Elektromos grillek

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Elektromos grillek

Grillsütő

Elektromos grillsütő az álma, de drágának gondolja? Nálunk egy ebéd árából megoldhatja! Ne főjön a feje, ne mondjon le a nyári családi élményről! Tudjon meg többet, görgessen lentebb és válassza ki a család legújabb kedvencét! Faszéngyújtó is van!

Sütés-főzés okosan, nyáron is!

Hurrá, itt a nyár, esetleg a késő tavasz vagy a kora ősz! A család pedig itthon van, esetleg a rokonok, barátok, haverok, cimborák is átruccannának egy kis kikapcsolódásra. Nagyon jó lesz őket látni, de mégis, mit fogunk nekik enni adni? Egy átlagos konyhában ilyenkor olyan meleg van, hogy mi magunk előbb megsülünk benne, mint az étel, pláne, ha az több személyre készülne. A húsok sütése pedig különösen sok illattal, füsttel és hővel jár, sajnos hamar befüstöli az egész lakást. Nehéz jól dönteni, viszont, ha megtehetjük, használjuk ki az udvarunk vagy akár a teraszunk, erkélyünk adta lehetőségeket!

Grillsütő

Egészéges ételek mindenkinek, akár zsiradék nélkül

A grillsütő segítségével megoldhatjuk, hogy a család, baráti kör vagy rokonság különböző igényű tagjai mind jóllakhassanak. Mindenféle diéta követése lehetséges a grillezett húsok és zöldségek segítségével. Mindenki azt eszik, amit akar, amit kíván, és amivel jól tud lakni, ráadásul senki sem fogja a pocakját megterhelni, hacsak nem, az étvágyának nem tudott megálljt parancsolni. Gyakorlatilag zsiradék hozzáadása nélkül készülhetnek az – ennek ellenére hamisítatlanul kellemes és természetes ízű – ételek úgy, hogy közben a szellőztetésre sem kell különösebb gondot fordítanunk. Ráadásul az ételt készítő házigazda sem marad ki feltétlenül a kellemes, jó hangulatú beszélgetésből és az élményből, hiszen ő is a vendégekkel egy légtérben töltheti az időt. Szuper lehetőség, nemde?

Egészséges grill ételek

Miért hittük, hogy egy vagyonba kerül?

Amióta az amerikai filmekben elektromos grillsütőket láttunk, többnyire hatalmas nagy, akár éttermeket vagy büféket kiszolgálni is képes készülékeket képzelünk el. Talán ezért is gondolhatjuk úgy, hogy a grillsütő nagyon sokba, akár milliós nagyságrendű összegbe is kerülhet, ezért az valami olyasmi, amiről mi, átlagos magyar családként, csak álmodhatunk. A magyarok azonban mindig is híresek voltak a kreativitásukról és arról, hogy nagyon sok, számukra egyébként az egyenes úton szinte megfizethetetlen dolgot képesek minimális költségvetésből megoldani. Ezért is jó, hogy egy száz százalékban magyar tulajdonú webáruház oldalára találtunk rá, hiszen itt végre a mi logikánkkal, az évezrede bevált józan paraszti ésszel gondolkodnak a dolgozók. Itt olyan grillsütőket találunk, amelyeket meg tudunk fizetni, amelyek nem fogják a pénztárcánkat túlzottan megterhelni. Ezeknek a grilleknek az ára már egy nagyobb családi ebédnél vagy rendezvénynél is megtérül és ráadásul az előnyeit még tovább, hosszú ideig élvezhetjük.

Olcsó grillsütő

Mennyi mindentől óvjuk meg magunkat így?

Amikor nem étteremben ünnepelünk, hanem a saját udvarunkon élvezzük önfeledten a vendégeink társaságát, akkor számos kellemetlenségtől kíméljük meg magunkat és egymást. Elsősorban nyilvánvalóan a költségek azok, amelyeket meg kell említenünk. Egy elektromos grill segítségével kiszolgálni a vendégeket jó minőségű sült hússal, illetve zöldségekkel, őszintén szólva nagyságrendekkel kevesebbe kerül, mint egy étteremben feszengve ugyanezért borsos számlát fizetni. Azok, akik nem szeretnek elegánsan öltözni, nem tudják jól érezni magukat magassarkúban és öltönyben, azok sokkal inkább felszabadultan tudnak csevegni egy családi vagy baráti hangulatú eseményen. Kisgyerekek, idősek, de igazából mindenki számára oldottabb lehet így a hangulat, hiszen bármikor fel lehet állni, helyet lehet változtatni, ki lehet menni a mosdóba, sőt, akár szaladgálni is lehet. Végül, de nem utolsósorban bátorkodunk megemlíteni azt a szempontot is, hogy akármennyire igyekeznek is egy étteremben a higiénia fenntartására, azért ott mégiscsak sokkal több ember megfordul, nagyrészt egy zárt térbe zsúfolva. Ha tehát esetleg félünk attól, hogy a sérülékenyebb családtagjainkat kitesszük a fertőzésveszélynek, akkor jobban járunk, ha inkább otthon sütögetünk egy ilyen nagyszerű eszköz társaságában.

A régi is új életet kaphat!

A faszenes grillt sokan megvehették esetleg már korábban, hiszen nyár végi akcióban sok helyen hihetetlenül kedvező áron lehetett beszerezni. A faszén begyújtása azonban sokszor gondot okozhatott, ezért inkább el is maradhatott a szórakozás. Az elektromos faszéngyújtó ezt a problémát hivatott áthidalni. Vegye meg ön is, majd pedig használja bátran hagyományos sütőjéhez és élvezze újra a grillezés élményét!

Milyen típusok közül választhatunk?

Számos különböző típus közül tudunk választani attól függően, hogy az igényeinket melyik tudja a legjobban kielégíteni. Praktikus és egyszerű, könnyen tisztítható megoldás például az elektromos főző- és sütőlap. Ha nem szeretjük a szárazabbra sült ételeket, akkor a vízzel is tölthető hamburgersütőt ajánljuk. A kompakt grill előnye, hogy lehajtható a teteje, ezzel pedig csökkenthetjük a füst- és az illatanyag-kibocsájtást. Megváltás lehet még a tapadásmentes technológia, illetve azok a nem felmelegedő részek, amelyek a kezünkkel érintkezhetnek. Ha többen vagyunk a családban, választhatunk akár hatszemélyes sütőt is. Ha pedig fontos, hogy a sütőket ne csak az udvaron vagy a kerti, nyári konyhában használhassunk, hanem odabent is, akkor is ezeket az elektromos főzőlap-szerű megoldásokat javasoljuk.

Válasszon tehát ön is kedvére és teljen ez a nyár végre a család örömére! Kis pénzből is lehet jól szórakozni, csak a HDplanet-nál kell ehhez vásárolni!