Laptop töltő kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú laptophoz keres töltőt!

Gyártó:
Típus:

Laptop töltők

Megjelenítés:

AKCIÓ! 4 990 Ft
6 990 Ft
AKCIÓ! 4 990 Ft
6 990 Ft
Nem rendelhető
Akyga Dell 19.5V 4.62A 90W utángyártott laptop töltő
DELL 90W | 19,5V | 4.62A | 7.4*5.0+PIN
AKCIÓ! 4 990 Ft
6 990 Ft
Akyga Asus 19V 3.42A 65W utángyártott laptop töltő
starstarstarstarstar5 (1)
ASUS 65W | 19V | 3.42A | 5.5*2.5
AKCIÓ! 4 990 Ft
6 990 Ft
AKCIÓ! 4 990 Ft
6 990 Ft
AKCIÓ! 4 990 Ft
6 990 Ft
AKCIÓ! 4 990 Ft
6 990 Ft
Nem rendelhető
AKCIÓ! 4 990 Ft
6 990 Ft
Nem rendelhető
AKCIÓ! 4 990 Ft
6 990 Ft
Nem rendelhető
AKCIÓ! 4 990 Ft
6 990 Ft
Quer Fujitsu 19V 4.22A 80W utángyártott laptop töltő
FUJITSU 80W | 19V | 4.22A | 5.5*2.5mm
AKCIÓ! 4 990 Ft
6 990 Ft
AKCIÓ! 4 990 Ft
6 990 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
Következő »

Laptop töltő

Laptop töltők

Hordozható számítógépeink bármennyire is a szívünkhöz nőttek, sajnos pár óránként „etetésre” szorulnak. Többnyire olyan rossz tulajdonsággal vannak megáldva, hogy a legnagyobb munka közepén jelzik, hogy erősen merülésben vannak. Akkor az ember fejvesztve kapkodhat és mentheti a menthetőt egy konnektorral. Mikor megvásároljuk a kis laptopunkat, azt gondolnánk, hogy a gyárilag vele adott töltővel korlátlan ideig kihúzzuk, ám elég egy játékosabb kutyus, aki megcsócsálja a vezetéket, esetleg egy tudományos kísérletekért lelkesedő gyerek, aki megnézi a vezetéket belülről, máris ott állunk nagyon rövid időnyi töltöttséggel. Akkor végső esetben átcsengethetünk a szomszédba, hogy segítsenek ki minket egy adott bemenetelű töltővel, de annak a fránya szomszédnak nem biztos, hogy pont a miénkkel kompatibilis töltője van. Ez csupán két példa arra, amikor sürgősen szükségünk lehet töltőre, tulajdonképpen bármikor előfordulhatnak „balesetek” és kontakthibássá vagy teljesen működésképtelenné válhat a kábelünk. Hogy ilyen esetek se foghassanak ki rajtunk és folyamatosan biztosítani tudjuk számítógépes jövőmenő barátunk jóllétét, még békeidőben, tehát amikor minden jól működik, érdemes beszerezni hozzá csere töltőt is.

Természetesen a vásárlásnak sok buktatója is lehet, hiszen azon kívül, hogy milyen a bementi nyílás és a bemeneti és kimeneti feszültség, még jó pár kérdésnek kell megfelelnie az ideális töltőnek. Szerencsére nálunk a legbiztosabb kezekbe kerül Ön és ezzel együtt a laptopja is. Szakszerű segítséggel várjuk a hozzánk forduló vásárlóinkat. Széles választékban kínálunk laptop töltőket ügyfeleink számára, rendkívül egyszerűen használható, könnyű eligazodást biztosító webshopunkban.

A laptop töltőnk teljesítményét minden gond nélkül leolvashatjuk a régi töltőnkről, esetleg a hordozható gép alján található számok (V – Volt, A – Amper, általában az Amper határozza meg egy töltő árát) segítségével, bár néhány laptop esetében ezek a számok az akkumulátor alatti részen vannak feltüntetve. Érdemes a gyártó által javasolt teljesítményű adaptereket beszerezni a további kellemetlenségek elkerülése érdekében. Mivel vannak hálózatra és szivargyújtóra is kifejlesztett változatok, tisztázzuk magunkban, hogy hol is fogjuk a legtöbbet töltetni a gépünket. A modern és öko fejlesztések égisze alatt kifejlesztették már a napelemes laptop töltőket is, bár még nem terjedtek el. Továbbá egyre nagyobb teret hódítanak a cserélhető csatlakozó fejes univerzális töltők. Emellett meg kell említenünk a gyári és az utángyártott töltőket, mint adott esetben járható útvonalat. Érdemes az árakra is odafigyelni, nem kell, hogy belehúzzanak minket a legdrágább kiegészítő indokolatlan megvásárlásába, ehhez is egy jó, megbízható, hozzáértő emberre van szükség, aki segít eligazodni a lehetőségek között. Nálunk egy helyen megtalálja a szakértelmet és a rendkívül széles áruválasztékot, csupán pár kattintással rendelhet kínálatunkból. Számunkra a vevőelégedettség a legfontosabb szempont. Ne halogassa addig a vásárlást, míg teljesen használhatatlan nem lesz a töltője. Ezzel azt is kockáztathatja, hogy pótolhatatlan adatok tűnjenek el a gépéről. Idejében gondoskodjon csere töltőről.  Ha mégis hasznavehetetlen már a töltője, a kívánt típus megrendelése után rövid idővel kezében tarthatja az általunk küldöttet és újra életet lehelhet „megvakult” gépébe. Hagyatkozzon nyugodtan a tudásunkra és rendeljen webáruházunkból bizalommal, így kétségtelenül jól jár, hiszen kedvező árainkkal, gyors kiszolgálásunkkal szeretnénk segíteni, hogy Ön mielőbb újra használni tudja laptopját. "Elsődleges szempont nálunk a pénztárcabarát árak és a laptopok minél hosszabb idejű zavartalan működése.” Nézelődjön kedvére kínáltunkban és mi állunk rendelkezésére, amennyiben elbizonytalanodna a megfelelő típus kiválasztása közben. Széles körű termékpalettával biztosítjuk az alapmodellek és a speciálisabb igényű laptopok számára szükséges töltőket megrendelőink részére. Pontos műszaki leírásaink segítik az eligazodást és a megfelelő töltő kiválasztását.