ezért a gyártó egy csomagban több papír porzsákot helyezett el, így a webshopunkban egyetlen vásárlással Ön több papír porzsákot kap egyszerre.

A DeLonghi papír porzsákok az alábbi modellekhez kaphatók:

XLF1300E – XLF1200.

A mikroszálas filter (szűrő) tasak, vagyis a mikroszálas porzsák

A DeLonghi mikroszálas szűrő tasak egy különleges, szintetikus anyagból készült porzsák. A mikroszálat főleg törlőkendők gyártására használják, mert a mikroszálak saját súlyuknál akár hétszer több koszt tudnak befogadni, ami jelentősen növeli a takarítás eredményességét. A porzsákot gyártó DeLonghi felismerte a mikroszál előnyét a padlóápolás területén, ezért termékkínálatában a mikroszálas porzsák is szerepel.

A mikroszálas porzsákok több rétegűek, melyek közül a belső rétegek a porszivárgás megelőzéséért, és a zsák tartósságáért felelnek. A második réteg egyfajta szűrőként funkcionál. Feladata, hogy magán a porzsák anyagán ne jusson vissza por a porszívóba, és ezzel együtt a kitakarított helyiségbe. A harmadik réteg funkciója ehhez képest mindössze annyi, hogy védje a két másik réteget. A mikroszálas DeLonghi porzsákok papír társaikhoz hasonlóan szintén több darabos kiszerelésben kaphatók.

A DeLonghi mikroszálas porzsákok környezetbarát termékek, amelyek alkalmazásával jelentősen csökkenthető a kevésbé tartós papír porzsákok használata, hiszen a mikroszálas szűrő tasakok kétszer hosszabb élettartammal rendelkeznek!

A DeLonghi mikroszálas porzsákjai az alábbi porszívókhoz kaphatók:

XLF1500, XLF 1600 ,XLC6550, XLC6050.

Melyiket válasszam?

Ezt Önnek kell eldöntenie! A papír DeLonghi porzsák olcsóbb megoldás, de többet kell belőle vásárolni, hiszen könnyebben tönkremegy a használat során. A mikroszálas DeLonghi porzsák ugyan drágább, ezzel szemben sokkal tartósabb, és nem csak környezetbarát termék, de használata egészségesebb, mint a papíré.

A DeLonghi porzsák nélküli porszívók és a Hepa filterek

A Hepa filter egy szűrő elem a porzsák nélküli porszívókhoz. A Hepa filterek legfeljebb 0,3 mikron méretű részecskéket engednek át a szűrő lyukacskáin. A nagy hatékonyságú H12 szűrők segítségével porszívózás után tisztább marad a levegő, mert a felszívott port a DeLonghi Hepa szűrő nem engedi vissza a helyiség légkörébe.

A Hepa szűrő az alábbi porzsák nélküli DeLonghi porszívókhoz használható:

XLF 1200, XLF 1300E, XLF 1500 E/ES, XLF 1600 PE/PES, XTL 190 PE.

Univerzális porzsákok DeLonghi porszívókhoz

Amennyiben DeLonghi porzsák kínálatunkban nem találta meg az Önnek megfelelőt, tekintse meg webáruházunk teljes porzsák választékát, melyek között a DeLonghi porszívókhoz használható porzsákok is találhatók!

Webshopunkban Ön további számos porzsák márka közül válogathat, hiszen egyes porzsák gyártók a termékeik iránti nagy érdeklődést felismerve olyan termékeket kezdtek előállítani, amelyek más porszívókba is használhatók. Így van ez a DeLonghi porszívók esetében is!

A porszívó márkákat és típusait, amelyekhez a porzsák használható, a termék adatlapján minden esetben feltüntetjük. Ha mégis bizonytalan lenne, keresse meg kollégáinkat weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén! Megrendelését személyesen is átveheti, valamint a termék(ek) házhozszállítását is vállaljuk!