Gyömrő lakosainak is extra gyors szállítást biztosítunk fali konzoljainkra

Gyömrő lakosainak is extra gyors szállítást biztosítunk fali konzoljainkra

Ön most kényelmesen leadhatja a HDPlanet.eu fali konzoljaira rendelését úgy, hogy ezzel több előnyt is megszerezhet. Az egyik előnyünk, hogy 1 év helyett 3 év garanciát adunk termékeink mellé. A másik előny az árazás, hiszen jóval a hagyományos bolti árak alatt kaphatóak fali konzoljaink. A harmadik előny pedig az akár másnapi kiszállítás, egész Gyömrő területére!

A HDPlanet.eu fali konzolok előnyei

A nálunk megvásárolható konzolok nagyon nagy biztonságot nyújtanak a gyermekes családoknak. Ha most is egy komódon vagy egy régi tévészekrényen áll az Ön nagyképernyős televíziója, akkor ez a cikk Önnek szól. Érdemes fali konzolra váltania, hiszen csupán Amerikában éves szinten 17000 gyermek sérül meg azért, mert magára rántja a tévét. Az amerikai Today cikke itt olvasható:

http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

Azoknak a kedves vásárlóknak is kifejezetten ajánljuk a konzolokat, akik szeretnének végre élvezettel végignézni egy tévéműsort. A konzolok segítségével nincsen több beláthatatlan képernyő, a nappali pedig újra tágassá és rendkívül modernné válik!

Hogyan tudja kiválasztani a tévéjének megfelelő konzolt?

Nálunk talán a legegyszerűbben, hiszen televízió típusok szerint csoportosítottuk termékeinket. Íme, a kategóriák:

-          ide kattintson, ha LED tévéhez keres fali konzolt

-          ide kattintson, ha LCD tévéhez keres fali konzolt

-          ide kattintson, ha plazma tévéhez keres fali konzolt

A végső kiválasztáshoz 3 adatra lesz még szüksége: a tévé súlyára, képernyőjének átmérőjére és a VESA méretre

Mi az a VESA méret? A VESA felfogatási méret mutatja meg az Ön televíziójának hátulján lévő furatok közötti távolságokat. A furatok közötti vízszintes és függőleges távolságok mindig milliméterben vannak meghatározva: pl. VESA 100x100 mm. Az első a vízszintes távolság, a második a függőleges, így megtudhatja, melyik fali konzol illeszkedik az Ön tévéjének furataihoz.

A konzolok mindegyike más és más súlyt bír el, ezt jelzi a konzol adatlapok maximális terhelhetőség értéke. Válasszon olyan fali konzolt, melynek teherbírása nagyobb az Ön tévéjének súlyánál!

A konzolok utolsó szűrője a tévé képernyőmérete, a konzolhoz illő tévéképernyő méreteket így jelöltük: pl. 25,4-102 cm-es képernyőméret.

Ha mindezen adatokat egyeztette, akkor már nem maradt más hátra, mint leadni rendelését. Ha 13 óráig leadja a megrendelést, akkor a következő munkanap házhoz szállítja Önnek a fali konzolt a futár Gyömrő teljes területén. A 13 óra után beérkező rendelések a rákövetkező munkanap kerülnek teljesítésre.

A 3 év garancia, a minőségi termékválaszték és a megfizethető árak már csak Önre várnak! Válassza ki Ön is saját fali konzolját, rendeljen még ma, hogy akár már holnap kézhez kapja konzolját!