Konzol kereső felfüggesztési méretek és súly alapján

Kérjük, adja meg készülékének felfüggesztési méreteit és a készülék súlyát!


Kattintson a képre egy kis segítségért!
Szélesség: mm
   Magasság: mm
Súly: kg

Tv fali konzolok

Megjelenítés:

AKCIÓ! 3 990 Ft
7 190 Ft
AKCIÓ! 6 690 Ft
8 190 Ft
AKCIÓ! 6 190 Ft
7 190 Ft
AKCIÓ! 5 690 Ft
7 190 Ft
AKCIÓ! 18 190 Ft
20 190 Ft
AKCIÓ! 19 990 Ft
23 988 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
4
 
Következő »

Fali konzolok

Fali konzolok

Ha megvan az új televíziónk, akkor azonnal adódik a kérdés, hogy hová is tegyük. Vegyünk neki egy külön állványt, netán egy komódot, vagy ott van a nappaliban az a szekrény, aminek a közepén éppen elég nagy a polc ahhoz, hogy beszuszakoljuk oda. Ezek akár jó megoldások is lehetnek, hiszen ahány ház, annyi szokás, de létezik egy ennél jóval praktikusabb is, méghozzá a fali konzolok „személyében”.

A konyhától a hálószobáig

Fali konzolt gyakorlatilag a lakás bármely helyiségébe felszerelhetünk – a konyhától egészen a hálószobáig. Vannak esetek, amikor kifejezetten praktikus egy ilyen kiegészítő, például akkor, ha a családban egy vagy több kisgyerek van, és nem akarjuk, hogy elérjék az elektromos berendezéseket, de akkor is jó hasznát vehetjük, ha az otthonunk méretei szabnak határt a képzeletünknek. Egy kisebb szobába, vagy a nem túl tágas konyhánkba is ideális, hiszen így lesz hová tennünk a tévét vagy a mikrosütőt, és bőven marad hely az egyéb berendezési tárgyaknak. A nappaliban is rengeteg teret spórolhatunk egy fali konzollal, ha, mondjuk, a DVD-t erre tesszük, szóval tényleg nincs a lakásnak olyan rész, ahol ne lenne jó helye.

Közösségi helyiségekbe is ideális

Ha betérünk egy szórakozóhelyre, legyen az egy romkocsma vagy egy divatos borozó, akkor a legtöbb helyen találunk televíziót, ami előtt baráti társaságok gyűlnek össze egy-egy meccsre. Sok oka van annak, hogy ezeket a tévéket fali konzolra teszik – egyrészt, mert így kényelmesebb nézni őket, másrészt pedig nem lenne jó, ha a vendégek önhatalmúlag állítgatnák a készülékeket.

Fali konzolt használhatunk még cégek tárgyalóiban, orvosi rendelők várójában vagy közösségi házakban, gyakorlatilag bárhol, ahol emberek hosszabb időt várakoznak, és rájuk fér némi szórakoztatás, vagy éppen információt szeretnénk megosztani velük egy képernyőn keresztül.

Mit tehetünk a fali konzolra?

Tulajdonképpen bármit, ami elfér rajtuk, vagy amit megtartanak, mondhatnánk egyszerűen, de azért nem árt, ha figyelünk egy-két dologra. Például arra, hogy az elektronikai berendezés, amit a fali konzolra szánunk, ne legyen nehezebb, mint amit ez a kiegészítő gond nélkül elbír, mert ellenkező esetben egyik sem lesz túl hosszú életű. Természetesen léteznek speciálisan egy adott készüléknek szánt fali konzolok is, így készítenek ilyen tárgyakat LCD, LED és plazma televíziók számára, mikrohullámú sütőknek, projektoroknak, sőt, DVD-lejátszóknak is.

Fali konzolok televíziók számára

Akár LCD, akár LED, esetleg plazma televíziót vásárolunk, meg kell találnunk a megfelelő helyet a készülék számára. Egy kisebb tévével talán nincs is baj, hiszen gond nélkül elfér bárhol, de mi van akkor, ha egy nagyobb méretű nyerte el a tetszésünket, ami nem passzol a régi helyére, és amit érdemes kicsit távolabbról nézni azért, hogy igazán éleveztes legyen a látvány? Ilyen esetekben egy fali konzol lehet a tökéletes válasz, ami megoldja a problémát.

A gyártók pontosan meghatározzák, hogy milyen méretű televíziókat tehetünk egy-egy konzolra, és attól sem kell tartanunk, hogy ezek a kiegészítők elcsúfítják a nappalinkat, mert a felhelyezett készülék gyakorlatilag teljesen eltakarja majd őket, így nem rontják a lakás, a nappali összképét.

A televíziók számára készült konzolok általában igen masszívak, és a teherbírásuk is hatalmas, hiszen azoknak a méretes készülékeknek, amiket meg kell tartaniuk, van súlyuk. Ez még akkor is így van, ha a katódcsöves tévék utódai sokkal könnyebbek, mint a régi őskövületek, de egy majd’ 180 centi képátmérőjű készülékben azért van anyag rendesen, új technológiák ide, vagy oda.

A tévéknek szánt fali konzolok többféle kivitelben léteznek: a forgathatóktól egészen a dönthetőkig, a kihúzhatóktól az egyszerűbbekig, mindez pedig azt a célt szolgálja, hogy minél tökéletesebb legyen a tévézés élménye.

Fali konzolok mikrosütők számára

Rengeteg olyan lakás van, ahol a konyha nem éppen tágas. Van, ahol csak egy kis főzőfülke áll a háziasszony rendelkezésére, máshol az amerikai konyha szabja szűkre a lehetőségeket és a rendelkezésre álló teret. Ilyenkor minden apró trükk, vagy nem hétköznapi megoldás jól jöhet, amivel optimálisan kihasználhatjuk a helyet.

Az egyik ilyen praktikus szerkezet egy fali konzol, amire a mikrohullámú sütőnket tehetjük, hiszen ma már valószínűleg nincs olyan otthon, ahol ne lenne megtalálható ez a konyhai eszköz. Egyetlen hátránya, hogy meglehetősen méretes és nehéz is, ezért nem egyszerű megtalálni a megfelelő helyet a számára. Ha viszont egy fali konzolra helyezzük, akkor nem kell lemondanunk az általa nyújtott előnyökről, és még el is férünk a konyhában.

Fali konzolok a tárgyalóban

A fali konzolok nem csak az otthonunkban, de a munkahelyünkön is jó szolgálatot tehetnek nekünk. Egyrészt itt is szükségünk lehet tévét vagy monitort tartó konzolra, míg a tárgyalóba valószínűleg a projektornak kell külön kiegészítő. Egy-egy fontos prezentáció esetén nincs is rosszabb annál, mint amikor nem tudjuk hová tenni a projektort. Persze, erre is léteznek ősi praktikák, mint amilyen például a könyvekből épített tartó, de lássuk be, hogy ez mégsem az igazi. Ha azonban a tárgyalóba előre felszerelünk egy fali konzolt, akkor már csak arra kell figyelnünk, hogy az előadásunk jól sikerüljön, a többi nem számít.

Arra azért érdemes figyelnünk, hogy csakis jó minőségű, megbízható terméket vásároljunk meg – nem csak a hosszabb élettartam miatt, de a biztonság sem utolsó szempont. Arra is gondoljunk, hogy a projektorok méretben igencsak különbözőek, így jó, ha a konzolon egy nagyobb készülék is gond nélkül elfér, arra az esetre, ha erre lenne szükség. A legtöbb konzol dönthető és elforgatható, így sem a készülék beállítása nem okoz majd gondot, sem az, hogy hová vetíthetünk vele.

Üvegállvány, maga a megtestesült elegancia

Igaz, hogy a falra szerelhető konzolt eltakarja majd a tévénk, vannak, akik mégis idegenkednek ettől a megoldástól. Nem tartják elég elegánsnak, vagy azt gondolják, hogy nem illik a lakásukba. Az ő számukra lehet jó választás az az edzett üvegből készült állvány, ami egyaránt alkalmas LCD, LED vagy plazma készülékek számára is.

Az állvány hátsó oszlopa elrejti a vezetékek garmadáját, hogy semmi se rontsa el a tökéletes hatást, az olasz design pedig még a legválogatósabbak ízlését is kielégíti. Bár nem dönthető, de elforgatni el lehet, így a szobában bárhonnan élvezhetjük a műsort. Ami biztos, hogy a kifinomult stílusa senkit nem hagy hidegen.

Mint látható, fali állványokból igen széles választék áll a rendelkezésünkre. Akár tévét akarunk rájuk tenni, akár mikrosütőt, vagy bármilyen más eszközt, biztosan találunk majd hozzá megfelelő kiegészítőt. Ha tudjuk, hogy mire kell figyelnünk a vásárláskor, akkor biztosan nem fogunk majd mellé, és a praktikus és helytakarékos konzol, amit beszerzünk, sokáig szolgál minket.

Acer fali konzol

 

Az Acer fali konzolok közös tulajdonsága a magas minőségi elvárásoknak megfelelő kialakítás és anyagminőség. A HDplanet webáruház széles Acer fali konzol kínálatával áll a vásárlói rendelkezésére. A kínálatban mindenki megtalálhatja azt a típust, amire szüksége van, rendelkezzen akár LED, LCD vagy plazma televízióval.

 

A HDplanet webáruház egyaránt kínál fix, illetve mozgatható megoldásokkal készült Acer fali konzolokat. A mozgatható megoldások dönthetők vagy elfordíthatók, egyes típusok akár mindkét irányú mozgást lehetővé teszik.

 

A termékekre egyaránt 3 év garanciális időszak vonatkozik, noha szükséges lehet ennek ellenőrzése az adott termék adatlapján. Ugyanott megtalálhatók a kiszállításra vonatkozó információk; a kiszállítás pontos költsége, illetve az ahhoz szükséges időtartam.

 

A kiszállított csomag természetesen tartalmazza különböző felszereléseket, csavarokat és tipliket, így Önnek rendkívül egyszerű feladata lesz, ha a termék felszerelésére kerül sor.

 

Acoustic fali konzol

 

A HDplanet Acoustic fali konzol kínálatát mindenkinek érdemes szemügyre vennie, aki Acoustic televízióval rendelkezik. Az árupalettán számos különböző igényt kielégítő termék található, amelyeknek közös tulajdonsága a magas minőség és a kedvező ár.

 

Igény szerint választhatunk fix Acoustic fali konzolt vagy mozgatható kivitelt. A mozgatható megoldások lehetnek dönthetőek és forgathatók, így mindennemű berendezéshez és belsőépítészeti megoldáshoz kiválóan alkalmasak.

 

A termékek magas minőségét bizonyítja, hogy minden egyes termékre 3 év garancia vonatkozik. A biztonság kedvéért ezt ajánlott ellenőrizni a megvásárlásra kiszemelt konzol adatlapján. Ugyanitt megtalálhatóak a kiszállításra vonatkozó alapvető információk is; megtudhatjuk, hogy a rendeléstől számítva mennyi idő alatt vehetjük kézhez a terméket, illetve mennyi a kiszállítás költsége.

 

Minden egyes Acoustic fali konzolhoz postázzuk a felszereléshez szükséges tipliket és csavarokat. Ezeknek köszönhetően a felszerelés gyors és egyszerű, csupán a megfelelő helyekre fúrt lyukakra lesz szükség.

 

Akai fali konzol

 

A HDplanet webáruház a kivételesen nagy távirányító árukészlete mellett fali konzolokat is kínál a vásárlói részére. Az Akai fali konzol kínálatban csakis minőségi és mindennemű elvárásnak megfelelő konzol található.

 

Az Akai fali konzolok nem csak minőségben, hanem árban is kiemelkedőek. Kedvező áron vásárolhatunk minőségi termékeket, ráadásul minden egyes konzolra több éves garancia érvényes.

 

A kínálatban egyaránt megtalálhatók a legegyszerűbb kivitelben készült konzolok, amelyek semminemű mozgatást nem tesznek lehetővé, csupán elsődleges funkciójukat látják el. Ezek mellett választhatunk olyan megoldást is, amely dönthető és forgatható, ennek köszönhetően több lehetőséget biztosít a felszerelés során.

 

A felszereléshez szükséges tartozékokat mellékeljük, így a vásárlónak csupán azzal kell foglalkoznia, hogy a konzolt felerősítse a falra.

 

Minden egyes termékünkre gyors kiszállítás érvényes. Ennek ideje rendszerint egy munkanap. A termékoldalakon megtalálhatók az egyes termékekre vonatkozó kiszállítási költségek is.

 

Alba fali konzol

 

Alba fali konzol kínálatunk minden Alba televízió tulajdonosának remek lehetőséget kínál arra, hogy még kényelmesebbé és élvezetesebbé tegye a televíziózást.

 

A fali konzolok segítségével olyan módon szerelhetjük fel a készüléket a falra, ahogyan csak szeretnénk; használhatunk fix megoldásokat, de akár dönthetjük vagy elforgathatjuk a készüléket a fal síkjához viszonyítva. Ennek a mozgathatóságnak köszönhetően bármely szobában az igényeknek megfelelő kialakítás valósítható meg.

 

A HDplanet webáruház Alba fali konzol kínálatában csakis olyan termékek találhatók, amelyek hosszú élettartamot szavatolnak, ezt pedig 3 éves garancia támasztja alá. A termékeket kiváló anyagminőség és gondos kialakítás jellemzi. Minden egyes fali konzolhoz mellékeljük azokat a csavarokat és tipliket, amelyekkel a felerősítés gyorsan és egyszerűen megoldható lesz.

 

Tekintse meg a termékek alapvető tudnivalóit és győződjön meg az alacsony árakról! A termékoldalakon megtalálja a kiszállításra vonatkozó díjat és időtartamot is.

 

Asus fali konzol

 

Látogasson el a HDplanet webáruházba, ha Asus fali konzolra van szüksége. A kínálatban egészen biztosan megtalálja azt a terméket, amely megfelel az igényeinek. Az Asus fali konzolok között csakis minőségi terméket talál, amelyek magas minőségi elvárásoknak is hiánytalanul megfelelnek.

 

A kiváló minőség ellenére ezek a termékek remek áron vásárolhatók meg a HDplanet webáruházban. Nincs más dolga, mint kiválasztani a terméket és elküldeni a rendelését. A termékoldalakon láthatóak a rendelésre vonatkozó egyéb információk is, mint például a kiszállítás ideje és a költsége.

 

Annak érdekében, hogy Ön a leghamarabb élvezhesse a termék nyújtotta kényelmet, gyors kiszállítási megoldásokat használunk; a csomag a rendelést követő munkanapon megérkezik Önhöz. Ráadásul nem csak magát a fali konzolt postázzuk, hanem a szereléshez szükséges tipliket és csavarokat is.

 

Válassza a minőségi megoldásokat a HDplanet webáruházból, ahol 3 éves garancia vonatkozik a termékekre!

 

Beko fali konzol

 

Beko fali konzolt szeretne vásárolni? Akkor jó helyen jár! A HDplanet webáruházban Beko fali konzolok széles választékát kínáljuk vásárlóink részére.

 

A webshopban található Beko fali konzolok közös tulajdonsága a magas minőség; minden egyes konzol kiváló anyagminőséggel és gondos kialakítással készül, ennek köszönhetően a gyártók 3 éves garanciát biztosítanak a termékekre.

 

A Beko fali konzol kényelmesebbé teszi a televíziózást; segítségével gyorsan és egyszerűen szerelheti fel a televízió készüléket a falra, ezáltal helyet takarít meg a szobában, ráadásul ott és olyan szögben helyezheti el a készüléket, ahogy csak szeretné. Ha a legegyszerűbb kivitelben készült fix megoldások nem jelentenek tökéletes megoldást, válassza a mozgatható típusokat! Ezek igény szerint elforgathatók vagy dönthetők, így a fal akármely pontjára erősíti fel a készüléket, tökéletes nézőpontot érhet el vele.

 

Ha a HDplanet webáruházban vásárol Beko fali konzolt, nem csak magát a konzolt postázzuk Önnek, hanem a felszereléshez szükséges tipliket és csavarokat is. Ezek segítségével a konzol felszerelése valóban egyszerű és gyors, valamint biztonságos rögzítést tesznek lehetővé. A kiszállításra vonatkozó információkat keresse az adott termék adatlapján!

 

BenQ fali konzol

 

A BenQ fali konzol kínálatunkban számos olyan kiváló minőségű terméket találhat, amely tökéletesen megfelelhet az Ön igényeinek. A BenQ fali konzol árukínálatunkat a BenQ készülékekkel rendelkező látogatóinknak ajánljuk, akik szeretnék kényelmesebbé tenni a televíziózás élményét.

 

Egy megfelelő fali konzol kiválóan alkalmas arra, hogy a megfelelő szögben helyezhesse el a tv készüléket, ezáltal megfelelő távolságot és szöget találjon a televíziózás tökéletes élményének érdekében. Arról nem is beszélve, hogy egy konzol segítségével jelentős nagyságú teret spórolhatunk, amit ezidáig a különböző tv-állványok és szekrények foglaltak el.

 

A BenQ fali konzolokra jellemző a magas anyagminőség, ezt pedig a 3 éves garancia támasztja alá. Tekintse meg az egyes termékekre vonatkozó műszaki adatokat és paramétereket, illetve tekintse meg a kiszállításra vonatkozó tudnivalókat is! A kiszállítás rendszerint gyors, akár egy munkanapon belül kézhez veheti a megrendelt terméket.

 

A csomagban nem csak a megvásárolt konzolt küldjük Önnek, hanem a felszereléshez szükséges különböző tipliket és csavarokat is. Így a művelet gyors és egyszerű lesz.

 

BenQ LED fali konzol

 

Ha BenQ LED fali konzolt szeretne vásárolni, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis a HDplanet webáruházban kivételesen kedvező áron rendelhet magas minőségi elvárásoknak megfelelő fali konzolokat.

 

A termékek több különböző kivitelben készülnek. Egyes BenQ LED fali konzolok csupán fix megoldással készülnek, ami azt jelenti, hogy a fal síkjával fog megegyezni a képernyő síkja is. Ezek kielégítő megoldást jelentenek az olyan helyiségek esetében, ahol az ülőhelyekkel merőlegesen helyezhető el a készülék. Amennyiben ez nem lehetséges, sokkal célszerűbb mozgatható konzolt vásárolni; ezek a konzolok elforgathatók és/vagy dönthetők, így minden esetben tökéletesen személyre és igényre szabhatók.

 

A BenQ LED fali konzolok magas minőségéről tanúskodik, hogy 3 éves garancia vonatkozik rájuk. Természetesen ezek a termékek akár évtizedeken keresztül is szolgálják a kényelmünket.

 

Ha a HDplanet webáruházban rendel BenQ LED fali konzolt, akkor nem kizárólag a konzolt küldjük el Önnek, hanem azokat az apró csavarokat és tipliket is, amelyek segítségével felerősíthető a falra.

 

Black Diamond fali konzol

 

Ha minőségi Black Diamond fali konzolt szeretne vásárolni, a HDplanet webáruház kínálata remek választást jelent. Ismerje meg a minőségi termékeket, amelyek egytől egyik kiváló anyagminőséggel készültek, így érthető módon több éves garancia érvényes rájuk.

 

Az árukínálatban egyaránt szerepelnek olyan konzolok, amelyek a legegyszerűbb felszerelést teszik lehetővé. Ezek az úgynevezett fix fali konzolok, amelyek nem teszik lehetővé a televízió megdöntését vagy elforgatását. Amennyiben mozgatható megoldásra van szüksége, válassza a különböző dönthető és forgatható konzolokat!

 

Egy minőségi Black Diamond fali konzol számos előnnyel rendelkezik; elsősorban olyan szögben helyezheti el segítségével a televízió készüléket, ahogyan csak szeretné, másodsorban viszont jelentős tér szabadulhat fel a szobában, ugyanis szükségtelenné válik a tv készülék miatt elhelyezett szekrény vagy állvány.

 

Látogasson el a megvásárolni kívánt Black Diamond fali konzol termékoldalára, ahol minden szükséges műszaki adatot megtalál, illetve ellenőrizheti a kiszállításra vonatkozó tudnivalókat is.

 

Bose fali konzol

 

Minőségi Bose fali konzol kínálatot keres, de nem szeretne magas árat fizetni? Akkor a legjobb helyen jár, hiszen a HDplanet webáruházban kivételesen kedvező áron rendelhet minőségi Bose fali konzolokat.

 

A Bose fali konzol árukészletben egyaránt megtalálhatók a legegyszerűbb kivitelt jelentő fix konzolok. Ezek a megoldások nem mozgathatók, így a fal és a televízió készülék képernyőjének síkja meg fog egyezni. Ám léteznek úgynevezett dönthető és forgatható megoldások is; ezek már sokkal több lehetőséget biztosítanak a felszerelésben. Amennyiben a szobában elhelyezett ülőhelyek nem merőlegesen szegeződnek a fal felé, ezek a megoldások javasoltak lehetnek.

 

A Bose fali konzolok magas minőségét bizonyítja a 3 esztendős gyártói garancia. Mivel kiváló anyagminőséggel készülnek, illetve gondos a kialakításuk, így nem kell meghibásodástól vagy ferdüléstől tartani.

 

A felszerelésük roppant egyszerű, csupán néhány megfelelő vastagságú lyuk fúrására lesz szükség. A szükséges tipliket és csavarokat mellékeljük.

 

Daewoo fali konzol

 

Szeretne minőségi Daewoo fali konzolt vásárolni verhetetlen áron? Szeretné, ha a megrendelt termék gyorsan kiérkezne Önhöz, akár már a következő munkanapon? Szeretné, ha a megrendelt termékre többéves garancia vonatkozna? Akkor Önnek a HDplanet árukínálatára van szüksége!

 

Miért érdemes fali konzolt vásárolni? A fali konzolok remek lehetőséget kínálnak arra, hogy a televízió készüléket egyszerűen és biztonságosan helyezhesse el a falon. Az elmúlt években a képátmérők egyre csak nőttek és egyre többen vásároltunk nagyméretű televíziókat. Ezzel szemben a szoba nem nőtt, ahol elhelyezzük. Sok esetben túl kicsi a távolság a televízió készülék és az ülőhelyek között. A fali konzolnak köszönhetően viszont a televízió készülék akár fél méterrel is hátrébb kerülhet, mintha kis szekrényre vagy valamiféle állványra helyeznénk, ráadásul az ilyen szekrények a legtöbb esetben csupán helyet foglalnak.

 

A Daewoo fali konzolok két különböző kialakítással készülnek: lehetnek fixek és mozgathatók. Mindkét típusnak megvan a létjogosultsága, nekünk kell eldöntenünk, mire van szükségünk. A mozgatható megoldások dönthetők és/vagy elforgathatók, ezáltal mindenki olyan dőlésszöget érhet el velük, amilyet csak szeretne.

Dell fali konzol

 

Abban az esetben, ha Ön egy Dell márkájú LCD, LED vagy plazma televízió készülék tulajdonosa, minden bizonnyal szüksége lehet egy megfelelő minőségű Dell fali konzolra. Valószínűleg annak is örülne, ha ezt a konzolt nem csak kiváló minőségben, de verhetetlen áron vásárolhatná. Ha így gondolkozik, abban az esetben Önnek a HDplanet webáruház kínálatát ajánljuk.

 

A HDplanet webshopban forgalmazott fali konzolok mindegyike megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. Ennek ékes bizonyítékául szolgál, hogy a HDplanet termékeire 3 éves garancia vonatkozik.

 

Ha nálunk rendel Dell fali konzolt, nem csak magát a terméket postázzuk, hanem a felszereléshez használatos összes csavart és tiplit is. Ezeknek köszönhetően könnyedén felszerelhető a Dell fali konzol, csupán egy fúróra lesz szüksége.

 

Tudatában vagyunk, hogy senki sem várakozik szívesen több napot, míg kézhez kaphatja a megrendelt terméket, ezért a lehető leggyorsabb megoldást használjuk a kiszállításban. Ennek köszönhetően akár már egy munkanap alatt átveheti a saját Dell fali konzolját.

 

Ferguson fali konzol

 

Ha a kényelmes megoldásokat szereti, válasszon minőségi fali konzolt! A HDplanet webáruházban olyan megoldásokkal találkozhat, amelyek magas minőségi elvárásoknak is hiánytalanul megfelelnek. A Ferguson fali konzol kínálatban egyaránt találhat fix és mozgatható konzolokat.

 

A fix Ferguson fali konzol kínálatban tekinthetők meg a legegyszerűbb kialakítással készített konzolok. Ezek roppant egyszerűek, elsődleges funkciójuknak tökéletesen eleget tesznek, viszont nincs mód a különböző dőlésszögek beállítására. Amennyiben úgy gondolja, hogy szeretné megdönteni vagy elforgatni a televízió készüléket a fal síkjához viszonyítva, az esetben Önnek a mozgatható megoldásokra van szüksége. Ezekkel kényelmesebbé és komfortosabbá teheti a televíziózást, arról nem is beszélve, hogy rugalmas lakberendezést tesznek lehetővé. Nem Önnek kell alkalmazkodni a televízió készülékhez, hanem az alkalmazkodik Önhöz!

 

Amennyiben a HDplanet webáruházban vásárol Ferguson fali konzolt, a csomaghoz mellékeljük a felszereléshez használatos tipliket és csavarokat. Ezek segítségével könnyedén és biztonságosan rögzítheti a megvásárolt konzolt.

 

FUJITSU fali konzol

 

Minőségi FUJITSU fali konzolt szeretne vásárolni? Fontos a kedvező ár is? Akkor Önnek a HDplanet árukínálatát kell megismernie! Szenteljen egy percet a webáruházban található konzolok megismerésének és győződjön meg róla, mennyi előnyt tartogat egy megfelelő minőségű fali konzol!

 

A FUJITSU fali konzol kínálatban nem csak a legegyszerűbb, fix illesztést lehetővé tevő konzolok találhatók, hanem az úgynevezett mozgatható megoldások is. Ez utóbbiak számos különböző kivitelben készülnek. Egyes típusok csupán az elforgatást teszik lehetővé, mások pedig egyszerre forgathatók és dönthetők is. Utóbbiakkal minden dőlésszög elérhető. Akárhol helyezkedik el a televízió készülék és akárhol vannak az ülőhelyek, a tökéletes nézőpont garantált.

 

A FUJITSU fali konzolokra 3 éves garancia vonatkozik, ami jól mutatja, hogy ezek a termékek valóban megfelelnek az elvárásoknak. A termékoldalakon megtalálhatóak a különböző információk a kiszállításról és a műszaki paraméterekről.

 

Fontos még elmondani, hogy a HDplanet webáruházban vásárolt minden egyes konzol mellé elküldjük a szereléshez szükséget tartozékokat is, így a szerelés folyamata roppant egyszerű és gyors lehet.

 

Funai fali konzol

 

Amennyiben minőségi Funai fali konzolt szeretne rendelni, a HDplanet webáruház áll a rendelkezésére. Miért érdemes ebben a webshopban rendelnie fali konzolt? Az itt található termékek mindegyike megfelel a magas minőségi elvárásoknak is, ezt pedig a három éves garancia bizonyítja a legjobban.

 

A fali konzolok számos előnyt tartogatnak. Elsősorban segítségükkel gyorsan, egyszerűen és biztonságosan erősíthetjük fel a televízió készülékeket. Legfőbb előnyük még, hogy a konzoloknak köszönhetően akkor is merőleges szögből élvezhetjük az adást, ha a szobánk berendezése és elrendezése ezt nem tenné lehetővé. Mindehhez nincs másra szükség, csupán egy úgynevezett mozgatható konzolra, amely megfelelő szögben forgatható és/vagy dönthető. Ennek köszönhetően akárhol is helyezzük el a televízió készüléket, képesek leszünk olyan szöget választani, amely megfelel az igényeinknek.

 

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a fali konzoloknak köszönhetően helyet takaríthatunk meg a lakásban, ugyanis szükségtelenné válhatnak azok az állványok és kis szekrények, amelyeken eddig a tv készüléket tartottuk.

 

Használja ezentúl is bizalommal a HDplanet webáruházat, győződjön meg a forgalmazott termékek minőségéről és válasszon igényei szerint!

 

Goodmans fali konzol

 

A Goodmans televízió készülékek relatív népszerű termékeknek számítottak egyes esztendőkben. Számos Goodmans televízió került az áruházak polcaira és ezek meglepően hamar vevőre is találnak. A HDplanet ezekhez a televíziókhoz magas minőségű Goodmans fali konzolokat kínál meglepően jó áron.

 

Amennyiben Ön is egy Goodmans televízió tulajdonosa, az esetben ne szalassza el az alkalmat, böngéssze át a webshopunk Goodmans fali konzol kínálatát! A termékek megfelelő minőségéhez nem férhet kétség, amit mi