Kereső: Belson távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Belson távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

4 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
Classic Belson RMB-01 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Classic Belson RC1205 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
7 990 Ft
Classic Belson RMB-02 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
4 990 Ft
Classic Belson RC1082 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
Classic Belson RC1063 Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft

Oldalak:

1
 

Belson távirányítók

Mit kell tudni Belson távirányítók rendelésekor?

HDplanet webshopban megtalálható Belson távirányítók többféle típusban érhetők el. Ezek lehetnek gyári, utángyártott vagy univerzális távirányítók. Az adott termék adatlapján minden esetben megtalálható ez az információ, a szállítási- és garanciális feltételekkel, valamint a távirányító bővebb leírásával együtt.

A gyári Belson távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az adott műszaki eszközhöz kapott eredeti távirányítóval. Mivel ugyanaz a gyártója, ezért szerepel rajta a márkanév logója, minősége kimagasló, és rendeltetésszerű használat esetén hosszú ideig kiválóan ellátja majd a feladatát.

Az utángyártott Belson távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az eredeti távirányítóval, de mivel más cég gyártja, ezért nem lehet rajta a márkanév logója. Általában olcsóbb, mint a gyári termék, de egyes esetekben az eredeti terméket már nem is lehet beszerezni, ezért csak ez a típus marad.

Az univerzális Belson távirányító akár teljesen eltérhet a kinézetében, méretében, gombkiosztásában és más jellemzőkben az eredeti modelltől. Az is előfordulhat, hogy az eredeti márkanévtől eltérő cég logója szerepel rajta, hiszen az univerzális távirányítók akár több tíz vagy száz távirányítót is helyettesíthetnek. Az ilyen típusok akkor számítanak ideálisnak, ha egy távirányítóból már sem gyári, sem utángyártott változat nem érhető el.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel Belson távirányító rendelésekor, a HDplanet ügyfélszolgálata szívesen segít kiválasztani a megfelelő terméket!