Fali tartó Hódmezővásárhelyi lakosoknak

Fali tartó Hódmezővásárhelyi lakosoknak

A HDPlanet.eu folyamatosan szem előtt tartja, hogy egész Magyarország területén, köztük Hódmezővásárhelyen is elérhető legyen a teljes fali tartó kínálat. Számunkra nagyon fontos, hogy minden kedves vásárló Hódmezővásárhely teljes területén, munkanapokon már másnap kézhez kapja a HDPlanet.eu webshopunkban vásárolt fali konzolt.

A hihetetlen rövid átfutási idejű házhozszállítás mellet két további előnnyel is szolgálunk:

-          webshopunk kínálatában több fali tartó is megtalálható, mégpedig a megszokott bolti árak töredékéért

-          fali tartóinkra mi nem 1, hanem 3 év garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

 

Miért érdemes a fali konzol megvásárlása mellett letennie voksát?

Webshopunkban többféle típusban kínáljuk a fali tartókat. Nálunk találhat dönthető, forgatható és fali karral rendelkező fali konzolokat is. A legtöbb televízióhoz tudunk biztosítani fali tartót kínálatunkból, így televíziója sokkal jobban pozícionálhatóvá válik és természetesen jobban belátható lesz.

Nem kell már attól tartania, hogy a nappaliját elcsúfítja a komódra helyezett televízió, hiszen mostantól a fali konzol is lakása dísze lesz. Sokkal esztétikusabb és praktikusabb elhelyezést tesz lehetővé és lakása végre modern lesz!

A fali konzolok tekintetében nagyon fontos tudni, hogy kifejezetten elősegíti a balesetmentes otthon kialakítását. USA területén évente 170 000 gyerek sérül meg az otthonokban bekövetkező nagyképernyős televíziók által okozott balesetekben.

Erről cikk is megjelent a Today című lapban: (http://www.today.com/health/falling-tvs-send-child-er-every-30-minutes-6C10679996) Vigyázzon Ön is gyermekére és vásároljon fali konzolt a nagyobb biztonság érdekében!

Milyen módon lehet kiválasztani a megfelelő fali konzolt a nagyképernyős televízióhoz?

Nagyon egyszerű, hiszen webshopunkban minden konzolt a tévé típusok szerinti kategóriákba soroltunk, nagymértékben leszűkítve így a választási lehetőséget és lerövidítve az unalmas keresgélést:

-          itt összegyűjtöttük a LED tévék fali konzoljait

-          itt összegyűjtöttük az LCD tévék fali konzoljait

-          itt összegyűjtöttük a plazma tévék fali konzoljait

A megfelelő típusú konzol kiválasztása után következhet a tömeg és a képernyőátló szerinti szűkítés. Ehhez azonban tudni kell a VESA méretet és a pontos tömeget is, valamint a nagyképernyős televízió képátmérőjét.

Tegyük először tisztába mi az a VESA méret, miért fontos és hogyan kell lemérni?

A VESA egy szabvány, melyet a Video Electronics Standards Association (https://en.wikipedia.org/wiki/VESA) nevű társaság alakított ki. A szabványosítással foglalkozó szervezet a szórakoztató elektronikai termékek területére szakosodott.

A VESA méretet a következőképpen tudja meghatározni, hogy a fali konzol a megfelelő furatokhoz kerüljön kiválasztásra. A televízió hátulján megtalálható furatok távolságát kell megmérnie a következők szerint.

-          A furatok közötti vízszintes távolság adja a méret első számát (pl. 200 mm)

-          A furatok közötti függőleges távolság adja a méret második számár (pl. 100 mm)

-          A fenti két adat kiadja, hogy a tévének a VESA felfogatási mérete VESA 200x100 mm.

-          Mindig a furatok középpontjától mérje a távolságot!

A nagyképernyős televízió súlya és képátmérője

A kiválasztott konzol adatlapján meg fogja találni a képméretet. Ezt pl. így jelezzük: 25,4-102 cm. A példában említett fali konzol a jelzés szerint nem ajánlott 25,4 cm-nél kisebb és 102 cm-nél nagyobb képátmérővel rendelkező televíziók számára. Nagyon fontos az ott megadott adatokat komolyan venni, hiszen a tévé nézés szempontjából lesz fontos az Ön számára! A nem jól megválasztott konzol nem tudja a megfelelő élményt biztosítani!

Minden egyes falikonzol adatlapján feltüntetésre kerül a maximális terhelhetőség, amely pontosan meghatározza, hogy mekkora tömegű nagyképernyős tévé helyezhető rá. Ezt az értéket nagyon fontos komolyan venni, mert a túlterhelt konzolok leszakadhatnak, és súlyos balesetekhez vezethetnek. A konzol és a tévé is károsodhat, a képernyő elhajlik vagy akár be is törik.

Sok esetben a vásárlók bizonytalanok, de mi mindenben a segítségére leszünk. Az adatlapokon keresztül vagy egyéb - a webshopban feltüntetett - elérhetőségeinken bátran keressen minket, amennyiben kérdése van. Kollégáink az adatlapokon keresztül feltett kérdésekre a legrövidebb időn belül válaszolnak. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk és segítünk Önnek a legtökéletesebb fali konzolt megtalálni.

Hódmezővásárhelyre is vállaljuk a másnapi házhozszállítást és a 3 év garanciát

Már a bevezetőben is említettük a 3 év garanciát, amit természetesen minden helyi lakosnak felajánlunk. A webshopok és az egyéb konzolokat árusító boltok közül a HDPlanet.eu palettája egyedülálló és mi büszkék vagyunk, hogy megfizethető ár-érték arányú szolgáltatással és 3 éves garanciával várhatunk minden kedves vásárlót!

A hosszú garanciális időszak mellé kínált házhozszállítási lehetőség is egyedülálló megoldást kínál, hiszen a 13 óráig leadott rendeléseket már a következő munkanapon házhoz szállítjuk egész Hódmezővásárhely területén. A 13 óra után leadott rendeléseket a rákövetkező munkanapon tudjuk Önnek házhoz vinni.