Kereső: Aya

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Aya távirányítók, Aya Tv távirányítók

Megjelenítés:

Vestel RC1205 távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Orion RC1912 távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Vestel Vestel RC5119 távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Vestel RC4870/30085964 távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft

Oldalak:

1
 

Aya

Aya Tv távirányítók

Mit kell tudni az Aya Tv távirányítók rendelésekor?

A HDplanet webshopban megtalálható Aya Tv távirányítók többféle típusban érhetők el. Ezek lehetnek gyári, utángyártott vagy univerzális távirányítók. Az adott termék adatlapján minden esetben megtalálható ez az információ, a szállítási- és garanciális feltételekkel, valamint a távirányító bővebb leírásával együtt.

A gyári Aya Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az adott műszaki eszközhöz kapott eredeti távirányítóval. Mivel ugyanaz a gyártója, ezért szerepel rajta a márkanév logója, minősége kimagasló, és rendeltetésszerű használat esetén hosszú ideig kiválóan ellátja majd a feladatát.

Az utángyártott Aya Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az eredeti távirányítóval, de mivel más cég gyártja, ezért nem lehet rajta a márkanév logója. Általában olcsóbb, mint a gyári termék, de egyes esetekben az eredeti terméket már nem is lehet beszerezni, ezért csak ez a típus marad.

Az univerzális Aya távirányító akár teljesen eltérhet a kinézetében, méretében, gombkiosztásában és más jellemzőkben az eredeti modelltől. Az is előfordulhat, hogy az eredeti márkanévtől eltérő cég logója szerepel rajta, hiszen az univerzális távirányítók akár több tíz vagy száz távirányítót is helyettesíthetnek. Az ilyen típusok akkor számítanak ideálisnak, ha egy távirányítóból már sem gyári, sem utángyártott változat nem érhető el.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel az Aya Tv távirányító rendelésekor, a HDplanet ügyfélszolgálata szívesen segít kiválasztani a megfelelő terméket!