Kártevőirtás egyszerű eszközök segítségével

2021-02-18 11:59
Kártevőirtás egyszerű eszközök segítségével
A globális kereskedelem és az éghajlatváltozás hatására Magyarországon is egyre több kártevővel találkozhatunk. A rovarok kétféle úton érkezhetnek hazánkba, egyes fajok a melegebbé váló időjárás miatt északra húzódnak, mások viszont a különféle árucikkekel együtt utaznak.

A potyautasok akár az egész világot is átszelhetik anélkül, hogy nagyobb erőfeszítéseket tennének.

Mivel szép számmal akadnak közöttük invazív fajok, amelyek könnyedén alkalmazkodnak az új környezethez, veszélyt jelentenek az ökológiai egyensúly fenntartására. A folyamatot jól mutatja, hogy a Kárpát-medencébe az elmúlt tíz év alatt három új szúnyogfaj jelent meg. Ezek mindegyike Ázsiából szubtrópusi vidékeiről származik, ennek ellenére úgy tűnik, nálunk is jól érzik magukat.

Az idei, viszonylag meleg tél jó eséllyel kedvez a szúnyogok és kullancsok nyári inváziójának. Ha szeretnél időben felkészülni a lehetséges betolakodókra, ismerd meg kullancs és szúnyogirtás termékeinket.

Szúnyogcsípés

Kullancsriasztó babák számára

Amennyiben kisgyermek van a családban, a rovarok elleni védekezés mindig különös figyelmet követel meg tőled. A veszélyhelyzetek elkerülése érdekében kizárólag biztonságos eszközöket és készítményeket célszerű vásárolnod. A webáruházunkban kapható ultrahangos kullancsriasztó babáknak nem tartalmaz egészségre káros vegyi anyagokat. A készülék 40 kHz-es ultrahangot bocsát ki, ami elől, 1,5 méteres körzeten belül menekülnek az élősködők. A hang azonban a gyermekek és felnőttek számára teljesen érzékelhetetlen.

Mivel a riasztó nem árammal működik, bárhova magaddal viheted, legyen szó kirándulásról, szabadtéri sütögetésről vagy egy felejthetetlen nyaralásról. Sőt, a rögzítő karika segítségével a gyerek ruhájához, illetve a babakocsihoz is csatlakoztathatod. Arra viszont ügyelj, hogy a baba kezébe ne kerüljön!

Bár a termék nem vízálló, ha mégis nedvesség éri, egy szárítást követően újra használhatod. A készülék KID változata a nagyobb, 3 és 10 éves kor közötti gyermekeknek ajánlott, de van felnőtteknek gyártott típusa is. A termékeket keresd a webáruházunkban.

Elektromos szúnyogcsapdák

Nincs is annál kellemesebb nyári elfoglaltság, mint egy remek esti sütögetés a barátok, vagy a családtagok társaságában. Kivétel, ha a hívatlan vendégek érkeznek. Éppen ezért a legjobb, ha még az összejövetel előtt felkészülsz és nem engeded őket a parti közelébe. A webshopunkban elérhető szúnyogcsapdák az alacsony energiafogyasztásuk ellenére, kiválóan működnek.

Az UV lámpa vonzza a rovarokat, amelyek a nagyfeszültségű belső rácsoknak repülve, gyorsan elpusztulnak. Mivel a gyártók a termékek kialakításakor nagy hangsúlyt fektettek a környezetbarát szemléletre, így veszélyes anyagok nem kerültek felhasználásra. A gyűjtőtálcákkal a készülékek néhány mozdulattal tisztává varázsolhatók, és szükség szerint újra bevethetők.

A szúnyogcsapdákat eltérő formában vásárolhatod meg, a hengeresektől elkezdve a téglalap alakúakig. Nézz körbe ajánlataink között és rendeld házhoz a kiszemelt termékeket kényelmesen!


2021-02-18 11:59