A HDPlanet.eu már Gyál egész területére vállalja a fali konzolok kiszállítását

A HDPlanet.eu már Gyál egész területére vállalja a fali konzolok kiszállítását

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és rendelje meg gyáli kiszállítással az Ön lapos képernyős televíziójához való fali tartót! Sokkal biztonságosabb otthont teremthet gyermekei számára és a hagyományos bolti árak alatt tudja beszerezni a tartókat. Emellett a HDPlanet.eu minden konzolra 3 év garanciát vállal!

Miért érdemes a televízió fali tartót megvásárolnia?

Két okból miatt, az első és egyben legfontosabb ok, a biztonság. A gyerekek nagyon sokszor szaladgálnak játék közben, és nem figyelik azt, hogy mi kerül az útjukba. Ilyenkor szoktak bekövetkezni a ráeséses balesetek, azaz meglökik a nagyképernyős televíziót, ami azután rájuk zuhan.

Az amerikai Today magazin elemezte az Amerikában előforduló, éves szinten 17 000 gyermekbalesetet, mely a tévék miatt következik be. Itt olvashatja a cikket:  http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996 .

A másik fontos szempont és hatalmas előny, ha van egy minősági fali tartója, az nagyot dob a szoba kinézetén. Ugye Ön szerint sem mindegy, hogy egy komódon álldogál a szuper televízió, vagy pedig egy tényleg esztétikus fali konzollal van a falra szerelve?

Milyen konzolt érdemes választani?                          

A konzoloknak több típusa létezik. Van fix, van dönthető és van karos változat. Mindegyik mást tud, de a lényeg, hogy megtartják a televíziót. Webshopunkban közelebbről is megtekintheti termékeinket. Pontos leírásokat talál az adatlapokon, míg a termékeket televízió típusonként soroltuk be, hiszen Ön így tudja a legkényelmesebben kiválasztani a megfelelőt.

Íme, a kategóriák:

-          a LED televíziókhoz tartozó fali tartók kínálata itt található: LED fali konzol  

-          a LCD televíziókhoz tartozó fali tartók kínálata itt található: LCD fali konzol 

-          a plazma televíziókhoz tartozó fali tartók kínálata itt található: plazma televízió fali konzol 

Az adatlapokon sok hasznos infót fog találni, de a tökéletes választáshoz tudnia kell a VESA méretet, a televíziója pontos súlyát és a képátmérőt is.

Mi az a VESA méret, mit kell tudni róla és hogyan lehet megfelelően konzolt választani?

A VESA, egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság alakított ki.

Önnek a televíziója hátulján lévő furatokat kell lemérnie a méret meghatározásához. Mindig a furatok középpontjától indítsa a méréseket!

Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

Keresse elő a televízió leírását, amelyben megtalálja a pontos súlyát és a képátmérőt is!

Ha elővette a leírást, akkor keresse meg a fali konzolok adatlapján a képmérethez megadott értéket, például így találja majd: 25,4-102 cm. Ezek az értékek azt jelentik, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott. Kérjük, hasonlítsa össze ezt az értéket az Ön tévéjének képátmérőjével!

Ha a tévé súlya is megvan, akkor válasszon az adatlapról olyan konzolt, amely addig a súlyig terhelhető. Soha ne akarja túlterhelni a tévé tartót, mert leszakadhat, így balesetveszélyes lehet. A konzol adatlapjának maximális terhelhetőség értékét ne lépje túl!

Gyál egész területére kiszállítunk

A HDPlanet.eu minőségi konzol kínálatával, 1 év helyett 3 évre szóló garancia vállalással, a hagyományos boltok kínálatával szembeni jóval alacsonyabb árakkal várja az Ön megrendelését. Adja le megrendelését ma 13 óráig gyáli otthonából és munkanapokon már másnap Öné lehet a kért fali konzol. A 13 óra után beérkező rendeléseket egy munkanappal később szállítjuk ki!

Munkatársaink az Ön minden kérdésére válaszolnak, használja elérhetőségeinket vagy a konzolok adatlapját. Ne feledje, rendeljen még ma!