Egészséges életmód

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Egészséges életmód

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

Az egészséges életmódot nem lehet megvásárolni. De az ahhoz szükséges termékekkel, készítményekkel és ismeretekkel hozzá tudunk járulni, hogy Ön is egészséges életmódra váltson. Ha tartósan minőségi életre vágyik, velünk karnyújtásnyira került tőle.

Egészséges életmód, jobb életminőség – gyakran hallani erről napjainkban. De belegondoltunk-e, miről is van szó? Tudósok, orvosok, kutatók generációi tették fel életüket arra, hogy ezt a titkot megfejtsék, és elénk tárják, hogy ezzel megelőzzük az oly gyakori életminőséget, életkedvet romboló betegségeket.

Nagy felfedezéseket kapunk készen tőlük, amely azonban mind arra figyelmeztet bennünket, hogy az egészségünk nem egy élethosszig tartó ajándék, nekünk magunknak is személyes felelősségünk annak megtartása, megőrzése. Nem kell bejárnunk a világot, hogy felkutassuk az ősi sámánok évezredes tudományát ez ügyben, és nem kell kutatólaborokban töltenünk az életünket, megtették helyettünk elhivatott gyógyítók. A mi feladatunk az, hogy ezt a nagy tudáshalmazt megértsük és alkalmazzuk, hogy hosszú, egészséges életünk legyen.

Egészséges életmód, de hogyan?

Amikor egészséges életmódról beszélünk, mindannyian ugyanazokra a tényezőkre gondolunk, ami körülvesz bennünket. Tudjuk, hogy fontosak a jó ételek, a tiszta víz, a mozgás, a friss levegő és a pozitív gondolatok. De vajon eszünkbe jut-e, hogy a mai élelmiszerek, húsok, gyümölcsök, gabonák és zöldségfélék már nem tartalmaznak ugyanannyi ásványi anyagokat és vitaminokat, mint néhány generációval korábban? Akkor még nem zsákmányolták ki a földet, nem használtak vegyszereket, legalábbis nem ilyen mértékben, mint manapság. Így minden étel szezonális volt, ami azt jelentette, hogy nem ettünk kényszerérett banánt és paradicsomot, és a búza termesztéséhez nem használtak glifozátot és egyéb vegyszereket.

A profithajsza árt az egészségnek

Néhány évtized alatt a profithajsza és a termelékenység minden áron való növelése következtében a kizsigerelt földben termő élelmiszereink elveszítették tápanyagaik, vitaminjaik, ásványi anyagaik és nyomelemeik egy jelentős hányadát, amelyekre azonban az emberi szervezetnek óriási szüksége van. Ezért jelentek meg az úgynevezett civilizációs betegségek, amelyek egyik, a nagyobbik része hiánybetegségekben nyilvánul meg, a kisebb rész pedig allergia és autoimmun betegségek formájában, amelyekkel az emberi organizmus reagál a sokféle műtrágya és egyéb vegyszerek túlzott használata ellen. Ide sorolható az oly’ gyakori laktóz- és/vagy gluténintolerancia.

Az étrendkiegészítők hatalma

Nem vitás tehát, hogy az egészség megőrzéséhez étrend kiegészítőkre is szükség van. Talán soha nem volt még annyira fontos, mint napjainkban, amikor a félkész és gyors ételek hada is itt kopogtat a káros, ártalmas tényezőkkel együtt egészségünk kapujában. Hiszen minden ember boldog, hosszú életre vágyik, amelyben kedvére szerethet és viszont szeretik, ehhez azonban jól működő testre, teljes egészségre van szükség, amelyért mindenkinek tennie kell. Amikor az egészséges életmód kapcsán étrend kiegészítőkről beszélünk, akkor ebbe a kategóriába sok minden bele van sűrítve. Érdemes szétszálazni, személyes egészségünkre szabni mindazt a sok hasznos tápanyagtartalmú tablettát, kapszulát, cseppet vagy élelmiszert, amelyek nélkülözhetetlenek az egészség tartós megőrzéséhez. Ehhez az egészséget fenntartó vagy megőrző munkához mi természetesen a saját termékeinkkel tudunk hozzájárulni, ezért ajánljuk a BioTechUSA kiváló minőségű készítményeit, amelyek egy huszárvágással képesek rendbe tenni egy-egy felbomlott egészségügyi egyensúlyt, bármilyen aprónak tűnő, de roppant kellemetlen tünetet, illetve használatukkal tartós, pozitív egészségügyi stabilitást lehet elérni személyre szabott céljainknak megfelelően.

A fehérjék forradalma

Ahogyan az emberi test sejtjei, ugyan úgy a szervek, azok szövetei, az izomzat, az inak és a csontok, mind-mind fehérjéből épülnek fel.A fehérje az élet maga, ezért nem véletlen, hogy a dietetikusok és táplálkozási szakértők megegyeznek abban, hogy minden étkezésnek tartalmaznia kell a szénhidrát és a zsiradék mellett proteint is. Ez biztosítja testünk épülését, sejtjeink folyamatos cseréjéhez ez szolgáltat alapanyagot, és ettől vagyunk képesek testünkben hétévente teljesen megújulni. Nem véletlenül állítják a tudósok, hogy minden ember hét éves, aki a világon él, hiszen ennyi időn belül cserélődnek ki a sejtjeink, és keletkezik egy-egy új ember a Földön. Persze ehhez a metamorfózishoz energiára is szükség van, amit a szénhidrátok, - de nem a cukorból származók -, és a tápláló zsírok biztosítanak, viszont a protein az alapja minden egészséges működésnek és változási képességnek.

Kinek való a BioTechUSA termékcsalád?

Életkortól és nemtől függetlenül mindenkinek, aki tudatosan akar élni és tenni az egészségéért. Azoknak, akik tudják, hogy jól lakni nem egyenlő azzal, hogy kipukkadunk, olyan sokat ettünk. A mennyiség inkább ártalmas az egészségre, az étel minősége mindig fontosabb. Mindenkinek való tehát, aki ép testben ép lélekkel vágyik tartós egészségre, igaz ugyanis a mondás: az vagy, amit megeszel. Az új, a jobb életminőség karnyújtásnyi távolságra kerül Öntől, ha táplálkozását BioTechUSA élelmiszerekkel és étrend kiegészítőkkel teszi egészségesebbé.

Tévhitek és étrend kiegészítők

Sokan esnek abba a csapdába, hogy marékszámra esznek vitaminokat, étrend kiegészítőket, és csak kevéssé foglalkoznak a rendszeres, tápláló étkezéssel. Egyik sem pótolja a másikat, ezért mindkettő fontos tényező, mivel erősítik egymás hatását. Nem véletlenül írják rá az étrendkiegészítők, vitaminok dobozaira, hogy nem pótolják a rendszeres, egészséges étkezést.