Konzol kereső felfüggesztési méretek és súly alapján

Kérjük, adja meg készülékének felfüggesztési méreteit és a készülék súlyát!


Kattintson a képre egy kis segítségért!
Szélesség: mm
   Magasság: mm
Súly: kg

DVD tartó konzolok

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

DVD tartó konzol

DVD tartó konzol

Tartó konzol és tartó konzol között számos különbség lehet attól függően, hogy mit szeretnénk rögzíteni. A távirányítók által vezérelhető eszközök ma már nem komódokon, vagy egyéb, speciálisan számukra készített bútordarabokon foglalnak helyet. A legtöbben a „lapos” TV-t, a hozzá tartozó DVD lejátszót, hangfalakat vagy épp set top boxot fali konzolokon tárolják. Ez helytakarékos és praktikus megoldás, ami számos lehetőséggel kecsegtet.

A TV konzol segítségével a falra helyezett televíziók mellé a DVD lejátszót szintén tartó konzollal tehetjük a megfelelő helyre. Miért tárolnánk a DVD lejátszót vagy a set top box-ot a szoba másik felében, vagy a TV alatti komódon, ha DVD fali konzol is rendelkezésre áll? Kínálatunkban a DVD tartó konzol és állvány egyaránt megtalálható. Igény szerint karos DVD konzol, edzett üveg polcos DVD lejátszó állvány és fali tartó, kétpolcos DVD vagy set top box fali tartó is rendelhető webáruházunkból.

Milyen az ideális DVD tartó konzol?

Különböző készülékekhez különböző DVD lejátszó tartók szükségesek. Igaz, hogy a legtöbb fali konzol univerzális, mégsem mindegy, milyen megoldást használunk a rögzítéskor. A DVD lejátszó mérete, súlya és kialakítása nagy szerepet játszik az ideális konzol kiválasztásában. Az sem mindegy, hogy egy, vagy több készülék elhelyezéséről kell gondoskodnunk. A kétpolcos konzol például egy DVD lejátszó és egy set top box tárolására egyszerre alkalmas. Ha sok kütyü van a lakásban, akkor máris sokkal jobb megoldás egy duplapolcos konzolt felszerelni, mint két külön fali tartót.

A különböző edzett üveg, illetve karos konzolok ideális set top box tartó eszközök. A set top box a DVD lejátszóhoz hasonlóan jó, ha a televízió készülék közvetlen közelében kerül elhelyezésre, hiszen mindkettő arra lesz rákötve, és már csak a kábelezés esztétikai megfontolásai miatt is érdemes minél rövidebb pórázon tartani ezeket a kiegészítőket.

Hova kerüljön a DVD lejátszó tartó és a set top box tartó konzol?

A legtöbb esetben a fali konzol és állvány helye a TV konzol függőleges vonalán, a TV alatt foglal helyet. Így szoktuk meg, így a legpraktikusabb, azonban semmi akadálya a fali tartó másféle elhelyezésének. Például éppen azért, mert ezek az eszközök már távirányítóval kezelhetőek, és szinte soha nincs szükség, hogy kézzel hozzájuk érjünk, akár a TV fölé, magasra is kerülhetnek. Érdemes azonban odafigyelni a kábelek vezetésére, mert nem csupán esztétikailag, hanem balesetvédelmileg is problémás, ha össze-vissza futó vezetékek vannak lakásunkban, hiszen azokban bármi beakadhat, és magával ránthatja a teljes eszközállományt. Szintén érdemes a DVD lejátszó tartó felszerelésekor figyelembe venni a TV konzol típusát. Dönthető és állítható TV tartó esetén érdemes helyet hagyni a konzol lehetőségeinek kihasználására, így a DVD fali tartót némileg távolabb érdemes felszerelni a televíziótól, mint egy statikus konzol esetében.

Már a legtöbb lakásban a tartókonzolok szinte alapvető tartozékká, berendezési tárggyá váltak. Széles skálán mozgó termékkínálatunkban minden falra szerelhető szórakoztatóelektronikai berendezéshez kínálunk konzolokat, távirányítókat, de még a konyhában is tudunk segíteni, ha helytakarékosságról van szó, hiszen a TV tartó, set top box fali tartó, DVD tartó konzol mellett még mikrosütő tartó konzol is megtalálható webáruházunkban.

Ha kérdése van a különböző konzolokkal kapcsolatban, a termékek alatt található boxban, vagy a „KAPCSOLAT” menüpont alatt írhat nekünk, de az info@hdplanet.eu e-mail címen is fogadjuk levelét, amelyre szakértő kollégánk a lehető legrövidebb időn belül válaszol.