Kereső: Daewoo távirányítók

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Daewoo távirányító rendelés online áron

Megjelenítés:

4 990 Ft
7 990 Ft
Daewoo Daewoo R-55H11 Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (2)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
Daewoo Daewoo R-40A01 Tv távirányító
starstarstarstarstar4.88 (42)
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Nem rendelhető
9 830 Ft
Daewoo Daewoo R-53DP4 gyári Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (2)
Eredeti, originál Tv távirányító
4 490 Ft
7 990 Ft
6 380 Ft
4 990 Ft
Classic Daewoo VR-FA2Q Prémium DVD távirányító
Német prémium DVD távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
Daewoo Daewoo R-52M17 gyári Tv távirányító
Eredeti, originál Tv távirányító
4 490 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
4 990 Ft
7 990 Ft
7 990 Ft
Daewoo Daewoo R-55G10 Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (6)
Utángyártott Tv távirányító
3 990 Ft
Classic Daewoo R-10W Prémium Tv távirányító
Német prémium Tv távirányító
7 990 Ft
4 990 Ft
Daewoo Daewoo R-49C05 Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (25)
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Nem rendelhető
Daewoo Daewoo R-46C19 Tv távirányító
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
Daewoo Daewoo R-47B04 gyári Tv távirányító
Eredeti, originál Tv távirányító
4 490 Ft
Daewoo Daewoo R-74E01 gyári Tv távirányító
Eredeti, originál Tv távirányító
4 490 Ft
Daewoo Daewoo R-35F23 Tv távirányító
starstarstarstarstar5 (1)
Utángyártott Tv távirányító
3 490 Ft
4 990 Ft
8 990 Ft
Nem rendelhető

Oldalak:

1
 
2
 
3
 
Következő »

Daewoo távirányítók

Daewoo távirányító

A Daewoo márkanevet nemcsak az autózás, a háztartás területéről is ismerhetjük, például televíziójuk, DVD-lejátszójuk is létezik. Kár lenne lemondani szeretett készülékünkről, hiszen egy új távirányítóval az új életet kezdhet, szinte elölről!

Egyre nagyobb szerepekhez jut életünkben a távirányító

Távirányítással működő, robotizált életünkben egyre nagyobb szerephez jut maga a távkapcsoló is. Egyre több készülék működik távvezérelten. Nagyszerű lehetőség mindez arra, hogy kényelmesebb életet élhessünk és a nehezebben elvégezhető, időigényes és kellemetlen feladatokat a gépekre bízhassuk. Környezetbarát, környezettudatos cselekedet az, hogyha a távirányító meghibásodása nem jár azonnal a készülék teljes cseréjével, hiszen ezzel nemcsak sokat spórolhatunk, de a hulladéktermelésünket is csökkenthetjük így. Ha pedig nem ragaszkodunk a márkajelzéshez, akkor egy univerzális távirányító is jó megoldás lehet, így egy termékkel több készüléket is bekapcsolhatunk. A távszabályozók sérülékenyek, könnyen elromolhatnak, meghibásodhatnak. Javításuk viszont gyakran költségesebb lenne, mint egy új termék megvásárlása. Mi több, a javítás gyakran nem is lehetséges, így jobban is járunk, ha nem vesztegetjük az időnket a különböző elektronikai szervizekbe járkálással – többnyire úgyis rengeteg a dolguk és nem is tudnának ilyen egészen apró munkákat elvállalni. Érdemes tehát Daewoo készülék tulajdonosként is beruházni egy-egy új, akár tartalék távvezérlőbe, hiszen többszörösen megtérülő befektetésről van szó. A vásárlás pedig gyerekjáték a HDplanet webáruház jóvoltából. Ne idegenkedjünk az utángyártott távirányítóktól sem, hiszen mindent tudnak, amit a gyári távirányító.

Daewoo távirányító

Honnan lehet ismerős a Daewoo?

A koreai márkát sokan ismerik, hiszen életünk számos területén találkozhatunk egy-egy Daewoo készülékkel. Míg a konyhaművészetek kedvelői számára a konyhai gépekről lehet ismerős, addig a háztartás számos más területén is találkozhatunk a márka képviselőivel. Sokan ismerhetik még a Daewoo-t az autókról, hiszen egyben egy méltán népszerű autómárka is. Egy több lábon álló, hatalmas ipari konszernről lehet szó ugyanis, amelyiknek csupán az egyik ágát jelenti például az autógyártás vagy akár a háztartási cikkek világa. Így tehát, ha jobban bízunk azokban a márkákban, amelyek számos területen bizonyítottak már, akkor méltán eshet a Daewoo-ra a választásunk.

Mennyi mindent nem tudtunk eddig a Daewoo- ról?

Érdekesség egyébként, hogy bár a Daewoo-t talán a legtöbben az autózás világából ismerik, ott már ezt a nevet már alig használják, a Chevrolet márka neve alatt gyártják már az autókat. Pontosabban a Daewoo név csak a márka szülőhazájában, Koreában használatos még jelenleg az autóiparban, a többi országban már lecserélésre került. A név cseréjére egyrészt a General Motors által történt részleges felvásárlás adott okot, hiszen az amerikai környezetben sokkal jobban cseng az amerikainak gondolt név. Másrészt pedig a vállalat nagyratörő igényei – a nemzetközi piacokra való terjeszkedés iránt – szintén indokolhatták a változtatást. Sokan azt az okot is meghúzódni vélik a háttérben, hogy esetleg az 1998-as ázsiai pénzügyi krízis is rányomhatta a bélyegét a cég feldarabolására, illetve, egyes legendák szerint, ehhez kapcsolódóan a cég túlköltekezésére is – ugyanis a válság után már kevesebb állami támogatáshoz volt lehetőségük hozzájutni. Így ez is hozzájárulhatott ahhoz a kényszermegoldáshoz, hogy a cég egyes részeit gyakorlatilag eladták és csak egy kisebb szeletét tartották meg. Ez a különböző elnevezésekre is adhat egy lehetséges magyarázatot, bár biztosat ebben az esetben nem igazán tudhatunk.

Olcsó Daewoo távirányító

Kiknek ajánljuk ezeket a távirányítókat?

Az első gondolatunk nyilván az, hogy azoknak lehet szüksége a Daewoo távkapcsolóra, akiknek ilyen márkájú elektronikus eszköze van otthonában, mégpedig olyan, amelyik csak távvezérléssel vagy távvezérléssel is működik. A távnyomók minden háztartásban praktikusak, hiszen az elektronikai cikkekhez gyorsabb hozzáférést tesznek lehetővé, illetve biztosítják azok könnyebb, praktikusabb, kényelmesebb használatának lehetőségét. Ez esetekben tehát elsősorban a kényelmünk miatt fontos egy új, hibátlanul működő szerkezet. Az is előfordulhat azonban, hogy egyes, távirányítással is működő eszközeinket nem is tudnánk megfelelően használni anélkül, hogy újonnan beszereznénk az esetlegesen elkopott, elhasználódott, megsérült vagy eltűnt távirányítót. Előállhat továbbá az a sajnálatos eshetőség is, hogy esetlegesen idősebb vagy mozgásában korlátozott családtagunk életét szeretnénk így megszépíteni, aki nem tudna magától elsétálni a tv-készülékhez, viszont az ágyból még be tudná kapcsolni azt. Ilyenkor egy új távvezérlő vásárlása nemes cselekedetnek, jócselekedetnek is számít egyben, amiért biztosan nagyon hálásak lesznek a megajándékozottak.

Daewoo távirányító bolt

Mit tegyünk, hogy még tovább hű társaink lehessenek a termékek?

A távkapcsolókat rendeltetés-szerűen kell használni, ezzel talán nem is mondtunk újat. Viszont, azt például nem sokan tudják, hogyan tisztítsák megfelelően ezeket a kiegészítőket. Mivel elektronikai cikkről van szó, ezért víz nem érheti. Nem marad más, mint a tiszta pamutruhás áttörlés. Ha azonban ez nem elég, extrémebb esetekben, lehet trükközni például egyes szemüvegtörlő-kendőkkel, mikroszálas kendőkkel vagy végső esetben esetleg a kisgyermekes családok jolly-joker megoldásával, a kiszárított popsitörlővel. Óvjuk tehát a készüléket a szennyeződéstől: ügyeljünk arra, hogy mindig tiszta kézzel nyúljunk hozzájuk és tartsuk távol őket az ételektől, italoktól!

Tartsa ön is a kezében az irányítást egy új Daewoo távirányítóval!