Kereső: Blaupunkt

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Blaupunkt távirányítók, Blaupunkt Tv távirányítók

Megjelenítés:

Blaupunkt Blaupunkt BLF/RMC/0008 távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Grundig Grundig távirányító TP660
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Blaupunkt Blaupunkt BLF/RMC/0007 #Smart #Youtube #3D
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Grundig Grundig távirányító TP623
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Grundig Grundig távirányító TP663
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Blaupunkt Univerzális távirányító UCT-028
Univerzális Tv távirányító
3 990 Ft
Blaupunkt Blaupunkt UNF/RMC/0002 távirányító
starstarstarstarstar5 (1)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft

Oldalak:

1
 

Blaupunkt

Blaupunkt Tv távirányítók

Mit kell tudni a Blaupunkt Tv távirányítók rendelésekor?

A HDplanet webshopban megtalálható Blaupunkt Tv távirányítók többféle típusban érhetők el. Ezek lehetnek gyári, utángyártott vagy univerzális távirányítók. Az adott termék adatlapján minden esetben megtalálható ez az információ, a szállítási- és garanciális feltételekkel, valamint a távirányító bővebb leírásával együtt.

A gyári Blaupunkt Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az adott műszaki eszközhöz kapott eredeti távirányítóval. Mivel ugyanaz a gyártója, ezért szerepel rajta a márkanév logója, minősége kimagasló, és rendeltetésszerű használat esetén hosszú ideig kiválóan ellátja majd a feladatát.

Az utángyártott Blaupunkt Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az eredeti távirányítóval, de mivel más cég gyártja, ezért nem lehet rajta a márkanév logója. Általában olcsóbb, mint a gyári termék, de egyes esetekben az eredeti terméket már nem is lehet beszerezni, ezért csak ez a típus marad.

Az univerzális Blaupunkt távirányító akár teljesen eltérhet a kinézetében, méretében, gombkiosztásában és más jellemzőkben az eredeti modelltől. Az is előfordulhat, hogy az eredeti márkanévtől eltérő cég logója szerepel rajta, hiszen az univerzális távirányítók akár több tíz vagy száz távirányítót is helyettesíthetnek. Az ilyen típusok akkor számítanak ideálisnak, ha egy távirányítóból már sem gyári, sem utángyártott változat nem érhető el.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel a Blaupunkt Tv távirányító rendelésekor, a HDplanet ügyfélszolgálata szívesen segít kiválasztani a megfelelő terméket!