Bébiőr rendelés online áron

Megjelenítés:

Bébiőrök

Mindig nagy ház volt az álma? Most itt a hátránya, hogy a babát nem hallja! Kovácsoljon belőle előnyt és használjon babaőrt! Nemcsak babához, irodába vagy műhelybe is jó! Ha kész az ebéd, csak szóljon bele és nem kell kiszaladnia! Tudjon meg többet!

EGY KIS NYUGALMAT KÍVÁN?

Teljesen természetes igényünk pici babás, kisgyermekes szülőként, hogy a napi huszonnégy órás, heti százhatvannyolc órás gyermekfelügyelet mellett azt a minimális időt, amit a pici alvással tölt, kihasználhassuk és akár száz méterre is elszakadhassunk a szemünk fényétől. Csábítónak tűnhet esetleg egy kád forró fürdő, de egy hajmosás után is sokszor úgy érezhetjük magunkat, mint Hamupipőke a tündér átváltoztatása után. Sokszor pedig az elmaradó teendők, a szaladó lakás, a házimunka-hegyek könyörögnek a felnőtt jelenlétünkért. Egy babaőr azt a – szó szerint – szusszanásnyi időnyereséget jelenti, ami egy átlagos kisgyermekes család idegrendszerét elválasztja a kimerüléstől. Érdemes tehát rászánni egy éttermi vacsora árát – ha már oda úgysem jutunk el egy darabig – és megengedni magunknak a humán létezés minimumát, azaz azt, hogy húsz percig nyugodtan bámulhassuk a falat.

MI AZ A BABAŐR?

Babaőr, bébiőr, babamonitor, babafigyelő, babarádió, babatelefon – és még számos más néven ismert ez a rendkívül praktikus és sokoldalú, mégis egyszerű, kedvező árú eszköz. A készülék tulajdonképpen kettő darab egyszerű adó-vevőből áll, tehát a laikus, nem műszaki szakértő számára akár a walkie-talkie-hoz, a régi típusú CB-rádiókhoz, egyes régebbi kaputelefonokhoz, de még a legegyszerűbb rádiótelefonokhoz is hasonlíthat némiképp. A külseje azonban mégiscsak sokkal barátságosabb, nem olyan ijesztő egy pici babának, mint egy építkezéshez használt erősebb walkie-talkie vagy egy marcona CB-rádió. A babaőr tehát nemcsak szó szerint életbevágóan fontos, praktikus kiegészítő, hanem egy kedves, bababarát dísze is a szobának, tökéletesen illik a gondosan válogatott bababútorokhoz és nem töri meg az összhangot.

MI A LEGFONTOSABB CÉLJA?

A bébiőr elsődleges, nyilvánvaló funkciója tehát az, hogy a pici babánkat, esetleg kisebb gyermekünket, aki még nem tud önállóan felkelni az ágyból, biztonságban tudjuk. Amikor külön szobában altatjuk a babát, a babamonitort bekapcsolhatjuk, és az egyik egységet ott hagyhatjuk vele a szobában. Ez jellemzően a baba egység, a másik pedig a szülői egység, amelyiket magunkkal vihetünk a ház más pontjára, ahol éppen tartózkodunk. Többnyire a két egység úgymond egyenrangú, időnként azonban más funkciókkal rendelkezik. A szülői egység általában egy vevői funkcióval bír, azaz arra való, hogy meghalljuk, ha a baba felsír. De a gyakorlatban inkább arra van nagyobb szükség, hogy azt meghalljuk, hogyha a pici nagyon elmozdult, rosszul veszi a levegőt, nyöszörög, esetleg kifordult, kiesett, leesett vagy bármilyen más gondba sodorta magát.

OTTHON ÉS ÚTON IS – ELEMMEL IS MEGY!

Kevesen számolnak ezzel, pedig szintén élet- és idegrendszer-mentő funkció. A babatelefon ugyanis bizonyos szempontból akár mobiltelefonként is funkcionál, hiszen elemmel is működik, nem igényel hálózatot. Nyugodtan elmehetünk tehát egy kicsit piknikezni, lemehetünk a telekre, kertészkedhetünk is a picitől egy viszonylagos távolságban. Ha pedig a nagymamára bíztuk, hogy tologassa egy kicsit a babakocsiban, akkor nyugodtan beszaladhatunk egyedül a kisboltba, hiszen meghalljuk, ha esetleg ugranunk kell – na és persze, szegény nagyi sem tud semmit eltitkolni.

MEGNŐTT A BABA? HASZNÁLJA FEL KREATÍVAN!

Az is aggodalom szokott lenni, hogy nem szívesen ruháznak be olyasmibe a kisgyermekes szülők, amit talán nem sokáig fognak használni. Ez ellen az első érvünk az, hogy szerintünk a bébiőr már akkor is megérte, ha csak egyszer húsz-harminc percet nyertünk vele, ha csak egy ebédet el tudtunk például készíteni a családnak a segítségével. A másik pedig az, hogy természetesen egyáltalán nem muszáj csak a legkisebbekhez használni, sőt! A babaőrt egy többszintes vagy nagyobb kerttel rendelkező házban érdemes egész életünkre megtartani, hiszen sokan használják egyszerűen a mindennapos kommunikációhoz. A kiabálás ugyanis csak extrém balesetveszély esetén lehet az intelligens emberek rendszeres, mindennapos kommunikációs eszköze, a mobiltelefonra pedig felesleges házon belül költeni. Ezen felül a babarádió hasznos élettartamának meghosszabbítása lehet az, ha eltesszük azt a leendő kistestvéreknek. Azt is bátorkodunk megemlíteni, hogy nemes cselekedet lehet elajándékozni a rászorulóknak akár családon belül is, ha pedig mi magunk szorultunk volna meg esetleg az idők során, akkor el is tudjuk adni. Tehát számos lehetőségünk van arra, hogy a babafigyelő sokáig lehessen hasznos társ a mindennapokban.

IRODÁBA, MŰHELYBE, KERTBE, NYÁRI KONYHÁBA IS!

A babaőrző annyira kedvező árú és hasznos eszköz, hogy megfontolandó lehet akár az eredetitől eltérő szerepkörben is elképzelni a használatát. Sok esetben egy zajosabb irodában is jól jöhet például a LED-es figyelő funkció, amikor nemcsak egy hangjelzést, hanem egy fényjelzést is adunk magunkról a kollégáinknak, hogy könnyebben észrevehetők lehessünk. Ugyanígy egy hangosabb műhelybe is érdemes lehet bevezetni ezt az új kommunikációs formát, de akár a nyári konyhában vagy a kertben a hangosabb gépek mellett is jól jöhet.

Vásárolja meg tehát ön is nyugodtan a bébiőrt egyszerűen, könnyen és gyorsan a HDplanet webáruházból és élvezze azt a kis, mégis határtalannak tűnő, nyugalmat, amit nyújthat!