Okosórák

Megjelenítés:

Okosórák

Okosóra

Számos csodálatos lehetőség rejlik az okosórákban. A közhiedelemmel ellentétben, nemcsak a több mint 100.000 Ft-os, extra felszereltségű okosórák léteznek, hanem akár néhány ezer forintból is javíthatjuk az okosóra segítségével az életminőségünket. Az egyszerűbb okosórák is komoly segítséget nyújthatnak éppen a legidősebb, illetve a legfiatalabb rokonaink, családtagjaink számára is.

Vonzóak továbbá a luxus felszereltségű, szinte mindent tudó okosórák is, amelyek pedig nagyban megkönnyíthetik a rohanó hétköznapokat.

Lássuk tehát, hogyan segítheti az okosóra a különböző korosztályok életének megkönnyítését?

Nyomkövető okosóra gyerekeknek?

A legkisebbek számára is létezik már okosóra. Az érintőképernyővel felszerelt színes kijelző kiválóan segíti az öt-tíz éves gyerekek biztonságának megőrzését. 10 darab telefonszámot tartalmazhat a névjegyzék. Így tehát, baj és segítségkérés esetén akár telefonálhat is az okosórával a gyerkőc. Nem kell amiatt aggódnunk, hogy a telefon kiesik a zsebéből az aktív játék közben.

A hangcsevegés, videóhívás is sokat segíthet a kapcsolattartás érdekében.

A LED zseblámpa sem elhanyagolható funkció.

A gyerek okosóra akár két nap készenléti idővel is rendelkezik, így, ha esetleg elhagyta a szemünk fénye, akkor is lesz idő arra, hogy meg tudjuk keresni.

A nyomkövető okosóra nyilvánvalóan legfontosabb funkciója pedig a nyomkövetés: ezt egy online okostelefon-térkép segítségével teszi, illetve a GPS, LBS, valamint a wifi helymeghatározás is segíthet abban, hogy könnyebben megtalálhatjuk az esetlegesen elcsatangoló gyermekünket.

Nyomkövetős okosóra gyerekeknek

Hogyan segíthet az okosóra idősebb hozzátartozóinknak, illetve krónikus betegségek esetén?

Az okosóra nagy segítség lehet a közhiedelemmel ellentétben, a legidősebb hozzátartozóinknak is.

Számos okosóra vagy inkább okoskarkötő tartalmaz ugyanis olyan funkciókat, amelyek segítenek számon tartani, nyomon követni aktuális egészségügyi állapotunkat. Például vérnyomást, pulzusszámot képesek mérni. De mérhetik akár a testhőmérsékletet is vagy az oxigén szintet is, illetve az alvásunkat is figyelhetik.

Számos okosóra kimondottan egyszerű, érintéses működtetéssel rendelkezik, emellett pedig egyszerűen indíthatóak telefonhívások is segítségkérés esetén. Ezek az szerény, egészségügyi célokra is kiváló okosórák vagy okoskarkötők ráadásul nem kerülnek sokba, mégis jól bírják a strapát, ütésállóak.

Így tehát, bátran figyelemmel kísérhetjük a legidősebb, segítségre szoruló hozzátartozóink egészségi állapotát is a jóvoltukból.

Okosóra idősebb, beteg hozzátartozónknak

Hogyan könnyíti meg az okosóra a sportolást?

Sportoláshoz is nagyon hasznos az okosóra.

Hiszen a már korábban is említett egészségügyi megfigyelő funkciók kiterjeszthetők kifejezetten a sportolás területére. Így nemcsak figyelhetjük a pulzusunkat, hanem használhatjuk az okosórát lépésszámlálóként is, illetve nyomon követhetjük a futásnál a megtett távolságot, valamint az elégetett kalóriákat.

Emellett pedig nem kell folyamatosan figyelni a telefont a zsebünkben, nem kell kitenni magunkat annak a veszélynek, hogy a telefon kiesik a zsebünkből, hiszen a legfontosabb hívásokról, közösségi média üzenetekről az okosóra értesít bennünket.

A sportoláshoz is ajánlott okosórák kifejezetten kényelmes vezérléssel rendelkeznek. A színes képernyő, a levehető és cserélhető szíj pedig tovább fokozza a komfortérzetet, illetve a sportoláshoz szükséges jó hangulatot.

Kényelmes okosóra sportoláshoz

Ilyenek a mindentudó okosórák!

A köztudatba lassan beszivárgó, szinte mindent tudó okosórák a mindennapi életünk megkönnyítői, segítői. A multifunkciós okosóra segíthet abban is, hogy könnyebben utolérhessük magunkat a mindennapok rohanó világában.

  • Ezek a modern okosórák már teljesen személyre szabhatóak. Kiválaszthatjuk, hogy milyen színű szíjat szeretnénk, illetve a kijelző színét is végtelen számú lehetőség közül variálhatjuk.
  • Mindent tudnak, amit az egyszerűbb társaik. Alkalmasak arra, hogy ügyeljenek a szívünkre, pulzusunkra, szívritmusunkra. Akár azt is jelezhetik, hogyha túl nagy körülöttünk a zaj és érdemes mondjuk, elvonulunk vagy becsukni az ablakot.
  • Ezek az okosórák is megfelelnek sportolási célokra, találhatunk bennük edzéseket, illetve részletes mérőszámokat, amelyek az edzés nyomon követésével kapcsolatosak.
  • GPS-ként és nyomkövetőként is működik, így már talán soha többé nem lesz szükségünk térképre vagy pedig autós gps-re a segítségével.
  • Egy ilyen okosóra okostelefonként is funkcionál. Gyakorlatilag a csuklónkról elérhető minden funkció, amelyik korábban csak a telefonunk segítségével volt az.
  • Az okosóra értesít, figyelmeztet mindenre, amire szeretnénk. Akár arra is, hogy éppen találkozónk lesz, tehát naptárként is használható, de akár arra is, hogy éppenséggel ideje lenne felállunk az ülő munkából.
  • Segítségével zenét is hallgathatunk, illetve navigálhatunk a kedvenc számaink között. Másodpercek alatt megkereshetjük és letölthetjük ehhez a legújabb applikációkat és feldobhatjuk vele a hangulatunkat például sportolás közben.
  • Természetesen, az okosóra az időt is mindig mutatja a sohasem kikapcsoló kijelzője segítségével. Ez pedig korántsem elhanyagolható funkció a rohanó mindennapokban. Nincsen tehát másik karórára szükségünk a fantasztikus okosóra mellett.

Vásároljon ön is okosórát könnyen és gyorsan, néhány kattintással a 100% magyar tulajdonban lévő HDplanet webáruházból és élvezze az összes kényelmi, szórakoztató, egészségmegőrző, életjobbító funkciót a csuklójáról! Változtassa meg a világot maga körül: tegye szebbé, egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá, kevésbé rohanóssá az életét a legmodernebb okosórák közreműködésével!