Fitnesz és testépítés

Megjelenítés:


Oldalak:

1
 
2
 
Következő »

Fitnesz és testépítés

Étrendkiegészítők

Fogyókúra, diéta, rohanó életmód, kimerültség, fáradtság? Nehéz a mindennapos helytállás? Az étrendkiegészítők jelenthetnek megoldást! Vásároljon széles kínálatunkból, akár BioTechUSA termékeket is! Nem tudja, melyiket? Olvasson utána itt!

Mit jelent az étrendkiegészítő?

Rohanó életmódunk, a hajsza az idővel, az esetlegesen nem elég kiegyensúlyozott táplálkozásunk, de akár egy kimerítő fogyókúra vagy egy nehezebb vizsgaidőszak során is felmerülhet bennünk az igény, hogy a fáradt, kimerült, elgyengült szervezetünk számára valahogyan pótoljuk az elvesztett tápanyagokat. Az étrendkiegészítők tartalmazhatnak olyan létfontosságú fehérjéket, ásványi anyagokat, vitaminokat és nyomelemeket, amelyek segíthetnek visszanyerni az egészséges vitalitásunkat, életerőnket, amelyek energiával töltenek fel, így pedig javíthatják a közérzetünket, növelhetik az önbizalmunkat. Bár, dicséretes módon, egyre többen törekszenek az egészséges, változatos táplálkozásra és fogyasztanak egyre több zöldséget, gyümölcsöt, isznak egyre több tiszta vizet, sajnos, a jellemzően stresszes, túlhajszolt életmóddal, illetve a versenyszerű sportolással számos tápanyagot elveszthetünk. Az is előfordulhat, hogy egyéni igényeinknek megfelelően, egyes anyagokat kiemelten érdemes pótolni. Például esetleg kicsit lassabb a cukoranyagcserénk, akkor kifejezetten erre érdemes valamilyen készítményt kipróbálnunk, például a zöld kávét.

Mikor lehet szükség a fogyasztásukra?

Egyénre szabottan, egyéni igényeinktől függően lehetséges, hogy más típusú étrend-kiegészítő lesz számunkra az ideális. Azt, hogy melyik terméket érdemes fogyasztanunk, számos tényező befolyásolhatja. Ilyenek például az életkorunk, nemünk, jellemző fizikai aktivitásunk, munkavégzésünk tipikus tulajdonságai, szerzett vagy öröklött betegségeink és hajlamaink, testsúlyunk és magasságunk, esetleges allergiáink, világnézeti beállítottságunk – mit vagyunk hajlandóak megenni és mit nem, vegánság vagy vegetarianizmus jellemez-e bennünket.

Számít természetesen az elérni kívánt cél is: fogyni, hízni, erősödni szeretnénk-e. Nem mindegy ugyanis, hiszen az adott célra érdemes valamit választanunk. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a táplálékkiegészítőknél mindig törekszünk arra, hogy lehetőleg természetes anyagú, egészséges termék kerüljön az asztalodra. Ezekkel a termékekkel szükségtelenné válik a doppingszerek, drogok használata, ezzel pedig, számos más előnyén túl, rengeteg jót teszel az egészségednek is.

Hogyan téveszthetnek meg?

Az étrendkiegészítők élelmiszernek minősülnek és nem gyógyszernek. Sajnos ezzel azonban sokan még mindig nincsenek tisztában. Ez természetesen semmit nem von le a termékek kiválóságából, hiszen azok továbbra is számos különböző módon támogatják az egészséges életmódot és segítik a jó közérzet fenntartását. Sajnos azonban, sokan azt állítják, hogy ezek a termékek olyanok, mintha gyógyszerek lennének, gyógyhatást tulajdonítanak nekik. Óvakodjon azoktól, akik ilyet mondanak! Mi biztosan nem mondunk vagy írunk ilyet, hiszen semmiképpen sem szeretnénk senkit megtéveszteni. A termékeink nagyon sokat segíthetnek a kiegyensúlyozott életvitel, jó közérzet biztosításban, fogyásban, formásodásban, de semmiképpen sem minősülnek gyógyszernek! Bármilyen krónikus betegsége van, forduljon a háziorvosához vagy a kezelőorvosához és tartsa be a tanácsait! Ilyen esetben is lehetséges fogyasztani bizonyos termékeinket, de csakis a szaksegítség bevonása, folyamatos tájékoztatása és a tanácsainak betartása mellett! Gondolkozzon bölcsen és fogyassza a termékeinket tudatosan, felelősséggel, mértékkel: így pedig biztosan jó hatást, formás külsőt, magabiztos lelkivilágot ér majd el!

Mit kell tudni a BioTechUSA-ról?

Termékeink nagy részét a BioTechUSA nevű, méltán közismert, jó hírnek örvendő vállalat portfóliójából szerezzük be. Kevesen tudják, hogy a vállalat nagy sikere mögött magyarok állnak. Európa egyik legdinamikusabban növekvő élelmiszer-gyártójáról van szó egyébként. A vállalat 1991-es alapítása óta töretlen sikerrel halad előre és immár a nemzetközi piacon is vezető helyet foglal el. Folyamatosan épülnek a minősítő laborok, megújul a paletta és a design. Ma már a márka minden korosztály körében népszerű és méltán lehet büszke a fiatalok körében elért sikereire.

Milyen terméket találhatunk itt?

Számos termék található itt, hiszen ez az egyik legnagyobb termékpalettával rendelkező kategóriánk. A BioTechUSA klasszikus étrendkiegészítői, vitaminjai, fehérjeturmixai mellett megtalálhatók itt például az egészséges Polcz készételek, valamint a hatékony edzést megkönnyítő sportruházat egyes elemei is. Száz százalékban magyar webáruházunk kínálatában jelenleg több mint kétszáz oldalon található meg ez a típusú termékpalettánk. Ide tartozik az egészséges életmód legtöbb kelléke, amelyeket, igény szerint, kedvező csomagajánlatokban is elérhetünk. Fehérjék, aminosavak, vitaminok, izomtömeg-növelők, kreatinok, pre workout (edzés előtti) formulák, ruhák és kiegészítők, shakerek vagy kulacsok, szeletek, szénhidrát komplexek, testsúly-kontroll formulák, TST, illetve az állóképességet javító vagy ízületi támogatást nyújtó készítményeink mindegyike ide tartozik. A termékeket természetesen hivatalos magyarországi jótállással forgalmazzuk, illetve 14 napos pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk.

Válasszon tehát te is megfontoltan az igényeinek, lehetőségeinek, életvitelének, egészségi állapotának és hangulatának megfelelően étrend-kiegészítőink közül és élvezze a kiegyensúlyozott, egészséges életmód, a jó közérzet örömét!