Laptop töltő kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú laptophoz keres töltőt!

Gyártó:
Típus:

Laptop, Notebook töltők

Megjelenítés:

AKCIÓ! 4 990 Ft
4 990 Ft
AKCIÓ! 4 990 Ft
4 990 Ft
Nem rendelhető
Akyga Dell 19.5V 4.62A 90W utángyártott laptop töltő
starstarstarstarstar5 (2)
DELL 90W | 19,5V | 4.62A | 7.4*5.0+PIN
AKCIÓ! 4 990 Ft
4 990 Ft
Akyga Asus 19V 3.42A 65W utángyártott laptop töltő
starstarstarstarstar5 (1)
ASUS 65W | 19V | 3.42A | 5.5*2.5
AKCIÓ! 4 990 Ft
4 990 Ft
AKCIÓ! 4 990 Ft
4 990 Ft
AKCIÓ! 4 990 Ft
4 990 Ft
AKCIÓ! 4 990 Ft
4 990 Ft
Nem rendelhető
AKCIÓ! 4 990 Ft
4 990 Ft
Nem rendelhető
AKCIÓ! 4 990 Ft
4 990 Ft
Nem rendelhető
AKCIÓ! 4 990 Ft
4 990 Ft
Nem rendelhető
Quer Fujitsu 19V 4.22A 80W utángyártott laptop töltő
FUJITSU 80W | 19V | 4.22A | 5.5*2.5mm
AKCIÓ! 4 990 Ft
4 990 Ft
Nem rendelhető
AKCIÓ! 4 990 Ft
4 990 Ft
Nem rendelhető

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
Következő »

Notebook töltő

Laptop töltő

A laptop töltő fogyóeszköz. Ahogy telefonjaink, úgy egyéb eszközeink töltője is hajlamos eltűnni, meghibásodni. A kollégiumi lét, a sok utazás, vagy albérletből haza ingázás során sokszor marad egyik helyen a töltő, miközben a másikon is szükség volna rá. Amennyiben sokat mozgolódunk, még a gyári töltő épsége esetén is érdemes a jellemző tartózkodási helyeinken egy-egy laptop töltőt tartani.

Időnként a laptop töltő gyors pótlása akadályokba ütközik. Egyes helyeken csak néhány fajta kapható, vagy olyan gépünk van, aminek nincs hazai márkaboltja. Esetleg messze van olyan nagy alapterületű, széles termékkínálatú üzlet, ahol egy kis szerencsével találunk a szükséges típusból. De nem kell megijedni, webáruházunk éppen az ilyen problémákra nyújt megoldást.

Távirányító és TV konzol webshopunkban számos kiegészítő mellett széles kínálatunk van laptop töltő kategóriában is, így akár ASUS, akár Lenovo laptop töltőre van szüksége, termékeink között valószínűleg van megfelelő. Számos gyártó készülékeihez tartunk töltőket, így Dell laptop töltő, HP laptop töltő és az említett népszerű márkák töltője mellett megtalálhatóak Acer, SONY, Toshiba gyártmányú töltők is, amik sok esetben több laptophoz is megfelelők.

A konkrét laptop típusokhoz vagy márkákhoz tartozó gyári vagy utángyártott töltők mellett többféle univerzális laptop töltő is kínálatunk részét képezi. Ezekhez a darabokhoz az általános csatlakozók mellett speciális fejek is tartoznak, így a legtöbbjük nagyjából az összes jelenleg fellelhető gép töltésére alkalmas.

Minden laptop töltő, így az univerzális laptop töltő termékoldalán is feltüntettük azoknak a gépeknek a listáját, amikhez ideális az adapter. Amennyiben nem találta meg a gépéhez való töltőt, tegye fel kérdését a termékek alatti hozzászólásoknál, vagy írjon nekünk a Kapcsolat oldalon keresztül!

Univerzális laptop töltő a megoldás?

Mivel ma már gyakori, hogy több laptop is megtalálható egy háztartásban, vagy egy személy akár több laptopot használ, esetleg gyakran cseréli le készülékeit, egy univerzális töltő már-már alapfelszerelés. Ha meghibásodik a HP laptop töltője, nem biztos, hogy másik gyártótól származó töltő jó lesz hozzá. A csatlakozók mérete többféle lehet, éppen ez okozza a legnagyobb fejtörést, mikor az elromlott laptop töltő helyére kell keresni valamit a fiókban. Egy több csatlakozófejet tartalmazó univerzális laptop töltő csomag viszont azonnal megoldhatja a problémát. Ha rendelkezünk ilyennel, mindig van mentőöv, mikor elromlik a gépünk gyári töltője, és nem leszünk bajban napokig, mire beszerezzük a pótlást. Webáruházunk kényesen ügyel arra, hogy az ország bármely pontjára rövid idő alatt eljuttassa a megrendelt termékeket, azonban mivel futárszolgálattal dolgozunk, 2-3 munkanapba is telhet, mire megérkezik az új laptop töltő. Ezért is érdemes tartalékot beszerezni még a meglévő töltő meghibásodása előtt.

Szerencsére minden készülékhez gyárilag jár a saját töltője, ami általában hosszú évekig bírja a gyűrődést, viszont a nem megfelelő használatból adódó bajok már nagyon hamar megjelenhetnek. A laptopokat nem érdemes töltés alatt használni, mert az akkumulátornak nem tesz jót. Ráadásul töltés közbeni használat során a töltő zsinórja a készülék apróbb mozgatása során is mozog, húzódik, és akár meg is törik. Készülékünket érdemes egy helyen tárolva tölteni, majd pedig a laptop töltő tárolásánál is figyelembe venni a vezeték sérülékenységét. Ne tekerjük fel minél kisebbre, ne gyűrjük bele roskadásig teli fiókba, dobozba, mert bár erős műanyag bevonattal és masszív összeeresztéssel készülnek az adapterek, hamar töltő nélkül maradhatunk.