Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

2023-07-12 13:41
Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak
Jó lenne, ha a karácsony valóban olyan lenne, mint az amerikai filmekben, amikben karácsonykor mindig esik a hó, csend van, a boldog család a kandalló mellett bontogatja azokat az ajándékokat amire titkon, mélyen belül vágyott, akár direkt „csúnyakarácsonyos” pulcsiban. Szeretnénk, ha az idei karácsonyotok ehhez hasonló lenne, ezért adunk neked néhány tippet kinek mit érdemes venni.

Karácsony szindróma

A pszichológusok már régen rávilágítottak arra, hogy a karácsony tulajdonképpen hetekig tartó stressz. Stresszes megbeszélni, hol legyen. Stressz, hogy ki milyen ételt szeret, ki milyet nem. Ki mikor ér oda, mikor kezdődjön az ebéd/vacsora, mikor jöjjön a Jézuska. De persze a legnagyobb stresszt az okozza, hogy kinek mit vegyünk, kinek milyen milyen ötlete van. Aztán ahelyett, hogy minden pillanatát élveznénk ott ülünk az asztalnál és mindenki feszült az étel, az ajándékok miatt.

Segíteni szeretnénk azzal, hogy adunk neked néhány karácsonyi ajándékötletet de máshogy, mint mások: mi aszerint, hogy 5-10-15000 forintért milyen férfias ötleteink vannak. Ez talán segít neked meghozni a legjobb döntést.

Karácsonyi ajándék férfiaknak

Karácsonyi ajándék ötletek 5000 forintig

Sokan gondolják úgy, hogy egy férfit biztosan a különböző kütyük és technikai termékek érdeklik, olyanokat pedig elvétve lehet 5000 forint alatti összegért találni. Erre cáfolunk most rá az ötleteinkkel. A tévéknek van egy olyan sajátossága, hogy akár 10 + évet is kibír, a távirányítója (a sok nyomkodástól) viszont gyorsan (1-2 év alatt) lekophat. Akár apának keresel, akár anagypapának, biztosak vagyunk abban, hogy örülne egy olyan távirányatónak, ami nem kopott, jól látszanak rajta a számok és a funkciók. Szinte bármilyen tévéhez tudsz távirányítót venni kevesebb mint 5000 forintért. Ha van kertje, vagy szeret barkácsolni akkor még akkor is biztosan örül egy kerti szerszámnak, ha éppen nem holnap tudja használni. De van 5000 forint alatt néhány higiéniás termékünk is: például orrszőrnyíró, és még sok egyéb. Figyelem, jönnek a linkek, szuper meglepetésekkel.

Karácsonyi ajándék ötletek 10 000 forintig

A 10.000 forint már komoly összeg és számtalan lehetőséget rejthet. Egyrészt bármit megvehetsz (vagy akár kettő kiválasztott terméket is) neki az 5000 forintos kategóriából, de ennyiért már menetrögzítő kamerát (4690 forinttól már van) különféle home office-t segítő irodai eszközöket vagy akár egy okosórát is hozhat neki a Jézuska. Persze emellett még számtalan lehetőséged van megtalálni nálunk az ajándékát. Jaj, majdnem kihagytuk, hogy szuper kávés cuccokat is találsz nálunk 10.000 Forint alatt: például kávédarálót, kávéfőzőt.

Karácsonyi ajándék ötletek 20 000 forintig

Lélektani határ, mert vannak olyan meglepetés ötleteink, amelyek nem érik el a 20.000 forintot és biztos, hogy csodássá varázsolnák a karácsonyát és van néhány, amihez már csak egy keveset kell ahhoz hozzátenni, hogy egy hatalmas ajándékkal kápráztasd el! Mondunk néhány ajándékötletet a teljesség igénye nélkül. Egy Tshibo Cafissimo Mini kávégéppel kevesebb mit 20,000 forintért meglepheted. Érdemes benézned a teljes számítástechnika kategóriába ahol szuper billentyűzettől kezdve a….. le sem írjuk, mert legalább 200-féle szuper meglepetést közül tudsz csak ott választani. Mondjuk a mi személyes kedvencünk a párásító (aroma diffúzor) és a rengeteg autós kiegészítő.

Találd meg neki azt amire vágyik és legyen csodás a karácsonyotok!



2023-07-12 13:41