Kereső: Aiwa

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Aiwa távirányítók, Aiwa Tv távirányítók

Megjelenítés:

Aiwa Aiwa távirányító RC-7VT06
Utángyártott Tv távirányító
2 990 Ft
Aiwa Aiwa távirányító RC-6VT06
Utángyártott Tv távirányító
2 990 Ft
Aiwa Aiwa távirányító RC-AVT02
Utángyártott Tv távirányító
2 990 Ft

Oldalak:

1
 

Aiwa

Aiwa Tv távirányítók

Mit kell tudni az Aiwa Tv távirányítók rendelésekor?

A HDplanet webshopban megtalálható Aiwa Tv távirányítók többféle típusban érhetők el. Ezek lehetnek gyári, utángyártott vagy univerzális távirányítók. Az adott termék adatlapján minden esetben megtalálható ez az információ, a szállítási- és garanciális feltételekkel, valamint a távirányító bővebb leírásával együtt.

A gyári Aiwa Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az adott műszaki eszközhöz kapott eredeti távirányítóval. Mivel ugyanaz a gyártója, ezért szerepel rajta a márkanév logója, minősége kimagasló, és rendeltetésszerű használat esetén hosszú ideig kiválóan ellátja majd a feladatát.

Az utángyártott Aiwa Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az eredeti távirányítóval, de mivel más cég gyártja, ezért nem lehet rajta a márkanév logója. Általában olcsóbb, mint a gyári termék, de egyes esetekben az eredeti terméket már nem is lehet beszerezni, ezért csak ez a típus marad.

Az univerzális Aiwa távirányító akár teljesen eltérhet a kinézetében, méretében, gombkiosztásában és más jellemzőkben az eredeti modelltől. Az is előfordulhat, hogy az eredeti márkanévtől eltérő cég logója szerepel rajta, hiszen az univerzális távirányítók akár több tíz vagy száz távirányítót is helyettesíthetnek. Az ilyen típusok akkor számítanak ideálisnak, ha egy távirányítóból már sem gyári, sem utángyártott változat nem érhető el.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel az Aiwa Tv távirányító rendelésekor, a HDplanet ügyfélszolgálata szívesen segít kiválasztani a megfelelő terméket!