Fali konzoljainkat hajdúnánási lakosoknak is kínáljuk

Fali konzoljainkat hajdúnánási lakosoknak is kínáljuk

Cégünk fali konzoljait Hajdúnánás egész területére kiszállítjuk. Vásároljon a HDPlanet.eu termékeiből és 3 év meghosszabbított garanciát kap a termékekre. Árainkat úgy határoztuk meg, hogy jóval a hagyományos bolti árak alatt vásárolhat kínálatunkból.

A fali konzoljaink vitathatatlan előnyei

Ma már Magyarországon is egyre több helyen láthatók az otthonokban fali konzolok. Sokan nem tudják, de a nem megfelelően kihelyezett tévék sokszor balesetet is okozhatnak, leginkább a gyerekek körében. Amerikában például évente 17 000 baleset történik. Ezt a Today cikkében olvashatjuk: (forrás: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996

Azoknak a kedves vásárlóknak is ajánljuk a fali konzol vásárlást, akik szeretnék végre rendeltetésszerűen használni a most tévétartóként használt egyéb bútoraikat. A konzolok segítenek a praktikus kihelyezésben és végre otthona is barátságosabb lesz.

Hogyan válasszon fali konzolt?        

Legelső feladata, hogy meghatározza azt, hogy melyik televízió típushoz illő konzolra van szüksége. Ezt legegyszerűbben úgy teheti meg, hogy kiválasztja a televízió típusára vonatkozó kategóriát.  

-          LCD tévéhez keresek fali konzolt

-          LED tévéhez keresek fali konzolt

-          Plazma tévéhez keresek fali konzolt

Pár méret szükséges még ahhoz, hogy a megfelelő konzolt kiválaszthassa. Ilyen a tévé képernyő átmérője, a tévé súlya és a tévé VESA felfogatási mérete

A VESA felfogatási méret meg fogja mutatni, hogy mekkora a tévé hátulján található furatok vízszintes és függőleges távolsága. pl. VESA 100x100 mm.

A konzolok mindegyike egy bizonyos maximálisan beállított teherbírással rendelkezik. Ezt nem érdemes túllépnie, mert az balesethez vezethet. Figyelje a maximális terhelhetőségi értéket!

Adatlapjainkon a következő információ a képméret, ami így nézhet ki: pl. 25,4-102 cm-es képméret. Ez azt jelenti, az adott konzol az ilyen képernyőátmérőkkel rendelkező tévékhez vásárolható meg.

Az adatok beazonosítása után már csak a megrendelés van hátra. Ha 13 óráig sikerül a rendelést leadnia, akkor munkanapokon már másnap kiszállítja a futárszolgálat a csomagot.

Amennyiben későbbi időszakban rendel, úgy rákövetkező napra marad a kiszállítás. Hajdúnánás egész területére kiszállítjuk minőségi konzoljainkat. Szakképzett munkatársaink szívesen válaszolnak kérdéseire elérhetőségeink bármelyikén.