Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Alien távirányítók

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Alien

Alien távirányító

 

Csak ülni a székben, egyetlen kis ujjmozdulattal szabályozni, hogy mi menjen a televízióban. Egy fárasztó nap sokaknak ez az egyetlen megnyugvás, a pihenő, ami kikapcsolódást nyújt. Szerencsére ez már régóta megoldható és most nem a seprűnyeles megoldásra gondolunk, hanem a hiper-szuper új távirányítókra, melyekkel a televízió minden szabályozhatósága távolról is elérhető. Számtalan távirányító típus létezik, valamint a márkák terén tapasztalható hatalmas választék mindenki számára lehetőséget ad a tökéletes kényelmi eszköz beszerzésére. Az Alien távirányítók például az olcsó, de jó kategóriát képezik, így igen népszerűek a piacon.

 

Alien távirányító, ami nem idegen a kézben

 

Az Alien márkanévvel ellátott elektronikai termékek régóta, széles körben ismert és elismert minőségű darabok, melyek csupán árkategóriájukat tekintve tartoznak a középmezőnybe, minőségi szempontból koránt sem középszerűek.  Az Alien távirányítók amellett, hogy funkciójukat teljes mértékben betöltik, még kényelmes fogást is biztosítanak. A régi, széles, hatalmas méretű és egy kézzel szinte használhatatlan távirányítók kora rég leáldozott, ám még ma is találkozni terebélyes darabokkal. Az Alien távirányítók nem ilyenek. Kivitelezésük során az egykezes, biztos és könnyű használatot célozták meg, így minden egyes gomb könnyedén elérhető, az eszköz könnyű és kimondottan jó fogás esik rajta.

 

Alakját tekintve nem lehet egy bizonyos megjelenésnél leragadni, mert az Alien távirányítók négyszögletes, felfelé elcsúcsosodó vagy szélesen lekerekített formában is kaphatók, nyilván más-más funkciókkal, más-más kompatibilitással, ám legtöbbjüket még csak programozni sem kell, az elem berakása után már működnek is a kompatibilis készülékekkel. Az Alien távirányítók puha gumi gombjai kényelmesek, könnyűek, ugyanakkor erős anyagból készültek, ahogy az egész távirányító is erős műanyag vázzal rendelkezik, így nehezen megy tönkre, masszív eszköz. Nyilvánvalóan a túl sok leesést vagy földhöz vágást nem éli túl, ám ha néha lepottyan a padlóra, nem fog azonnal tönkremenni.

 

Akkor sem valószínű, hogy véglegesen elromlana, ha a gyerek kezdi el nyomkodni, gyötörni a gombjait. A gyerekek szeretik az ilyen eszközöket, érdekes számukra, a gombok nyomogatása, pláne, ha valami történik is a megnyomás következtében, nagyon fel tudja kelteni az érdeklődésüket. A távirányító egész, ép állapotában nem tartalmaz lenyelhető részeket, de nem való a legkisebbek kezébe, még a végén megrágják és lenyelik a gombok darabjait.

 

Ha elromlott…

 

Semmi sem örökéletű, mármint abból, amit az ember gyártott. Ebből következik, hogy a legjobb minőségű távirányítóknak is vannak határaik, tűrőképességük csak egy bizonyos szintig tart és élettartamuk sem véges. Az Alien termékek, hiába az alacsony ár, jó minőségűek, legyen szó hűtőgépről, mosógépről, televíziókészülékről vagy éppen távirányítóról.

 

Ha valami elromlik, a legjobb megoldás egy próbát tenni a javítással. Miért vegyünk újat, ha kijavítható a hiba? Pazarlás lenne. Az Alien távirányítók sokoldalú és igazán jó eszközök, ugyanakkor emellé egyszerűség is társul, ami miatt javítható dolgokról van szó. Azonban nem minden hiba javítható, és ez igaz bármire. Vannak olyan meghibásodások, amiket nem lehet visszaállítani. Ilyenkor jön a termékcsere, újat kell venni. Léteznek az univerzális távirányítók, de valószínűleg mindenki jobban a szereti a már megszokott és a televíziójához passzoló eszközöket, ezért olyat akar beszerezni, mint amilyen volt is.

 

Az Alien szinte mindegyik televíziójához gyárt külön megvásárolható távirányítókat.  A régi Alien tévék kivételt képeznek, a legrégebbi darabokhoz nem igazán lehet kompatibilis távirányítókat kapni, de azokra már aligha van szükség, mert a készülékek kihordási ideje is lejáróban lehet ennyi idő távlatából. Az öt-hat éves készülékekhez természetesen léteznek utángyártott eszközök, a régebbieknél lép fel ez a hiány. Az új televízióknál pedig természetes, hogy a gyártással egyidőben készülnek a külön, plusz távirányítók is, hiszen a tévékészülék sok esetben hosszabb élettartamú, mint a távirányítója. Ez nem azért van így, mert a távkapcsoló silányabb minőségben készül, hanem mert a kis eszköznek nincs fix helye, így itt hever, meg ott kallódik, nagyobb a sérülésének veszélye.

 

Miért pont Alient?

 

Az Alien elektronikai termékek és háztartási gépek hatalmas választéka már önmagában is szemet szúró előny. Számos nagy márka sokkal nagyobb választékkal rendelkezik, ez is tény, azonban az Alien a középárfekvést képviseli, és ezen a kategórián belül a választéka kimagasló. A középárfekvés egy újabb, előnyként megjelölendő jellemző, hiszen minőségi termékekhez alacsony áron hozzájutni maga a főnyeremény. Ki ne szeretne jó holmihoz hozzájutni és nem teljesen kiüríteni a pénztárcáját?

 

Az Alien távirányító például ár/ érték arányban az egyik legjobb, ami ma megvásárolható. Nyilvánvalóan ez nem azt jelenti, hogy más márkájú készülékekhez is ezt ajánljuk, hiszen nyilvánvalóan nem kompatibilisek, ám az Alien televíziókhoz mindenképpen a márkában egyező darabokat érdemes választani, nem pedig egy univerzális eszközt. Nyilván nagy haszna van egy univerzális távirányítónak, ám azt programozni kel és kicsi eszköz lévén ugyanúgy elkallódik, ráülnek, rálépnek, így élettartama nem biztos, hogy a valós lehetőségeket fogja tükrözni. A távirányító fogyóeszköz, de szerencsére az Alien mindig alacsony árakkal és biztosan kompatibilis távirányítókkal tudja pótolni a keletkezett hiányt.

 

Az Alien távirányítói nem passzolnak minden Alien készülékhez, ám minden készülékhez létezik kompatibilis távkapcsoló. Alient választani nem csak azért érdemes, mert olcsó, hanem azért is, mert jó. Ha egy drága eszköz megy tönkre, akkor nagy a baj, de ha egy Alient sikerül tönkretenni véletlenül, akkor a jutányos ár miatt nem akkor érvágás újat beszerezni. És nem ez az egyetlen érv mellette. Mindegy, mi mennyibe kerül, ha belefér a keretbe és minőséget jelent. Az Alien távirányítók, és egyéb Alien eszközök pedig jól ismert és elismert minőséget jelentenek, ezért érdemes nekik bizalmat szavazni.