Falióra rendelés online áron

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 

Faliórák

Falióra

Rohanó világunkban szinte minden percet vagy akár minden másodpercet is be kellhet osztanunk. Ezért nem véletlen, hogy a legnagyobb kincsünk a mai világban az idő.

Az idő múlására pedig emlékeztetni kell magunkat. Érthető, ha szeretnénk mindezt úgy tenni, hogy közben szép, esztétikus látvány tárul elénk. A falióra olyan otthonosan elegáns, esetlegesen modern kivitelű, de mégis klasszikusnak számító megoldás erre a célra, amire jó rápillantani.

A falióra nemcsak fontos emlékeztető, hanem az otthonunk stílusához, hangulatához, színvilágához, az aktuális trendekhez illő, vagy pedig éppenséggel klasszikus, hagyományos kivitelezésű, kedves, szerethető, hangulatos dísztárgy is egyben.

Szinte minden helyiségbe választhatunk más stílusú faliórát

Különösen érdekes például a konyhai falióra, ami evőeszközöket ábrázol, így feldobva a főzéssel, sütéssel, zöldséghámozással töltött hosszú és unalmas perceket. Vehetünk továbbá például a kamasz fiú szobájába fekete, modern faliórát, kisebb gyermekünk szobájába vidám, színes, hangulatos faliórákat. Kihasználhatjuk a modern technika vívmányait és választhatunk rádióvezérelt faliórát, időjárásjelző állomást, illetve a nappaliban vagy a hálószobában pedig különleges elegáns és hangulatos megoldás lehet a falióra fényképkerettel kombinálva.

Stílusos falióra

Melyek a legfontosabb szempontok a megfelelő falióra kiválasztásánál?

Amikor a faliórát kiválasztjuk, elsősorban azt szoktuk végiggondolni, hogy milyen szín- és hangulatvilág illik az adott helyiségbe, ahová a faliórát tenni szeretnénk.

Nos, ez valóban nagyon fontos szempont.

Nem szabad azonban elhanyagolni azt sem, hogy mennyire fontos számunkra az adott helyiségben az, hogy az óra számlapja, a számok, illetve a mutatók jól láthatóak, könnyen és gyorsan felismerhetőek legyenek. Ennek függvényében dönthetünk egy hangulatos és dizájnos falióra mellett és lemondhatunk esetleg arról, hogy akár egy másodperc törtrésze alatt is meg tudjuk mondani azt, hogy mennyi a pontos idő. Hiszen, például a gyerekszobában vagy a vendégszobában nem biztos, hogy erre annyira nagy szükségünk van.

Amikor pedig minden másodpercet be kell osztanunk, például a konyhában a főzési idő figyelésénél, a dolgozószobában a fontos határidők percre pontosan történő betartása miatt vagy pedig a reggeli rohanásban a késés elkerülése érdekében, akkor pedig elsősorban arra érdemes gondolnunk, hogy az óra számlapja és az azon található számok könnyen és gyorsan leolvashatók legyenek, illetve a mutatók által is azonnal felismerhető legyen az, hogy mennyi is a pontos idő. Hiszen tulajdonképpen, elsősorban mindenki ezért vásárol faliórát.

A reggeli hajszában jól jöhet továbbá az időjárásjelző állomás, hiszen így a várható időjárásnak megfelelően öltözhetünk fel az adott napra.

Falióra választás

Mennyire fontos az ár kérdése akkor, amikor egy adott falióra megvásárlása mellett döntünk?

Nálunk, a HDplanet webáruházban természetesen bármelyik faliórát nyugodtan meg lehet vásárolni.

Nem szabad, hogy eltántorítson bennünket a vásárlástól az esetlegesen hihetetlennek tűnő, alacsony ár. Hiszen ezek az órák is tökéletesen, megbízhatóan fognak működni. Hogyha pedig esetleg mégis, minden igyekezetünk ellenére hiba csúszna a rendszerbe, akkor pedig bátran élhetünk az elállás lehetőségével, illetve érvényesíthetjük a garanciát. Semmiképpen sem kell tehát mellőzni a kedvező árú lehetőségeket, hiszen ezek az egyszerűen nagyszerű, gazdaságos faliórák akár minden helyiségbe külön-külön is elhelyezhetőek. Így pedig biztosak lehetünk abban, hogy a falióráink miatt biztosan nem fogunk kifutni az időből.

Ha pedig egy dizájnos, mutatós falióra tetszett meg nekünk, akkor pedig nyugodtan érdemes erre kicsit többet is áldoznunk. Hiszen ezek az órák nem csak arra szolgálnak, hogy mindig képben legyünk a pontos idő tekintetében, hanem csodálatos, fali dísztárgyként, dekorációként is funkcionálnak. Akár festményként is tekinthetünk rájuk vagy pedig szoborként. Így tehát nyugodtan rájuk áldozatunk egy-kétezer forinttal többet is, hiszen ez annyira minimális összeg, hogy ennyit igazán megtehetünk a szép, hangulatos, kedves, lélekemelő látvány érdekében.

Olcsó falióra

Honnan érdemes faliórát vásárolni?

Amikor falióra vásárlásán gondolkodunk webáruházból, talán elbizonytalaníthat bennünket az, hogy vajon a szállítás során nem fog-e esetleg megsérülni az érzékeny óramű. Emiatt természetesen senkinek sem kell aggódnia, hiszen bármikor visszaküldhető az esetlegesen hibásan érkező falióra.

Nem kell a postaköltség miatt sem idegeskedni, hiszen semmivel sem veszítünk így többet, mintha elutazunk egy távol lévő, forgalmas bútoráruházba egy egyszerű falióráért, ahol pedig eltöltjük a családunkra szánt értékes időt, idegeskedünk, sorban állunk és nem utolsósorban még a fertőzések veszélyének is kitesszük magunkat és családunkat.

Bátran töltse tehát az értékes idejét családja, barátai, hobbija, kedvenc tevékenységei társaságában, majd pedig dőljön hátra a fotelban kényelmesen, hiszen egy100%-ban webáruházból, 14 nap pénzvisszafizetési garanciával, hivatalos magyarországi jótállással, rövid határidejű kiszállítással rendelhet meg bármilyen faliórát a HDplanet webáruház széles kínálatából!

Vásároljon tehát faliórát hangulatának, stílusának megfelelően, berendezési tárgyaihoz, időbeosztásához illeszkedve, és élvezze azt, hogy soha többé nem fog kifutni az időből! Gyönyörködjön a dekorációs célú, csodálatos faliórákban vagy ajándékozza őket akár alkalmakra is szeretteinek!