Csomagajánlatok

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Csomagajánlatok

A sportos hölgyek jogos elvárása az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban, hogy az edzés során támogassák szervezetük optimális működését, de fittségüket a mindennapok más területein is megőrizhessék. Komplett csomagajánlatokkal állunk rendelkezésükre.


Ha megvan a heti edzésterv, és minden alkalomra más izomzatot erősítő gyakorlatokat ütemeztünk be, akkor nincs más hátra, csak betartani a rendszert és elérni a vágyott célt, ami lehet izomépítés, testépítés, fogyás vagy csak feszes és tónusos idomok elérése. De ha igazán hatékonyak akarunk lenni és minél hamarabb el akarjuk érni a célt, akkor szükség lesz étrend-kiegészítőkre is. De melyiket válasszuk a rendkívül széles kínálatból? Mindegyiknek van előnyös hozadéka, de mindegyiknek más az összetevő listája. Jó lenne mindegyik erejét a magunkénak tudni, de nem szedhetjük marokszámra az étrend-kiegészítőket!

Csomagajánlatok a kiszemelt cél érdekében

A legideálisabb összetevő kombinációt kell összeállítanunk, ami segít a célunk elérésében. Azért, hogy megkönnyítsük ezt,csomagajánlatokatraktunk össze erre az oldalra, melynek mindegyike egy vezérvonal, vezér cél köré rakja össze a terméklistát. Az egyik a rendszeres edzés és diéta fő támogatója, a másik hozzájárul a plusz kilók leadásához, a harmadik az újra formába lendülést és az egészségtudatos életmód elérését segíti elő, a negyedik pedig az igazi sport-őrülteknek való és a jól látható kerek izmok kidolgozásában nyújt támogatást.

Tehát négycsomagajánlatottalálhat ebben a kategóriában, melyek segítségével hatékonyabbá válhat az edzése, mert a kiszemelt célnak megfelelően, pontosan azokat az összetevőket, vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket és szénhidrátokat tartalmazzák, ami a kívánt hatás eléréséhez szükségesek.

Acsomagajánlatokmindegyike kifejezetten hölgyeknek lett összeállítva, hogy a napi munka, majd a háztartás vezetése után, ne azzal menjen el az idő, hogy a megfelelő táplálék-kiegészítőt kelljen levadásznia az edzésterv célszerű támogatásához.

A folyadékpótlás fontossága

Mind a négy csomagajánlat tartalmaz egy kulacsot is a megfelelő folyadékbevitel biztosításához. Tudjuk, hogy az edzés során sok folyadékot veszítünk, amit mindenképpen pótolni kell, hiszen az emberi test tömegének több mint a fele víz. Nagyon fontos tehát a folyadékháztartás egyensúlyban tartása. Sokan talán nem is hiszik, de az ember étel nélkül akár hat hétig is kibírná, de víz nélkül csak néhány napot. Egyes „alkoholimádók” ezt biztos azonnal cáfolnák, de félre téve a tréfát, a vízhiányos állapot súlyos szövődményekkel járhat. A dehidratáltság akár eszméletvesztéshez is vezethet.
A napi ajánlott folyadékbevitel férfiaknál 3-4 liter, mert nekik nagyobb százalékban, hozzávetőlegesen 60 százalékban alkotja víz a testüket. A nőknél ez az arány csak 50 százalék, mert általában nagyobb a test-zsír százalékuk, de nekik is ajánlott a napi két liter folyadékbevitel. A folyadékbevitel tartalmazhat a vízen kívül gyümölcsleveket, zöldségleveket, vagy egyéb folyékony készítményeket.

A fehérje testünk fontos építőeleme

BioTechUSA termékeiből összeállított négy csomagból háromba tettünk egy protein drinket is, ami egy prémium minőségű tejsavó-fehérje komplex, hozzáadott aminosavakkal és édesítőszerrel, hogy a hölgyek a cukrot is elkerülhessék. Egy adagnyi fehérjeport 250 ml vízben kell elkeverni és naponta két alkalommal fogyasztani. Ez már ki is tett fél liter napi folyadékot. Ideális megoldás az erre a célra kapható keverőpalack használata. Az edzésnapokon a két adagot az edzést követő 45 percen belülre, majd a második adagot két étkezés közzé kell beiktatni. Pihenőnapokon reggel és este ajánlott egy-egy adag fogyasztása. Ezt a krémes finomságot gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Adalékanyagoktól is mentes. Változatos ízekben, ráadásul 16-féle ízesítéssel, de ízesítetlenül is kapható. Akár sütemények és egyes ételek elkészítéséhez is felhasználhatjuk. Csak a fantáziánk és ízlésünk szabhatja meg a határt.

Miért szükséges a fehérje? Azért, mert a fehérje segít az izomtömeg növekedésében, segít megőrizni is azt, hozzájárul minden sejtfolyamathoz, valamint a normál csontozat fenntartásának is alapvető „kelléke”. Ha rendszeresen sportolunk nagyobb az energia igényünk, de a fehérje igényünk is. Igaz ez izomtömeg építésekor, de akkor is, ha szálkásítani vagy fogyni szeretnénk. A fehérje bevitel gyors és praktikus módja, ha egy gazdag összetevőkből álló fehérjeport elkeverünk a meghatározott adagnyi vízzel vagy tejjel. Akár egy köztes étkezést is kiválthatunk vele.

Az aktivitás alapja a vitaminkészlet

Minden csomagba bekészítettünk egy kifejezetten nőknek összeállított multi vitamint is, az Active Womant. Már a neve is jelzi, mire szolgál. Ha aktív, mindig tettre kész és energikus nők akarunk lenni és maradni, feltétlenül szükséges, hogy minden vitaminnal, ásványi anyaggal és fontos tápanyaggal ellássuk szervezetünket.
Ez a készítmény is a BioTechUSA terméke, így biztosak lehetünk benne, hogy a már megszokott minőséget és funkcionalitást kapjuk most is. Az egymás hatását támogató, erősítő 13-féle vitamint és 12-féle ásványi anyagot még természetes növényi kivonatokkal, valamint 15 különböző antioxidáns hatóanyaggal toldották meg. Az Active Woman ezáltal hozzájárul az energiaszint növeléséhez, az anyagcsere-folyamatokhoz, az erős csontok fenntartásához, ami a nőknél nagyobb rizikófaktor. Hasznos összetevői révén hatással van a haj- bőr- és köröm ideális állapotának elérésében is. Antioxidánsai oldják a stresszt, amit a nők az egyszerre több szerepkör betöltésekor összeszednek.

A napi tápanyagszükséglet biztosítása nem könnyű feladat a sportos nőknek sem, ezért segítünk ezekkel a jól összeválogatott csomagajánlatokkal.