A hatvani lakosok számára is kiszállítjuk fali konzoljainkat

A hatvani lakosok számára is kiszállítjuk fali konzoljainkat

Miért a HDPlanet.eu? A HDPlanet.eu folyamatosan figyelemmel kíséri a piaci változásokat és természetesen kiszállítja a fali konzolokat Hatvan teljes területén.

Konzoljainkat a hagyományos bolti árak alatt kínáljuk és meghosszabbított 3 év garanciával juttatjuk el extra gyorsan otthonába.

A konzol a hatvani lakosoknak is ajánlott a nagyképernyős televíziók mellé

Konzoljainkat mind biztonsági, mind esztétikai szempontból és talán még kényelmi szempontból is bátran ajánljuk. Az esztétika nem kérdéses, hiszen egy komódon álldogáló laposképernyős televízió nem valami szép látvány.

A biztonság leginkább a kisgyermekes családoknál mérvadó. Amerika területén évente 17 000 gyermekbaleset történik azért, mert a gyermekek magukra rántják a televíziókat. Itt a Today cikke, érdemes elolvasni: http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996.

A kényelem pedig azért lehet fontos, mert nagy valószínűséggel már Ön is sokszor bosszankodott azon, hogy nem látja be a teljes képernyőt. A modern konzolok használatával Ön úgy állíthatja be a képernyőt, hogy többé ne legyen ilyen gondja!

A megfelelő konzolt nagyon könnyű kiválasztani

Nálunk a választás is egyszerű, hiszen konzoljainkat kategóriákra bontottuk televízió típusok szerint. Íme, a kategóriák:

-          LED tévékhez való fali konzolokat ide kattintva találhatja meg: LED tévé fali konzol

-          LCD tévékhez való fali konzolokat ide kattintva találhatja meg: LCD tévé fali konzol

-          Plazma tévékhez való fali konzolokat ide kattintva találhatja meg: Plazma tévé fali konzol

Még további mérésekre is szüksége lesz, hogy döntése igényeinek megfelelően alakuljon. Az adatlapokon feltüntettük a fontosabb adatokat, amelyek segítik a választásban: VESA méret, tömeg és képernyőátló.   

Mi az a VESA méret és hogyan tudja meghatározni, hogy melyik lehet a megfelelő konzol?

A VESA, egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association nevű társaság alakított ki. Itt bővebben is olvashat róluk: (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA)

A VESA méretet a televízió hátulján lévő furatok lemérésével fogja meghatározni. Mindig a furatok középpontjától mérjen, hiszen így juthat pontos adatokhoz. Példa a VESA méretre: VESA 200x100 mm. Az első szám (200 mm) a furatok közötti vízszintes távolságot jelenti, míg a második szám (100 mm) a furatok közötti függőleges távolságot.

Konzol választásnál a televíziók képátmérője és súlya is fontos szempont

Minden egyes konzol adatlapján feltüntettük a konzolhoz tartozó képméretet, amely így néz ki: 25,4-102 cm. Ez azt jelenti pontosan, hogy az adott fali tartó 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező tévékhez nem ajánlott.

Egy-egy falitartó maximális terhelhetőséggel bír (az adatlapon: maximális terhelhetőség), ettől eltérni nem ajánlatos. Mindig a televíziók súlyához mérten szükséges kiválasztania a megfelelő konzolt. Ha nem így tesz, akkor az leszakadhat, és a televízió tönkremehet, miközben balesetet is okozhat.

Mi már Hatvan teljes területére felvesszük megrendelését

A HDPlanet.eu a hatvani lakosok számára is képes extra gyorsasággal kiszállítani a konzolokat, főleg akkor, ha még ma 13 óráig leadja rendelését. Így munkanapokon már másnap Önnél lehet a konzol. Válassza a megfizethető árakat és a 3 éves meghosszabbított garanciát!

A hatvaniaknak is szívesen nyújtanak segítséget kollégáink akár az adatlapokon keresztül, ahol Ön bármilyen kérdést feltehet. A kérdéseke a lehető legrövidebb idő alatt megválaszoljuk, keressen minket bizalommal! Konzolját pedig rendelje meg még ma!