Ágymelegítők

Megjelenítés:

Ágymelegítők

Ágymelegítő, takaró, párna

Ha egy fárasztó nap után már nincs erőnk még egy forró fürdőre sem, de jóleső, puha melegségre vágyunk, akkor a pihenésünket a leghamarabb az ágymelegítő, az elektromos takaró vagy egy fűtőpárna segítheti elő. Alábbi választékunkban mindhármat megtalálja.

A hideg téli napokon, de egy-egy hűvösebb nyári estén vagy esős őszi nap után is előfordulhat, hogy átfázva, lehűlve térünk nyugovóra, mert még egy forró zuhany sem tudott felmelegíteni bennünket. Ilyen esetekre találták fel az „elektromos ágyneműket”. Kényelmesek, puhák és a legfontosabb ilyenkor, hogy nagyon hamar és folyamatosan meleget adnak.

Ágymelegítőt a teljes test hosszában

Az elektromos ágymelegítő testünk egész hosszában folyamatos meleget ad, így könnyen és hamar fel tud testünk engedni a téli zimankóból. A három fokozat biztosítja, hogy ha már nem fázunk annyira, kicsit lentebb vehetjük a hőfokot. Azok, akik nagyon fázósak egy-egy hűvösebb őszi estén is nyugodtan bekapcsolhatják akár csak egy fél órára. Azonnal kellemesebb hangulatba kerülnek és pihentetőbb alvás lesz a jutalmuk. Az ágymelegítő leválasztható vezérlővel rendelkezik, így ha már koszos, nyugodtan kimoshatjuk, ráadásul mosógépben is. Az ágymelegítő egyszemélyes és kétszemélyes változatban is kapható, így a párunkkal összebújva fokozható a hatás.

Elektromo ágymelegítő

Elektromos takaró a TV nézéshez

Melengető, tuti megoldás a TV nézéshez egy elektromos felsőtakaró, hiszen amikor leülünk este TV-t nézni, egy idő után biztosan fázni fogunk, mert ilyenkor már nem mozgunk, izmaink beállnak egy nyugalmi állapotba. Ha nem elég egy pléd, akkor kerülhet elő ez a jó kis találmány. A gyapjúból készült takaró puhán körülölelve melegen tart bennünket, csak nehogy a film vége előtt elaludjunk a jó meleg közegben. De ha ez történik, akkor sem kell kétségbe esnünk, mert nemcsak a TV-nek van időzítője, hanem az elektromos takarónak is. Biztonságos is, hiszen túlhevülés és rövidzárlat elleni védelemmel is el van látva. Tehát ha a jó melegben bekuckózva netán elszundikálunk, legalább pihenünk egy jót.

Elektromos fűthető takaró

Fűtőpárna a kisebb területekre

Ha nincs szükség az egész test felmelegítésére, akkor elég lehet egy elektromos párna is. Könnyen kezelhető a hat fokozat a vezérlővel, és a mai elvárásoknak megfelelően digitális kijelzővel ellenőrizhetjük a fokozatokat. A maximális biztonságot az automatikusan 90 perc elteltével lekapcsoló időzítő és a túlhevülés elleni védelem biztosítja. A fűtőpárnát nem csak hideg időkben használhatjuk, hanem egészségünk helyre állítására, a gyulladások kezelésére is alkalmas. Ha fáj a hátunk, hasunk vagy a derekunk, pár órás fűtőpárnás „borogatás” nagyon jót fog tenni. Kilazítja a hátizmokat, megnyugtatja a görcsölő hasunkat, mozgathatóvá egyengeti a derekat. Kisgyermekek fájó pocakját is felmelegíti, de soha ne hagyjuk egyedül ilyenkor a csemetét. Biztonságos, de mégis csak egy elektromos készülékről van szó.

Elektromos fűtőpárna

Különleges melegítő a lábmelegítő

Sokan a lábukról fáznak fel, vagy a lábuk állandóan jéghideg. Nekik nyújt egyedi megoldást a lábmelegítő, mely hasonlóan az eddig bemutatott társaihoz, mosógépben mosható a higiénia betartása végett. Persze előtte a vezérlőt szereljük le. Szintén rendelkezik időzítővel, digitális kijelzővel és túlhevülés elleni védelemmel.

Elektromos lábmelegítő

Válaszunk legalább egyet a fent felsorolt elektromos termékek közül és ne fázzunk soha többé!