Kereső: Clatronic

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Clatronic távirányítók, Clatronic Tv távirányítók

Megjelenítés:

Vestel RC2440 távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Goldstar Goldstar távirányító VS-058C, VS058C
Utángyártott Tv távirányító
3 190 Ft
Funai TV6148, 6148 Távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Grundig Grundig távirányító RC34.5
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Orion Orion távirányító TM3602 PIP-es
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft

Oldalak:

1
 

Clatronic

Clatronic Tv távirányítók

Mit kell tudni a Clatronic Tv távirányítók rendelésekor?

A HDplanet webshopban megtalálható Clatronic Tv távirányítók többféle típusban érhetők el. Ezek lehetnek gyári, utángyártott vagy univerzális távirányítók. Az adott termék adatlapján minden esetben megtalálható ez az információ, a szállítási- és garanciális feltételekkel, valamint a távirányító bővebb leírásával együtt.

A gyári Clatronic Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az adott műszaki eszközhöz kapott eredeti távirányítóval. Mivel ugyanaz a gyártója, ezért szerepel rajta a márkanév logója, minősége kimagasló, és rendeltetésszerű használat esetén hosszú ideig kiválóan ellátja majd a feladatát.

Az utángyártott Clatronic Tv távirányító kinézetében és működésében tökéletesen megegyezik az eredeti távirányítóval, de mivel más cég gyártja, ezért nem lehet rajta a márkanév logója. Általában olcsóbb, mint a gyári termék, de egyes esetekben az eredeti terméket már nem is lehet beszerezni, ezért csak ez a típus marad.

Az univerzális Clatronic távirányító akár teljesen eltérhet a kinézetében, méretében, gombkiosztásában és más jellemzőkben az eredeti modelltől. Az is előfordulhat, hogy az eredeti márkanévtől eltérő cég logója szerepel rajta, hiszen az univerzális távirányítók akár több tíz vagy száz távirányítót is helyettesíthetnek. Az ilyen típusok akkor számítanak ideálisnak, ha egy távirányítóból már sem gyári, sem utángyártott változat nem érhető el.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel a Clatronic Tv távirányító rendelésekor, a HDplanet ügyfélszolgálata szívesen segít kiválasztani a megfelelő terméket!