Teljes fali konzol kínálatunk elérhető már Pomázon is

Pomáz távirányító

A HDPlanet.eu távirányító kínálata az egész országban, így Pomázon is elérhető. Ha Ön pomázi, akkor vásárlását a következő három azonnali előnnyel is támogatjuk:

1. akár már a következő munkanap Pomázra szállítjuk a távirányítót

2. áraink jóval a hagyományos boltok árai alatt vannak

3. minden távirányítóra 1 év garanciát adunk

A megfelelő távirányító megtalálása csak pár kattintás

Ha Önnek elveszett, vagy eltörött a régi távirányítója, az új távirányítót nálunk könnyen megtalálhatja. Nem csak televízió távirányítókat kínálunk, hanem elérhetőek a következő távirányítók is:

          ·         klímákhoz: https://www.hdplanet.eu/termekek/klima-taviranyito

          ·         beltéri egységekhez: https://www.hdplanet.eu/termekek/belteri-egyseg

Több mint 100 gyártó távirányítóit kínáljuk, köztük olyan nagy nevekkel, mint pl. a Daewoo, az Orion, a Panasonic, a Philips, a Samsung, a Sony, a Thomson, a Hyundai, a Lexus és a Mitsubishi, így ha Ön rögtön egy megadott gyártó távirányítóit szeretné látni, akkor kezdje itt a keresést: https://www.hdplanet.eu/termekek/taviranyito

Ha pedig univerzális távirányítók érdeklik, akkor pedig a következő oldalon tájékozódhat: https://www.hdplanet.eu/termekek/univerzalis-taviranyito

Az összes távirányító termékünket részletes adatlappal láttuk el, így Ön azonnal megtekintheti, hogyan néz ki a megadott eszköz, mennyibe kerül, mik a szállítási és garanciális részletek, illetve elolvashatja, hogy a korábbi vásárlók milyen kérdéseket tettek fel, hogyan értékelték a terméket. Saját kérdéseit is felteheti ezeken az adatlapokon, ahol mi rövid időn belül választ is adunk.

Mi a különbség a gyári-, az utángyártott- és az univerzális távirányítók között?

Webshopunkban mind a 3 típust forgalmazzuk.

A legjobb minőség a gyári távirányító, ezt az eredeti gyártó készíti. Tartós kialakítású, de az ára egy kicsit magasabb.

Az utángyártott távirányító nem az eredeti gyártó terméke, így nincs is rajta a gyártó neve és logója. Esetlegesen egy kicsit gyengébb minőségű lehet, ettől persze még tökéletesen működik. Olcsóbb ára miatt azok keresik, akiket nem feltétlenül a márkahűség érdekel, hanem inkább a jó árak.

Az univerzális távirányító kinézetben sem hasonlít az eredeti távirányítóra, mivel az ilyen eszközök univerzális használatra készültek. Be kell programozni a használat előtt, ezt mi az Ön rendelése alapján még a postázás előtt megtesszük. A programozást a távirányító még akkor sem felejti el, amikor kifogy belőle az elem.

Kiszállítás Pomázra

Pomázon is elérhető a futárszolgálattal történő szállítás. A 13 óráig beérkező rendeléseket a futár a legtöbb esetben a következő munkanap ki is viszi bármilyen pomázi címre.

A megrendelések átvehetők MPL Posta Pontokon is. Az egész országban elérhetőek ilyen pontok, többek között 2600 posta és 150 Mol kút is tagja a hálózatnak. Ha Ön ilyen átvételi pontra rendel, akkor nem kell otthon várnia a futárra.

Személyes átvételre budapesti mintaboltunkban van lehetőség, a 1042 Budapest, Árpád út 39. címen. Az ilyen átvétel díjtalan.

 

Ne habozzon körülnézni kínálatunkban még ma, hogy akár már holnap használja az új távirányítót!