Kereső: Acma távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Acma távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

14 400 Ft

Oldalak:

1
 

Acma távirányítók

Hogyan vásároljon Acma távirányítót?

Az Acma távirányítók kiváló minőségű megoldásokat kínálnak klímaberendezések és egyéb eszközök vezérlésére. A HDplanet webáruházunkban széles választékban talál eredeti, utángyártott, univerzális, alternatív és programozott távirányítókat ehhez a márkához. Minden távirányítónkra egy év garanciát vállalunk és gyors szállítást garantálunk. Rendelje meg egyszerűen és kényelmesen online üzletünkben, ahol kedvező árakon kínáljuk termékeinket.

Az Acma távirányítók típusai:

 • Eredeti távirányítók: Az eredeti Acma távirányítók megegyeznek a gyári modellekkel, biztosítva a maximális kompatibilitást és minőséget.
 • Utángyártott távirányítók: Az utángyártott Acma távirányítók kiváló ár-érték arányt kínálnak, és hasonló funkcionalitást nyújtanak, mint az eredeti távirányítók.
 • Univerzális távirányítók: Az univerzális távirányítók több Acma eszköz vezérlésére is alkalmasak, így egyetlen távirányítóval irányíthatja klímaberendezését és más készülékeit.
 • Alternatív távirányítók: Az alternatív távirányítók olcsóbb megoldást kínálnak, miközben biztosítják az alapvető funkcionalitást.
 • Programozott távirányítók: A programozott Acma távirányítók testre szabhatók, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön egyedi igényeihez.

Paraméterek:

 • A beállítás módja: A legtöbb Acma távirányító nem igényel beállítást, az elemek behelyezése után azonnal működik. Fontos, hogy jó minőségű tartós elemeket használjon.
 • Teljesítmény, tápellátás: A legtöbb Acma távirányító AA vagy AAA elemmel működik, ritka esetben gombelem szükséges.
 • Méret és súly: Az eredeti és utángyártott Acma távirányítók mérete és súlya megegyezik a régi távirányítókkal, az utángyártott modellek általában könnyebbek.
 • Anyag: A legtöbb Acma távirányító műanyagból készül.
 • Kialakítás: Az eredeti és utángyártott távirányítók külsőre megegyeznek a régi távirányítóval. Az univerzális és programozott távirányítók eltérhetnek a régi távirányítótól.

Funkciók:

 • Kijelző: A kijelző nem az Acma távirányítók alaptartozéka, de egyes modellek rendelkezhetnek kijelzővel, amely segíti a programozást vagy az információk megjelenítését.
 • Infravörös jel: Az Acma távirányítók infravörös jelet használnak, hogy kommunikáljanak az eszközökkel.
 • Giroszkóp: Néhány Acma távirányító giroszkóppal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a térbeli vezérlést.
 • Több operációs rendszer támogatása: Egyes Acma távirányítók kompatibilisek az Android, MAC OS és Linux operációs rendszerekkel is.
 • Billentyűzet: Egyes modellek beépített billentyűzettel rendelkeznek, amely megkönnyíti a szövegbevitel.
 • Touchpad: Az Acma távirányítók touchpad-del is elérhetők, amelyek különösen hasznosak intelligens klímaberendezések esetében.
 • Görgetőkerék: A görgetőkerék segíti a könnyebb navigációt a klímaberendezéseken.

Hogyan programozható a távirányító?

Vásárolt egy programozható Acma távirányítót, de nem tudja, hogyan kell helyesen beprogramozni? Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Kapcsolja be a vezérelni kívánt eszközt a nyomógombbal.
 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva az eszköznek megfelelő gombot a távirányítón, azaz, ha például ez egy klíma távirányító, akkor a klíma feliratú gombot.
 3. Ezt követően nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot, de ne engedje fel az eszköz gombját.
 4. Most engedje el mindkét gombot.
 5. Adja meg a gyártói kódot.
 6. A kódok átlapozásához nyomja meg ismét a bekapcsológombot.
 7. Ennél a lépésnél nyomja meg és engedje fel a Stop gombot. Ez betölti a kódot az illesztőprogramba.
 8. Tesztelje, hogy működik-e az illesztőprogram.

Minden programozható Acma távirányítónak tartalmaznia kell a készülék helyes programozására vonatkozó utasításokat is.

Gyakori kérdések

Vettem egy utángyártott távirányítót a klímához, de nem működik. Mi lehet az oka?

Az utángyártott távirányítókat nemcsak a klíma márkája, hanem a pontos modellsorozat szerint is ki kell választani. Előfordulhat, hogy más modellsorozat távirányítóját választotta, ezért nem illik az otthoni készülékéhez.

Mennyi ideig működhet az Acma utángyártott távirányító?

Ez elég gyakran változik. Minden gyártó más-más távirányítót gyárt, de általában rövidebb ideig működik, mint az eredeti.

Hány eszközt állíthatok be a programozható vezérlőben?

Ha olyan programozható távirányítót vásárol, amely több eszköz csatlakoztatására alkalmas, akkor általában akár 4 különböző eszközt is feltölthet a vezérlőre.

Acma távirányító alkategóriák:

 • Acma Klíma Távirányítók: Az Acma klíma távirányítók megbízható és egyszerű megoldást kínálnak minden Acma klímaberendezéshez. Eredeti és utángyártott modellek közül választhat, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt. Ideális választás, ha olcsó és megbízható távirányítót keres klímaberendezéséhez.