Kereső: Tv távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Acer Tv távirányítók

Megjelenítés:

Acer Acer PZ.S1008.002 gyári Tv távirányító
Eredeti, originál Tv távirányító
4 990 Ft
Acer Acer 25.M25V7.001 gyári Tv távirányító
Eredeti, originál Tv távirányító
4 990 Ft
Acer Acer 25.M1707.001 gyári Tv távirányító
Eredeti, originál Tv távirányító
4 990 Ft
Vestel Vestel RC4875 Tv távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Vestel Vestel RC4875 gyári Tv távirányító
Eredeti, originál Tv távirányító
7 670 Ft

Oldalak:

1
 

Tv távirányítók

Acer Tv távirányítók

Acer távirányító

 

 

Számos elektronikai eszközöket gyártó cég sokszor csak a fő profiljáról ismeretes a nagyközönség előtt. Az egyéb, szintén említésre méltó eszközök gyártása terén pedig csak szűkebb körben kap elismerést. Ilyen az Acer is, mely nem csupán a reklámokban és plakátokon látható laptopok gyártásában élenjáró, hanem egyéb, szórakoztató elektronikai cikkek és kiegészítők gyártásában is nagy sikereket ért el.

 

Acer, nem csak notebook

 

Ha azt mondják nekünk, hogy mondjuk egy terméket az Acertől, valószínűleg mindenkinek azonnal beugrik a notebook, laptop. A reklámok leginkább erre a termékre vannak kiélezve, az Acer komoly eredményeket ért el a notebook gyártásban, ugyanakkor ezzel kissé háttérbe szorította egyéb termékeit. Az Acer távirányító például nem valószínű, hogy az elektronikai kütyükhöz csak az átlagos szinten konyítóknak eszébe jut. Néhányan még talán meg is lepődnek azon, hogy ilyen jellegű holmik is kikerülnek az Acer cég gyárainak gyártósoráról, pedig nem laptopokkal kezdett a cég, csupán ezekkel ért el napjainkban kimagasló ismertséget. A cég jelenlegi fő profilja a laptopok, asztali számítógépek, táblagépek, okostelefonok, projectorok. Egy különleges termékcsoportja a predator névre keresztelt, egyedi megjelenésű és egyedi játékélményt nyújtó eszközöket rejti, melyek méltán teszik a pc-imádók és játékimádók elsőszámú kedvencévé. Az Acer számos nemzetközi díjat nyert el, melyet a folyamatos innovációinak, különleges saját technológiájának és formatervezésének is köszönhet. Az Acer távirányítók között sem csak az átlagos darabokat lehet megtalálni. Mivel komoly, folyamatosan a legújabb technikai felszereléseket nyújtani kívánó cégről beszélünk, nem csupán televíziókhoz gyárt távirányítókat. Projectorokhoz Acer távirányítót használni éppúgy lehetséges, mint bármilyen mást. Akár a saját márkás termékeket nézzük, akár más márkák projectorait, az Acer távirányító nem okoz csalódást. Nyilván nem minden távirányító kompatibilis bármivel, sőt ezt még semmilyen cég nem érte el, de a tanítható vagy multifunkcionális távirányítókkal minden probléma áthidalható.  Ha Acer projectort vagy bármely más Acer eszközt használunk, mindenképpen a saját távirányítójával irányítsuk és ugyanazon típusú eszközzel pótoljuk, ha az említett távkapcsoló tönkremenne, eltűnne. Ez azért fontos, mert az Acer saját technológiája révén, saját lehetőségeket is ad, melyekhez külön gomb kellhet a távirányítón. Sokkal könnyebb kiaknázni úgy a lehetőségeket, ha a kimondottan erre tervezett eszközzel tesszük, nem pedig a menüben kell keresgélni. A hatékonyság és profizmus a könnyed kezelhetőségen és gyorsaságon is alapszik.

 

Univerzális távirányítók az Acer-től

 

Az Acer márkanév egyet jelent a minőséggel és nem csak a laptopok terén. Számos univerzális távirányítót dobtak már piacra, melyekkel egyszerűsíthetjük a dolgunkat, hiszen nem kell számos külön kis eszközzel fáradnunk. A távirányítókra igaz ugyan, hogy a legjobb megoldás sokszor az, ha minden eszköz a saját, hozzá tartozó távirányítóval kerül szabályozásra, ám vannak olyan professzionális gyártók, melyek az igényeknek és lehetőségeknek maximálisan megfelelő univerzális eszközöket bocsájtanak rendelkezésünkre. Az Acer távirányító épp ilyen. Formatervezését tekintve nagyrészük az átlagos, aktuális trendhez igazodik, de mindig szem előtt tartva a könnyen kezelhetőséget és kényelmes fogást, valamint természetesen a lehető legstrapabíróbb kivitelezést. A gombok és lehetőségek igyekeznek megfelelni annak az elvárásnak, hogy a manapság a legtöbb szórakoztató elektronikai eszköz rendelkezik sajátos lehetőségekkel. Számos olyan, nem teljesen univerzális Acer távirányító létezik, mely csupán bizonyos típusoknak megfelelő távirányítók helyettesítésére alkalmas. Ez épp amiatt van így, amit az előbb említettünk. Az Acer távirányító jó beruházás, mert rendeltetésszerű használat során nagyon hosszú élettartamot bír, energiatakarékosan használja az elemet, könnyű kezelhetőséget és kényelmes fogást biztosít. Nem csupán a saját termékeihez gyárt távirányítót a cég, de más márkák különféle eszközeinek irányítására alkalmas távirányítók gyártása terén is jelentős szerepet játszik. A webáruház kínálatában is számos Acer távirányító található meg. A távirányító alaptartozék, nélküle nagyon megnehezül a dolgunk, már számos televízió csak a távirányító segítségével szabályozható hatékonyan. Régebben még magán az eszközön is megvoltak a megfelelő gombok, mára ez szinte teljesen eltűnt, csupán néhány alapvető funkció irányítására alkalmas gomb található a készülékeken. Sok esetben a menübe belépve, abban navigálva minden elérhető, ám egy kényelmes esti televíziózás roppant kellemetlen tud lenni, ha a készülék elé guggolva kell a menüben „kotorászni”.

 

Ezt ne tedd a távirányítóval!

 

A távirányítók sérülékeny, kisméretű eszközök, hajlamosak az elkallódásra és a tönkremenetelre, legyen szó bármilyen márka, bármilyen típusú alkalmatosságáról. Számos dolog van, amitől ajánlott megóvni a távkapcsolót, de sokan nem fordítanak elég figyelmet ezek kiküszöbölésére. Az Acer távirányító például kiváló minőségű, és amennyire egy távirányító jelen korunkban szívós lehet, annyira az is. Mindennek ellenére az Acer távirányító, vagy bármely más, bevált, keresett, szeretett márkájú eszköz sem él túl mindent. A távirányító könnyű, de rugalmas anyagból készül, a belső részeket viszont védeni kell. A leeséstől nagyon fontos megóvni, mivel a rázkódás, a földet érés belül tönkreteheti a forrasztásokat, elcsúszhatnak dolgok. Természetesen ez nem következik be minden egyes leeséskor, viszont nem lehet tudni, hogy elsőre sikerül-e úgy leejteni vagy másodszorra, vagy csak nagyon sokadszorra, hogy az pont rossz legyen. A leesés bekövetkezhet azért, mert a fotel karfájára rakjuk, vagy az asztal szélére vagy épp a televízió tetejére. A távirányítót az asztal közepén, vagy a direkt erre a célra kialakított tárolóban érdemes tartani, így kevésbé kerülhet olyan helyzetbe, hogy leessen. Az sem tesz jót neki, ha valaki ráül, vagy rápakolunk. Itt is az a megoldás, hogy ne hagyjuk, tároljuk olyan helyen, ahol ez megtörténhet. A túl erős nyomkodás is rövidítheti az élettartamát. Nem kell erőteljesen megnyomni a gombokat, hiszen úgy lettek kialakítva, hogy egy erőt nem igénylő nyomás hatására működésbe lépjen a rendszer. Sokan akkor szokták erőteljesen „nyomisztrálni”, esetenként rázni, ütögetni, mikor az elem merülése miatt már nem úgy működik, ahogy kellene. Természetesen attól, hogy erősebben nyomjuk, még nem lesz több feszültség az elemekben. A rossz minőségű elem, pláne, ha valamiféle házi módszerre újra akarjuk tölteni, szintén tönkre teheti az eszközt, legyen szó Acer távirányítóról vagy másról. Ezeknél az elemeknél előfordul, igaz nem sűrűn, hogy kifolyik belőlük a sav, ezzel pedig tönkremegy a távkapcsoló. A távirányító pótolható eszköz, ugyanakkor, ha már van, miért ne legyen meg sokáig?