DVD tartó konzolok

Megjelenítés:

DVD tartó konzol

DVD lejátszó konzolok - a praktikus és biztonságos tárolás érdekében


A filmek szerelmeseinek szinte kötelező elektronikai cikk a DVD lejátszó, így az is számít nekik, hogy hol és hogyan tárolják a szerkezetet, hiszen mint minden a lakásban, ez is külön helyet foglal. Viszont a mostani technológiai vívmányoknak köszönhetően a helykihasználás már egyre fontosabb szempont a tervezési időszak alatt, így a gyártók is ügyelnek már arra, hogy a különféle tárolóegységek csak kis helyet foglaljanak el a szobában.


Így egyre több gyártó készít már DVD lejátszó konzolokat is, melyek segítségével a falra lehet szerelni a szerkezetet, így nem kell külön polcot beszerelni, vagy a tévéállványt kibővíteni. Sokan sajnos hely hiány miatt a tévé tetejére teszik a DVD lejátszót, mely nagyon rossz szokás, hiszen a tévé és a DVD lejátszó is egy idő után felmelegszik, melyeket így a legoptimálisabb, ha szellőzni hagyjuk, emiatt ezeknek a tetején semmit sem szabadna tárolni, nehogy túlhevüljenek, mely a szerkezetek meghibásodásához vezethet.


Aki kisgyermeket nevel nagyon jól tudja, mekkora élményt nyújt a gyerkőcöknek a DVD lejátszókon lévő gombok nyomogatása, vagy különféle játékok bepakolgatása a nyíláson keresztül, így ha nem szeretné, hogy ragacsos ujjlenyomatokkal vagy játékokkal legyen tele a szerkezet, vásároljon DVD lejátszó konzolt. Ennek segítségével a falra lehet szerelni a készüléket, melyet így nem tudnak az apróbb családtagok kedvük szerint nem feltétlenül rendeltetésszerűen használni.


Továbbá a DVD lejátszó konzol elég távolságra marad a faltól, hogy a műholdvevő is elférjen rajta, így azt sem kell már külön polcon, vagy a tévé tetején tartani, mely egyébként sem ajánlatos a fentebb említett okok miatt.


Mindezek mellett a DVD lejátszó konzol igazán praktikus tárolási lehetőséget nyújt abban az esetben is, ha már rendelkezik valamilyen falra tehető tévé konzollal is, így minden kényes elektronikai készülék a kisállatok randalírozása vagy a gyermekek kíváncsisága elől kellő magasságban, biztonságosan a falon lesz rögzítve. Így egy igen modern, esztétikailag szép látványt tud biztosítani a szoba elrendezésének.


A DVD lejátszó konzol így megspórolja Önnek a fölösleges bútorok vásárlását, mert a csavarok segítségével a falra tudja könnyedén szerelni a DVD lejátszót, mely egyébként is sokkal jobban kíméli a pénztárcáját, mint egy drágább állvány beszerzése.


A legtöbb DVD lejátszó konzol strapabíró acélból készül, melynek a maximális terhelése körülbelül 3kg. Így a DVD lejátszó konzolt, ha elég magasra illeszti fel a falra, nemcsak biztos tartást nyújt a lejátszó és a műholdvevő számára, de kellő magasságban lesz, hogy a kisgyermekek vagy háziállatok rohangálását ne zavarja vagy akadályozza.


Amennyiben szeretné, hogy a sok helyet foglaló tévé és DVD állvány, a szerkezetek egymásra pakolgatása, a túlmelegedési probléma és a gyerekek vagy kisállatok randalírozásából fakadó érték-károsodás a múlté legyen, rendeljen strapabíró és megbízható DVD lejátszó konzolt, hogy otthonában a modern esztétikai látvány uralkodjon az elektronikai berendezések praktikus elhelyezéséből adódóan.