Konzol kereső felfüggesztési méretek és súly alapján

Kérjük, adja meg készülékének felfüggesztési méreteit és a készülék súlyát!


Kattintson a képre egy kis segítségért!
Szélesség: mm
   Magasság: mm
Súly: kg

LED tv fali konzolok

Megjelenítés:

AKCIÓ! 3 990 Ft
7 190 Ft
AKCIÓ! 6 690 Ft
8 190 Ft
AKCIÓ! 6 190 Ft
7 190 Ft
AKCIÓ! 18 190 Ft
20 190 Ft
AKCIÓ! 19 990 Ft
23 988 Ft
AKCIÓ! 5 690 Ft
7 190 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
Következő »

LED fali konzol

LED fali konzol, LED tv állvány

 

Bár első ránézésére sokak számára könnyen összetéveszthetőek a lapos képernyős tévék, de a technológiájuknak köszönhetően, a küllemükön kívül nagyon sok különböző paraméter határozza meg őket. Ilyen tényezők lehetnek például az áramfelvételük, a súlyuk, valamint a hőtermelésük is.

 

Mivel például egy magas hőtermelésű készüléknek nagyobb szellőzésre lehet igénye, így ilyen esetben mindenképp csak az arra a televízió, illetve monitortípusra ajánlott fali konzolt érdemes megvásárolni. Kínálatunkban egyaránt talál LCD és LED tv állványokat, mint ahogyan kifejezetten plazma fali konzolt is. Választékunkban azonban szerepelnek olyan modellek is, amelyek mindhárom típushoz kiválóan illenek.

 

Amennyiben LED készülékét, kifejezetten LED fali konzollal kívánja tárgyalója vagy éppen a nappali szobájának falára felszerelni, úgy keressen kedvére, mérettől, teherbírástól, funkcionalitástól függően LED tv állványaink közül. A körültekintően kialakított eszközök, anyagukból és konstrukciójukból adódóan rendkívül megbízhatóak, így biztonságban tudhatja készülékét.  LED fali konzoljaink között különböző szögekben dönthető, forgatható eszközök is vannak, de léteznek egészen egyszerű statikus LED tv állványok is, amelyek ténylegesen csak arra hivatottak, hogy biztonságban a falra rögzíthesse televízióját.

 

Kiválasztáskor minden esetben fontos a készülék paramétereinek pontos ismerete, és természetesen azt is érdemes ilyenkor figyelembe vennie, hogy miként kívánja majd használni eszközét, tehát elegendő-e csak a rögzítés, vagy más funkcióra is szüksége lehet.