Egy kis extra kényeztetés az ágyban

2020-11-23 18:47
Egy kis extra kényeztetés az ágyban

A hideg, szürke, hosszú téli éjszakák alatt bárkivel előfordulhat, hogy egy kis extra kényeztetésre vágyik az ágyban. Egy kicsivel több odafigyelésre, egy kicsivel forróbb ölelésre, vagy egy hosszabb, meleg kényeztetésre. Az elektromos ágynemű, az elektromos takaró és az elektromos párna segíthet ebben.

Az elcseszett marketing

Képzeld el, hogy az az igazán „nem szeretem” utálatos idő van odakint. Egész nap fagyoskodtál, szinte a csontjaid is fáznak, pedig otthon vagy, és már túl „forró vizes” fürdőn. De még mindig azt érzed nincs elég meleg, még mindig vágysz egy kis extra kényeztetésre.

Szinte mindenki ezzel a képpel szeretné meghozni a kedved ahhoz, hogy vásárolj tőle elektromos ágyneműket, elektromos párnákat és elektromos törölközőket.

De szerintünk ez tévedés. Elcseszett marketing.

Az igazság az, hogy egy kicsit túltolják a marketingesek, mert ezek a termékek egészen egyszerűen önmagukban is szuperek, ha fázós vagy, ha szeretsz meleg takarón, és takaróval aludni, nem kell ehhez csontig hatoló jéghideg.

Te fűtöd az ágyadat?

Az elektromos takaró az elektromos ágymelegítő tulajdonképpen az ágyad ülésfűtése. Ha van a kocsidban ülésfűtés akkor már pontosan tudod, hogy miről beszélünk. Ha nincs, elmondjuk.

Képzeld el azt, hogy beülsz a kocsiba, és nem vacogsz, nem fázol mert az ülésfűtés alulról melegíti a feneked, és a hátadat is. Azonnal, egyszerűen jobb tőle a világ. Ha nem kapcsolod ki akkor egész úton extra kényeztetést ad neked az, hogy a tested meleg.

Pont ilyen érzés belefeküdni úgy az ágyba, hogy meleg, mert egy elektromos ágymelegítő előmelegítette. Vagy éppen ilyen szuper az elektromos párna, és az elektromos takaró is (főleg a kétszemélyes)

Extra kényeztetés az ágyban, matrac melegítő

Így működnek

Tulajdonképpen mind ugyanúgy. Bedugod a konnektorba és pillanatokon belül elkezd csodás meleget adni. Tényleg pillanatokon belül, ez áram, itt nincs felfűtési idő meg tehetetlenség sem. Bekapcsolod, és azonnal meleget ad.

Mindegy, hogy párna, ágymelegítő, vagy takaró: több fokozatban állíthatod a meleget (általában 3 fokozatban, de inkább a hőmérséklet a lényeg.)

Ezért fogod imádni: ezt a csodát adja

Biztosan emlékszel még fizika óráról, hogy egy tárgy – mindaddig míg nem fűtöd, vagy nem éri különleges hatás, például nem süt rá a nap, és nem nyeli el a hőt – nem lehet melegebb, mint a környezete. Szóval, ha a lakásodban 24 fok van akkor sem a pólód a szekrényben, sem a pohár az asztalon, és az ágytakaród sem lehet ennél melegebb.

Te kijössz a 40 fokos fürdővízből (és a 32 fokos fürdőből), és befekszel a „hideg” ágyba, ami azért hideg, mert 24 fokos. De mondjuk, hogy nem fürdésből érkezel, hanem csak úgy leülsz tévézni. És bekapcsolod az elektromos takaródat.

Azonnal meleget ad. Az első fokozatban 32-37 fokot, ez a testhőmérsékleted. A második fokozatban elmész a trópusokra, mert 40-42 fokot csinál, a harmadik fokozatban pedig az infraszaunában vagy a 50-60 fokban.

Ez az amiért imádni fogod.

Persze, moshatóak, persze, hogy soha nem fognak megrázni (ugye te sem hallottál még senkiről, akit egy elektromos takaró megrázott?) és persze, hogy keveset fogyaszt plusz mindenféle védelmekkel látták el őket azért, hogy önmaguktól kikapcsoljanak mert elaludtál a kellemes melegben.

Az ára is tetszeni fog. És gazdaságos

Van még kettő előnyünk ezeknek az eszközöknek, ha esetleg közgazdász vagy, vagy érdekelnek a költségeid. Nem tudjuk mennyi a fűtésszámlád, de az tény, hogy egyetlen plusz fok 12%-kal emeli meg.

Ez azt jelenti, hogy ha most 15000 forintot fizetsz havonta (és mondjuk 22 fok van nálad) akkor, ha most 1 fokkal melegebbet akarsz (mondjuk 23-at) akkor 1700 – 2000 forinttal lesz több a számlád havonta. Ez egy fűtési szezon alatt 12 000 forint pluszköltség, és csak egy nyomorult pluszfok.

Ennél kevesebbért tudsz venni egy olyan szuper elektromos takarót, vagy ágymelegítőt, amelyikkel kellemes meleget tudsz magadnak csinálni pillanatok alatt.

Ide kattints, ha szeretnél egy ilyen szuper ágymelegítőt


2020-11-23 18:47