Vezetékes fülhallgató kisokos

2023-08-26 15:45
Vezetékes fülhallgató kisokos

Az okos telefonok térhódításával lehetővé vált bárhol a videó vagy akár a filmnézés is. Tömegközlekedésen, parkban, iskolában, munkahelyen, vagy csak otthon a fotelban könnyedén megnézhetünk egy videót a közösségi hálókon a telefon segítségével is. Ennek viszont az a feltétele, hogy legyen egy fülhallgatónk is, hogy ne zavarjunk vele másokat, és hogy bennünket se zavarjanak a körülöttünk zajló események. Az okos telefonok gyártói is látták ezt az igényt, ezért szinte minden telefonhoz jár egy vezetékes fülhallgató.

De milyen az ember? Mindig más kell neki, nem az, ami éppen van. Tehát hiába a készülékhez kapott fülhallgató, ha más színűt szeretnénk, akkor úgyis veszünk magunknak.

A vezetékes fülhallgatók egyszerű termékek. Nincs bennük mikrofon és csakis vezetékkel működnek. De a célra éppen megfelelőek. Jó ár-érték arányuk pedig lehetővé teszi, hogy bármikor lecserélhetjük másik színre, vagy más formájú füldugójúra.

Fülhallgatók színpalettája

A szolid fehér fülhallgatótól kezdve, a hagyományos feketén keresztül a pink színű fülhallgatóig szinte minden színűt megtalálunk a piacon. A trendek itt is meghatároznak és hódítanak. Oldalunkon is számos színből válogathat.

Színes vezetékes fülhallgatók

Fülhallgató fülbe dugós hangszóróval

A vezetéke fülhallgató sztereó hangszórója több féle formájú lehet. Szögletes vagy kerek forma, teljesen a füljáratba vagy csak a fülkagylóba illeszthető. A füljáratba való hangszóróhoz mindig tartozik egy fülpárna készlet, ami a cserélhetőség és higiénia miatt szükséges, és azért is, hogy pontosan illeszkedjen a füljáratba. Kisebb és nagyobb méretű fülpárnát is találunk a készletben, így a füljáratunk méretének megfelelőt kiválasztva kényelmesen hallgathatjuk a kedvenc zenénket útközben is.

A fülhallgatók csatlakozása

A vezetékes fülhallgató 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik, így minden digitális eszközünkhöz csatlakoztathatjuk, a telefonhoz, a tablethez, az MP4 lejátszóhoz. Aranyozott csatlakozó dugó biztosítja a biztonságos jelátvitelt és így jobb hangminőséget ad.

A vezetékes fülhallgató előnyei

  • A fülhallgató lehetővé teszi a mobilitást zenehallgatás közben is.
  • Kis helyen elfér. Könnyedén elővehető és „beüzemelhető”.
  • Potom pénzen hozzá juthatunk, ezért ha elromlik, vagy más színűt szeretnénk, nem fáj a szívünk lecserélni.
  • Az univerzális csatlakozó dugó segítségével több digitális eszközünkre is rácsatlakoztathatjuk, így egy fülhallgató kiszolgálja mindet.
Olcsó vezetékes fülhallgató

A vezetékes fülhallgató hátrányai

  • A fejhallgatókhoz képest kisebb teljesítményű és hangminőségű hangszórókkal rendelkezik.
  • Egyszerűbb kialakítása miatt a tartóssága is gyengébb.
  • Ha nem fonott vezetékkel készült, akkor a gubancolódás is a velejárója a vezetékes fülhallgatónak.
  • A vezeték éppen ennek köszönhetően könnyen megtörhet, így tovább már nem használható, vagy nem ad olyan zenehallgatási élményt, mert az esetleges érintkezési probléma miatt a hangszóró recsegni és sercegni kezd.

Nézzen szét a HDplanet oldalon és válasszon a praktikus, színes fülhallgatók közül. Nem árt egy tartalékot is beszerezni, hiszen nem kér enni!

2023-08-26 15:45