Kereső: Blaupunkt távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Blaupunkt távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
9 800 Ft
Blaupunkt Blaupunkt BLF/RMC/0008N eredeti Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (2)
Eredeti, originál Tv távirányító
10 945 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
Blaupunkt Blaupunkt BLF/RMC/0008N Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (1)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Nem rendelhető
7 990 Ft
10 875 Ft
11 535 Ft
7 990 Ft
Blaupunkt Blaupunkt BLF/RMC/0011N gyári Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (2)
Eredeti, originál Tv távirányító
12 160 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
Következő »

Blaupunkt távirányítók

Hogyan vásároljon Blaupunkt távirányítót?

A Blaupunkt távirányítók széles választéka elérhető a HDplanet webáruházban, ahol eredeti, utángyártott, univerzális, alternatív és programozott távirányítókat kínálunk. A Blaupunkt távirányítók kiváló minőségűek, könnyen használhatók és hosszú élettartamúak, így biztosan megtalálja a készülékéhez leginkább megfelelőt.

Az Blaupunkt távirányítók típusai

A HDplanet webáruházban az alábbi Blaupunkt távirányító típusok közül választhat:

 • Eredeti Blaupunkt távirányítók: Az eredeti gyártótól származnak, így tökéletesen kompatibilisek a Blaupunkt készülékekkel.
 • Utángyártott Blaupunkt távirányítók: Magas minőségű, kedvezőbb áron elérhető alternatívák.
 • Univerzális Blaupunkt távirányítók: Több Blaupunkt eszköz vezérlésére alkalmasak, ideálisak több készülék használata esetén.
 • Programozott Blaupunkt távirányítók: Előre beállított kódokkal rendelkeznek, így könnyen használhatók.

Paraméterek

A beállítás módja

A legtöbb Blaupunkt távirányító nem igényel különösebb beállítást, az elemek behelyezése után azonnal használható. Fontos, hogy jó minőségű, tartós elemeket használjon.

Teljesítmény, tápellátás

A legtöbb Blaupunkt távirányító AA vagy AAA elemekkel működik, ritka esetben gombelem szükséges.

Méret és súly

Az eredeti és utángyártott Blaupunkt távirányítók méretükben megegyeznek a régi távirányítókkal, az utángyártottak általában könnyebbek.

Anyag

A legtöbb Blaupunkt távirányító műanyagból készül, amely biztosítja a tartósságot és a könnyű használatot.

Kialakítás

Az eredeti és utángyártott Blaupunkt távirányítók kinézetükben megegyeznek a régi modellekkel, míg az univerzális és programozott távirányítók eltérhetnek a megszokottól.

Funkciók

 • Kijelző: Bár nem alapfelszereltség, néhány Blaupunkt távirányító kijelzővel rendelkezik, amely hasznos lehet a programválasztásban vagy idő kijelzésében.
 • Infravörös jel: A Blaupunkt távirányítók infravörös jelet használnak a parancsok továbbításához.
 • Giroszkóp: Bizonyos modellek helyzetérzékelővel rendelkeznek, így mozdulatokkal is vezérelhetők.
 • Több operációs rendszer támogatása: Néhány távirányító kompatibilis Android, MAC OS és Linux operációs rendszerekkel is.
 • Billentyűzet: Egyes Blaupunkt távirányítók beépített billentyűzettel rendelkeznek, megkönnyítve a szövegbevitel.
 • Touchpad: A smart tévék könnyebb navigációjához használható.
 • Görgetőkerék: Kényelmesebb navigációt biztosít a tévéképernyőn.

Mit tudunk a Blaupunktról?

A Blaupunkt termékek sok ember számára viszonylag újabb termékekként kerültek a köztudatba. Kevesen tudják, hogy a cég már 1924 óta létezik. Akkoriban a rádió még újdonságnak számított, így már az is kuriózum, hogy ez a cég a kezdetektől ebben az iparágban tevékenykedik: szórakoztató-elektronikai cikkeket gyárt, mellette természetesen folyamatosan fejleszti is a termékpalettáját. A név jelentése egyébként „kék pont”, amely a márka logójában is szerepel. A kék pont nagyon hamar a kiváló minőség szimbólumává vált hazájában. Népszerűségéhez az is hozzájárulhatott, hogy minden egyes alkatrészt alaposan teszteltettek a technikusaikkal, így is garantálva a kifogástalan működést. Így történhetett, hogy 1959-ben már túl voltak az egymilliomodik autórádió eladásán is. 1996-ra elérték, hogy a termékeik – amelyekből addigra egy széles termékpaletta gyűlt össze a szórakoztatóipar területén – a világ több mint ötven országában kaphatóak lehessenek. 2015-ben a Blaupunkt az évszázad márkájának járó elismerést szerzett Németországban.

Mit tudunk tenni, ha elromlott a távirányító?

A távkapcsoló meghibásodásakor első gondolatunk talán az lehetne, hogy felkeresünk egy szervizt. Azonban gyakran azt tapasztaljuk, hogy a háztartási gépszerelő műhelyek dolgozói nagyon elfoglaltak, ki sem látszanak a munkából, ezért sokszor már maga a kapcsolatfelvétel is nehézkes lehet velük. Ilyen kisebb munkákat, mint egy távszabályozó javítása, pedig az esetek többségében nem valószínű, hogy el fognak vállalni. Az indok egyrészt az, hogy ez nagyon kis munka számukra. Gyakran pedig egy új távkapcsoló vásárlásával egyszerűen anyagilag is jobban járunk.

Nem is beszélve arról, mennyivel kényelmesebb otthonról, néhány kattintással megrendelni egy új távszabályozót, mint szervizekbe járkálni, telefonálgatni, időpontokat kérni majd pedig aggódni a bizonytalan végösszeg miatt. Sajnos, az igazsághoz pedig az is hozzátartozik, hogy egyes távirányítók javítása nem is igazán, esetleg csak túl körülményes úton lehetséges. Ilyenek például a kapunyitó távirányítók. Nem érdemes tehát bajlódni a legtöbb esetben a javítással, hiszen azon túl, hogy rengeteg időt és energiát takarítunk meg a vásárlással, nem kell utazni és idegeskedni sem. Végül pedig lehet, hogy a pénztárcánk sem lesz vékonyabb. Ezen felül pedig egy szép új, nem kopott és használt felületű távkapcsoló birtokosai is lehetünk, amelyik minden kétséget kizáróan jobb esztétikai élményt fog nyújtani elődjénél.

Mennyire bonyolult dolog lehet betanítani egy új távvezérlőt?

Sokan tartanak attól, hogy az új távnyomót nehéz lesz betanítani, illetve esetleg nagyobb műszaki tudást igényel majd a használatba vétele. Ha esetleg nem vagyunk műszaki szakemberek, biztosan sok hasonló kétely merülhet fel bennünk. Semmiképpen sincsen ok azonban az aggodalomra, még akkor sem, ha nem sikerül már beszerezni egy új, gyári távirányítót, hanem más megoldással kell beérnünk. A tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy az új készülék betanítása a pontosan meghatározott instrukciók alapján maximum egy órát szokott igénybe venni az életünkből még akkor is, ha nem vagyunk rutinosak a műszaki cikkek üzemeltetésében. Szakembert hívni ehhez nem szükséges, hiszen a felhasználó számára egyszerűen követhetőek az utasítások.

Milyet érdemes választani?

Amikor nem sikerül beszerezni az eredeti távkapcsolót, akkor is gyakran kétségbeeshetünk, hiszen úgy gondolhatjuk, csak az jelenthet tökéletes megoldást a problémánkra. Jó hír azonban, hogy az utángyártott távirányítók ma már kiváló minőségben készülnek és minden elvárásnak megfelelnek, ráadásul pontosan képesek helyettesíteni a másik gyárból kigurult társaikat. A HDplanet webáruházunkban pedig gondosan ügyelünk arra, hogy csakis hozzáértők által válogatott, gondosan ellenőrzött, a legmodernebb technológiával, a legnagyobb tapasztalattal és szakértelemmel gyártott termékek kerülhessenek a virtuális polcainkra. Célszerű lehet még számításba venni az univerzális távirányító által nyújtott lehetőségeket is, hiszen ez a megoldás praktikus lehet például akkor, amikor egyszerre több készülékhez is lenne távkapcsolóra szükségünk.

Alkategóriák:

Blaupunkt Hifi távirányítók

A HDplanet kínálatában a Blaupunkt Hifi távirányítók kiváló minőségűek és megbízhatóak, biztosítva a hifi rendszerek kényelmes vezérlését.

Blaupunkt SoundBar távirányítók

A Blaupunkt SoundBar távirányítók tökéletesen kompatibilisek a Blaupunkt hangprojektorokkal, könnyen használhatók és tartósak.

Blaupunkt TV távirányítók

Az Blaupunkt TV távirányítók tökéletesen kompatibilisek a Blaupunkt televíziókkal, könnyen használhatók és tartósak.

Blaupunkt Univerzális távirányítók

Az univerzális Blaupunkt távirányítók több eszköz vezérlésére is alkalmasak, így kényelmes megoldást nyújtanak a több készüléket használóknak.

Miért szeretjük a Blaupunkt termékeket?

Nyilvánvalóan a németes precizitás, pontosság és megbízhatóság kell, hogy a sor elején szerepeljenek akkor, amikor a Blaupunkt márkára gondolunk. Fontos szempont még, hogy a termékek az európai szabványoknak megfelelően készültek, európai logikával és észjárással, amely nagyban leegyszerűsítheti azok megismerését és megértését az európai ember számára. Mivel ma már a kínálatuk is széles, valamint a jól ismert áruházakban is megtalálhatók a termékeik, így nem véletlen, hogy sok család otthonába költöztek be ezek a megbízható háztartási és szórakoztató-elektronikai cikkek. Számos autóban található meg a megfizethető árú és praktikus Blaupunkt autórádió, de egyébként a fűnyíróktól kezdve az autós GPS-eken át a vasalókon, konyhai robotgépeken, robotporszívókon, okostelefonokon, tableteken és házimozi-szetteken keresztül még rengeteg terméket forgalmaznak ebből a márkából.

Vásároljon ön is Blaupunkt távirányítót és irányítsa készülékei életét a németes precizitás segítségével!

A HDplanet webáruházban minden Blaupunkt távirányítóra egy év garanciát vállalunk, és gyors szállítást garantálunk. Az olcsó árak és a kiváló minőség biztosítja, hogy megtalálja a legjobb megoldást Blaupunkt készülékeihez.