Kereső: Aeg

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Aeg távirányítók, Aeg Tv távirányítók

Megjelenítés:

Telefunken RC-D3-02 távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Grundig Grundig távirányító RC34.5
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Grundig Grundig távirányító RC-LF06
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Orion Orion távirányító TM3602 PIP-es
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
LG Lg távirányító RC1541
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft

Oldalak:

1
 

Aeg

AEG Tv távirányítók

Mit kell tudni az AEG Tv távirányítók rendelésekor?

A HDplanet webshopban megtalálható AEG Tv távirányítók többféle típusban érhetők el. Ezek lehetnek gyári, utángyártott vagy univerzális távirányítók. Az adott termék adatlapján minden esetben megtalálható ez az információ, a szállítási- és garanciális feltételekkel, valamint a távirányító bővebb leírásával együtt.

A gyári AEG Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az adott műszaki eszközhöz kapott eredeti távirányítóval. Mivel ugyanaz a gyártója, ezért szerepel rajta a márkanév logója, minősége kimagasló, és rendeltetésszerű használat esetén hosszú ideig kiválóan ellátja majd a feladatát.

Az utángyártott AEG Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az eredeti távirányítóval, de mivel más cég gyártja, ezért nem lehet rajta a márkanév logója. Általában olcsóbb, mint a gyári termék, de egyes esetekben az eredeti terméket már nem is lehet beszerezni, ezért csak ez a típus marad.

Az univerzális AEG távirányító akár teljesen eltérhet a kinézetében, méretében, gombkiosztásában és más jellemzőkben az eredeti modelltől. Az is előfordulhat, hogy az eredeti márkanévtől eltérő cég logója szerepel rajta, hiszen az univerzális távirányítók akár több tíz vagy száz távirányítót is helyettesíthetnek. Az ilyen típusok akkor számítanak ideálisnak, ha egy távirányítóból már sem gyári, sem utángyártott változat nem érhető el.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel az AEG Tv távirányító rendelésekor, a HDplanet ügyfélszolgálata szívesen segít kiválasztani a megfelelő terméket!