3 konyhai kisgép, amire neked is bármikor szükséged lehet

2021-02-18 19:41
3 konyhai kisgép, amire neked is bármikor szükséged lehet
A mai világban már csak keveseknek adatik meg a lehetőség, hogy egy-egy mesterfogás kedvéért órákig főzőcskézhessenek a konyhájukban. A finom ételekről azonban akkor sem kell lemondanod, ha alapvetően rohanós életvitelt folytatsz.

Néhány hasznos kisgéppel felszerelkezve szinte pillanatokon belül íncsiklandó reggeliket, ebédeket és vacsorákat szervírozhatsz a család asztalára.

A botmixer

A botmixer egy rendkívül sokoldalú segítőtárs a konyhában. Bevetheted egészséges italok elkészítésére, habverésre, darálásra vagy akár aprításra is. A legtöbben a krémlevesek és mártások csomóinak eltüntetésére, illetve a bébiételek kikeverésére használják. Gyorsan előkapható és a megfelelő fejek rögzítése után már kezdődhet is a munka. Mivel a jó minőségű termék általában rozsdamentes acélból készül, némi odafigyeléssel évekig szolgálhat téged.

A webáruházunkban kapható botmixer egy állítható sebeséggel működő konyhai robotgép. A gyártó a fogó felület kialakításakor különösen nagy gondot fordított az ergonómiai szempontokra, vagyis az eszközt kényelmesen tarthatod a kezedben. A géphez többféle kiegészítő tartozik, ilyen például az a speciális edény, amelynek pengéjével a keményebb ételeket könnyedén felapríthatod.

A grillsütő

Amíg néhány éve még egészen elképzelhetetlen volt, hogy a nyári grillesték hangulatát bármikor élvezni lehessen, addig manapság az elektromos grillsütővel már a tél közepén is nyugodtan nekiállhatsz sütögetni. Ha vásárlásra szánod el magad, a grillsütőknek számtalan változata közül választhatsz.

Grill

A kontakt grillek jellemzője, hogy alul és felül egyaránt sütik a húsokat és a zöldségeket. Ennek köszönhetően az ételekben maradnak azok a szaftok, amelyek még finomabbá és puhábbá teszik őket. A méretükből adóan nem foglalnak el több helyet, mint egy melegszendvics sütő és az alkalmazásuk sem bonyolultabb.

A napjainkban népszerű raclette típusú grillek jellemzője, hogy eltérő sütőfelülettel bírnak. A felső, rácsozott részen az előkészített alapanyagok a hagyományos módon süthetők, ellentétben az alsó edényekkel, amelyek inkább a párolásra szolgálnak.

Amennyiben az illatok mellett a látvány is sokat jelent a számodra, nézz körbe a teppanyakik között! A Japánból származó grillekkel pillanatokon belül hatalmas partit rendezhetsz. Hívd meg a barátaidat és készítsétek el együtt a legfinomabb ételeiteket!

A kenyérpirító

Egy pirítóssal sohasem lőhetsz mellé, hiszen ki tudna ellenállni egy még meleg és ropogós kétszersültnek? Webáruházunkban igyekeztünk a kínálatot a modern kor elvárásainak megfelelően alakítani. A nálunk beszerezhető kenyérpirítók nem csak jól működnek, de díszként is megállják a helyüket a konyhádban. Ha pedig valami igazán különlegesre vágysz, amivel még a legunalmasabb hétköznap reggelek is feldobhatod, lepd meg magad egy Smiley pirítóval! A gép vidám napocskát és arcot éget a kenyeredre.

Tekintsd át ajánlatainkat még ma és rendelj házhoz kényelmesen. A szállítási feltételekről a weboldalunkon tájékozódhatsz.


2021-02-18 19:41