Betegség miatt a csomagküldés március 6.-ig szünetel! A mai napig (február 20) leadott megrendeléseket csütörtökön (feb. 23) tudjuk elküldeni. Megértésüket köszönöm!

Konzol kereső felfüggesztési méretek és súly alapján

Kérjük, adja meg készülékének felfüggesztési méreteit és a készülék súlyát!


Kattintson a képre egy kis segítségért!
Szélesség: mm
   Magasság: mm
Súly: kg

Plazma tv fali konzolok

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Plazma fali konzol

Plazma fali konzol, plazma tv állvány

 

Sokan igazi kincsként, a lakás, a szoba vagy éppen az iroda egyik legmeghatározóbb elemeként gondolnak plazma készülékükre. Mindamellett, hogy egy ilyen televízió valóban falra rögzítve mutat a legjobban, be kell látni, hogy a legélvezhetőbb képminőséget is csak akkor lehet elérni általa, ha az a megfelelő helyre és megfelelő magasságba van felhelyezve.

 

A felszereléshez szükséges eszköz mibenléte azonban nem elhanyagolható, hiszen egy effajta ékesség - amely meglehetősen komoly anyagi vonzattal is rendelkezik -, csak biztonságos, megbízható plazma tv állvánnyal rögzíthető. Az általunk forgalmazott, kiváló minőségű plazma fali konzolok széles kínálatából kedvére választhat, készüléke méretének, súlyának megfelelően.

 

Többféle konstrukcióval állunk rendelkezésére, azaz termékeink között szerepelnek dönthető, forgatható, mennyezetre szerelhető plazma tv állványok is, de egyszerűbb rögzítéshez használható, fix plazma fali konzolok közül is választhat. Eszközeink között vannak olyan típusok is, amelyek egyaránt használhatóak LCD, LED és plazma tévékhez is, sőt kínálatunkban megtalálható kifejezetten lapos televíziókhoz használható, távirányítóval is működtethető, motoros tv állvány is.

 

Ha azonban úgy döntene, hogy a jövőben úgy szeretné élvezni tévéje látványát, mintha egy falra akasztott festmény lenne, akkor érdemes kipróbálnia az úgynevezett kábeles rögzítő egységet, amellyel valóban azt a hatást érheti el, mintha szinte csak egy-két csavarral akasztotta volna fel extra lapos készülékét.