Kereső: Audiosonic

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Audiosonic távirányítók, Audiosonic Tv távirányítók

Megjelenítés:

Daewoo Daewoo távirányító R-55H11
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Goldstar Goldstar távirányító VS-058C, VS058C
Utángyártott Tv távirányító
3 190 Ft
Daewoo R-40A01 Távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft

Oldalak:

1
 

Audiosonic

Audiosonic Tv távirányítók

Mit kell tudni az Audiosonic Tv távirányítók rendelésekor?

A HDplanet webshopban megtalálható Audiosonic Tv távirányítók többféle típusban érhetők el. Ezek lehetnek gyári, utángyártott vagy univerzális távirányítók. Az adott termék adatlapján minden esetben megtalálható ez az információ, a szállítási- és garanciális feltételekkel, valamint a távirányító bővebb leírásával együtt.

A gyári Audiosonic Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az adott műszaki eszközhöz kapott eredeti távirányítóval. Mivel ugyanaz a gyártója, ezért szerepel rajta a márkanév logója, minősége kimagasló, és rendeltetésszerű használat esetén hosszú ideig kiválóan ellátja majd a feladatát.

Az utángyártott Audiosonic Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az eredeti távirányítóval, de mivel más cég gyártja, ezért nem lehet rajta a márkanév logója. Általában olcsóbb, mint a gyári termék, de egyes esetekben az eredeti terméket már nem is lehet beszerezni, ezért csak ez a típus marad.

Az univerzális Audiosonic távirányító akár teljesen eltérhet a kinézetében, méretében, gombkiosztásában és más jellemzőkben az eredeti modelltől. Az is előfordulhat, hogy az eredeti márkanévtől eltérő cég logója szerepel rajta, hiszen az univerzális távirányítók akár több tíz vagy száz távirányítót is helyettesíthetnek. Az ilyen típusok akkor számítanak ideálisnak, ha egy távirányítóból már sem gyári, sem utángyártott változat nem érhető el.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel az Audiosonic Tv távirányító rendelésekor, a HDplanet ügyfélszolgálata szívesen segít kiválasztani a megfelelő terméket!