Kereső: Akai távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Akai távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

4 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
Akai Akai RC1205 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
Akai Akai RC2445 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
Orion Orion RC1900 Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (13)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
7 990 Ft
Akai Akai RC2440 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
Akai Akai RC1910 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Akai Akai RC5117 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
7 990 Ft
Akai Akai RC112 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
Orion Orion RC3900, RC3902 Tv távirányító
starstarstarstarstar4.98 (79)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Nem rendelhető
Akai Akai RC2040 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Akai Akai RC1900 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
Akai Akai RC1805 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Vestel Vestel RC1546 Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (6)
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
Akai Akai ZR4187R Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Vestel Vestel RC5119 Tv távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Akai Akai Y10187R Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
Következő »

Akai távirányítók

Akai távirányító

Távirányító nélkül nehezebb kezelni a szeretett készülékeinket, sokszor abba is hagyjuk a használatukat. Kár lenne azonban lemondani a japán precizitás okozta kényelemről és nyugalomról, ha mindössze egy Akai távirányító választ el bennünket tőle!

A modern élet nem létezhet nélküle

Mai rohanó világunkban szinte elképzelhetetlen lenne az élet egyes, jól megszokott, távirányítással működő eszközök nélkül. Talán a kedvenc, régebbi típusú televíziót még be is tudjuk vagy tudtuk kapcsolni távkapcsoló nélkül úgy, hogy odasétáltunk a képernyőhöz és azon próbáltunk navigálni. Bár, az is igaz, hogy azért esetlegesen a mozgásukban akadályozottak számára sajnos, ez is gondot jelenthet. Ugyanígy megoldhatjuk talán egyes CD-s magnók, rádiómagnók, régebbi típusú DVD-lejátszók használatát is, még ha körülményesen is. Viszont a tudomány és technológia fejlődése egyre inkább azt diktálja, hogy egyre nehezebb lesz az életünk távirányító nélkül.

Hiszen vegyünk csak például néhány jellemző, modern eszközt, amely éppen a lényegét veszíti el a távvezérlő nélkül, sőt, akár az is lehet, hogy teljesen használhatatlanná is válik. Mit ér például egy robotporszívó, automata garázskapu, riasztórendszer vagy kamera, elektromos redőny vagy klíma, egy fejlettebb kapunyitó berendezés akkor, ha elromlott, tönkrement, eltűnt vagy elhasználódott a távirányítója? Tulajdonképpen teljesen elveszti a funkcióját, hiszen például, ha ki kell szállnunk az autóból, hogy kinyissuk a kaput, akkor miért is költöttünk költséges berendezésre? Nemcsak a kényelemre érdemes gondolni, hiszen például kisgyerekkel, idősebb korban, olyan helyen, ahol nehéz vagy veszélyes sokáig állni az autóval vagy egyéb, nem is olyan extrém helyzetekben bizony akár életmentő is lehet például egy elektromos kapu is. Miért is élnénk tehát az életünket távirányító nélkül és miért is hagynánk, hogy jól bevált berendezéseink gyakorlatilag elveszítsék azt a jelleget, amiért megvásároltuk, beépíttettük őket? Hiszen a távszabályozó vásárlása egyszerűbb és kényelmesebb, mint gondolnánk! A HDplanet webáruház jóvoltából az egész folyamat nem igényel többet, mint néhány kattintást!

Akai távirányító

Honnan ismerős az Akai?

Az Akai márkát régebben sokan ismertük és szerettük, nem véletlen, hogy sokunknak van otthon egy Akai márkájú elektronikai cikke. A márka egyébként ma is gyárt készülékeket, például egyes nagyáruházak okostelefonjainál érdemes elolvasni az apróbetűs részt, hiszen a ma már egészen máshogyan nevezett készülékek használati utasításán még gyakran feltűnik a korábban annyira szeretett név, mint gyártó. A magyar családokban az Akai évtizedek óta a japán precizitás, megbízhatóság és minőség szimbóluma, így nem véletlen, hogy hosszú évek óta ragaszkodunk ezekhez a termékekhez és nem szeretnénk újat vásárolni belőlük. Éppen ezért is lehet kézenfekvő megoldás egy új távirányító vásárlása, hiszen így a jól bevált elektronikai cikkünk használatát hosszabb ideig élvezhetjük. Ha pedig már nem gyártják a kedvenc ketyerénkhez való gyári távnyomót, akkor praktikus megoldás lehet hozzá egy utángyártott távirányító. Ha még spórolni is szeretnék vagy esetleg egyszerre több készülék távszabályozását is megoldanánk egy füst alatt, akkor a sokoldalú univerzális távirányítót érdemes választani.

Akai távirányító rendelés

Néhány érdekesség még az Akai-ról

Sokan nem tudják például azt, hogy ez az eredetileg használt név japánul azt jelenti: „piros”: Ezért korábban a márka logójában egy piros pötty is szerepelt, ma már azonban csak a csupa nagybetűs, piros felirat jelzi számunkra a név eredeti jelentését. Az Akai Electric Company Ltd. nevű szórakoztató elektronikai céget 1929-ben alapította a néhai Saburo Akai. A cég székhelye Szingapúrban van. A cég egy leányvállalat: az anyacég neve Grande Holdings, „testvérei” pedig a Nakamichi és a Sansui. Nem véletlen, hogy okostelefonoknál is felfedezhetjük őket, hiszen 2013 óta, a korábbról jól ismert és megkedvelt szórakoztató elektronikai cikkek mellett tabletek és okostelefonok gyártásával is elkezdtek foglalkozni. Leggyakrabban gyártott termékei egyébként a klasszikus magnetofonok, kazettás magnók, videómagnók, erősítők, hangfalak, tunerek és szintetizátorok. A cég termékei a világ legtöbb pontján elérhetők, jellemzően más cégnevek alatt. Nem is gondolnánk például, hogy a Roberts vagy a Tensai név alatt is az Akai termékeket kell keresnünk. Az Akai adoptálta a ’60-as években a Tandberg cross field recording technológiát, amelyik segítségével extra magas frekvenciájú hangok is rögzíthetővé váltak.

Olcsó Akai távirányító

Mi a távvezérlő legfőbb előnye?

A távirányító egy egyszerű és olcsó eszköz, mégis nagy bajban lennénk nélküle. A távnyomó legfőbb előnye egyben a hátránya is, ez pedig nem más, mint a hordozhatóság. A távkapcsolót bárhová magunkkal vihetjük, hiszen a modern eszközök már igen nagy távolságból is képesek érzékelni a jelet. Ennek folyománya, hogy a távirányító gyakran marad a kezünkben és sokszor végül el is felejtjük, hogy hol hagytuk. A könnyen szállítható, kis súlyú, praktikus eszköz ugyanis elfér a garázsban, műhelyben, a szekrény tetején, a legfelső polcokon vagy éppen egy nagyobb, mindent elnyelő táskában is. Így tehát sajnos, nemcsak gyorsan kopó, ha úgy tetszik, fogyó eszközről van szó, hanem olyan termékről is, amelyik könnyen eltűnhet, elkallódhat. Ekkor azonban nem szabad kétségbe esni, hiszen egy új távkapcsolót ma már nagyon egyszerű beszerezni. Nem kell hozzá semmi más, csak a HDplanet webáruház.

Vásároljon ön is új Akai távirányítót és szerezze vissza a jól megérdemelt kényelmét!